Здравейте малки и големи и още по-големи,
Седмицата вече си преваля, но аз едва сега успях да сваря и да се включа.
Благодаря на всички за съветите за репелентите ,балсамите и всичко друго, което сте написали по моите въпроси в темата от предходната седмица.
Зори, пожелавам на малкият красавец Георги бързо да се справи със сълзенето.Мисля, че с леко масажиране на слъзните канали нещата ще се оправят.Покрай нас доста бебета бяха така и всичките са ОК и не е ставало нищо сериозно.Стискам Ви палци.Малкия е много сладък.
Мешко УСПЕХ няма къде да ходи работата ще се справиш сигурна съм!
МИлена Б. не им се давай на тези със сметките и т.н нека си пишат и говорят каквото искат, това което си описала в началото и за неспециалист пак звучи странно и неправдоподобно.
baksisa, бързо възстановяване!
Стефи, Вие бихте ли го вече Превенара и къде, че аз съм още в чуденка, ама сега пак ще почета и поровя и ще реша и само да се приберем действам.
При нас е пълна и тотална лудница .Идеята да си почина като се върна у дома при майка ми и баща ми се оказа една голяма лудост.Нито си починах, нито ми е хубаво, нямам време за нищо, малката нервна, наядена от бълхи и какви ли не бубулечки, баща ми изпадна в някаква дива нервна криза и цял ден охка колко е зле, майка ми и баба ми се въртят около него и се държат все едно е дете.Габи милата иска да им привлече някак вниманието да се заиграят с нея, ама нееееееееее
А уж си дойдохме да им направим кеф малко да се видят и те с внуче.Ама тая грешка повече не правя.Ще си седя в Сф и не мърдам от там.
ОХХХХХХХХХХХХХХХ, сигурно съм най-лошата на света, ама тук вече всичко така ми писна и така ми се е изопнала нервата, че усещам как аха и ще дрънна и звънна сериозно.
МОже би е така и щото вече 1 месец съм без нормален сън, а нашите покрай проблемите измислени на баща ми ме занимават с 1000 глупости от сорта, че виждаш ли дядо ми починал на 54 г и сега баща ми малко му мръднала кръвна захар и го разтресоха нервите и вече се е запътил на думи и действия нанякъде си.
Спирам, че уж почнах с нагласата да напиша нещо оптимистично, ама май забих в друга посока, но вие сте единствените с които мога да споделя