0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #60 -: Юни 03, 2008, 10:55:59 am »
Здравейте и от мен. Пожелавам ви енин прекресен ден изпълнен с много хубави емоции.
luba_boiko дано този месец не е каръшки както за теб, така и за всички, които желаят да станат мами.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
« Отговор #61 -: Юни 03, 2008, 11:09:48 am »
Мерси меминджър,и аз това казвам ;) :)

Меги,ще стискам палци в четвъртък! Искам да ти дам един съвет. Надявам се да не те обидя по някакъв начин.. Ако се стигне до инвитро (дано да не се стига),пуснете едни генетични изследвания..
*
« Отговор #62 -: Юни 03, 2008, 11:18:20 am »
Мерси, Любче, за съвета, не можеш да ме обидиш по никакъв начин, особено за такова важно нещо. Определено мисля да си направим имунологични, генетични и SDI тест, даже още преди да стигнем до инвитро, може би сега, ако нищо не стане, преди третото инсе със сигурност ще ги направим.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #63 -: Юни 03, 2008, 11:44:42 am »
Здравейте мили сладки красавици и от мен!
Незнам докога ще ми е хубав деня, защото да ви кажа лелката още я нама, а по принцип трбвяше да дойде още вчера на 26 ден, аз съм като часовник. Днес никакви признаци от нея до момента, а само ходя да пишкам  :oops:
Меги много много  :bighug: и  :crossfingers: всичко да мине от добре та най-добре, всички го заслужаваме.
Любче пожелам ти това да са последните ядоветет  покрай сватбата, наистана тези са невъзможни, за пръв път чува такова нещо, възмутена съм, а от днес нататък само най-доброто и най веселото изкарване, а и неспирай да лолуваш пък виж до първият месец от празнувате на сватбата вече и бебоче. Ще си най-красивата булка, а кото се сетиш за нас още повече ще ти е весело.
Вискъм много скоро да се върнеш.
Парси много много  :bighug: и силно се надявам за теб  :crossfingers:
Мимче  :bighug: :bighug: :cheerleader:
Пожелавам ви много много хубав и усмихнат ден от мен.

*
« Отговор #64 -: Юни 03, 2008, 12:23:40 pm »
Мерси биби,дано си права :) Много си ми миличка.. Целувки!
*

bibica

• 532
« Отговор #65 -: Юни 03, 2008, 12:30:49 pm »
Мерси биби,дано си права :) Много си ми миличка.. Целувки!

:bighug: така е ще видиш, това е незабравим ден за теб изпълнен с много обич, усмивки и радост и сълзи(от радост разбира се) :balk_21:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #66 -: Юни 03, 2008, 12:36:38 pm »
Незнам докога ще ми е хубав деня, защото да ви кажа лелката още я нама, а по принцип трбвяше да дойде още вчера на 26 ден, аз съм като часовник. Днес никакви признаци от нея до момента, а само ходя да пишкам  :oops:
Миличка моя! :bighug: :bighug: :bighug:
СТискам палци, миличка, дано е най-прекрасния ден за теб - да няма лелка - и утре, и вдругиден и така поне 9 месеца! :goodluck: :bighug: :goodluck:
Много те гушкам и цункам! :hug2: :balk_21:  :hug2:
Любе, миличка, винаги последните дни преди сватбата са такъв хаос...
За  ритуалния дом и роклята просто нямам думи, ама не давай на никой да ти отнеме хубавото настроение и да се ядосваш покрай най-хубавия ти ден!
Защото този ден е само ваш с Бойко - вие сте принцът и принцесата в тази приказка, но приказка без край, която тепърва започва с "....Три дни яли, пили и се веселили...."  :D
Пък и предстои още по-прекрасния цен в живота ви - когато гушнете за пръв път вашето бебче! А той ще бъде скоро- има-няма 9 месеца :wink:
Прегръщам те, миличка! :bighug:

Много ви обичкам и целувам всички, мили мои сестрички!
 :grouphug: :grouphug: :grouphug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #67 -: Юни 03, 2008, 12:51:59 pm »
ОЧАКВАЩИ   :bfp:

hrisibg                  22-24.05
  anjela80                 28-29.05
  ivkaa80                    03.06
  simoni                   05.06.
  krasiko                  06.06
  ВиЛиЛи                   05-06.06
  tani77                   05-06.06   
  Biserche                 09.06
  lawyer                   10.06
  ВеТи                     10.06
  sof                      13-14.06 

ЛОВУВАЩИ   :00001754:                 

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni 
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
   meminger1
   Meggy
   siska_rs
   eveishan
   parsi
   luba_boiko

Здравейте, дами! Отдавна не съм влизала в тоя списък, да видим сега какво ще ми донесе и как ще изляза от него, въпреки, че с тия две сърчица едва ли ще стигна далеч...  :wink:
Успех на всички, коя с каквото се е захванала, да не изброявам поименно, че няма да ми стигне страницата. Тъжно е, че сме толкова много по тия списъци и по тая тема, и че сме все едни и същи. Мисля, че на старите кучета им е време да се махат вече, да ходят в други теми, да пъчат тумбачета, да си говорят за сутрешни гадения и после за памперси... Че и новите да ги последват - всяка по реда си, че това вече на нищо не прилича, с тия километрични списъци...
« Последна редакция: Юни 03, 2008, 12:53:59 pm от ВеТи »
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #68 -: Юни 03, 2008, 13:00:24 pm »
Здравейте мацки
имам изненада за вас в нашето албумче  :wink:

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #69 -: Юни 03, 2008, 13:30:28 pm »
Здравейте мацки
имам изненада за вас в нашето албумче  :wink:
Миличкаааааа
Ти се завърна :bighug:
Къде се беше изгубила?
И защо ме измъчваш така?
На работа съм и не смея да влизам в снимка.бг, че не ни е позволено да влизаме в нета, но ние пак влизаме :wink:
Но все пак не смея да влизам в разни сайтова за снимки и клипове, че ме е страх да не стане гаф, да скапе програмата и да ни сгащят :?
Моля ви, пишете поне другите момичета за какво става въпрос? :bighug:
« Последна редакция: Юни 03, 2008, 13:34:00 pm от naskomimi »

*

bibica

• 532
« Отговор #70 -: Юни 03, 2008, 13:35:32 pm »
Галичка, страхотни снимки, а Руската Църква е много красива, и като си представиш че там е нашето списъче.
Браво  :bighug: :grouphug2: :balk_21:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #71 -: Юни 03, 2008, 13:37:05 pm »
Галичка, страшна си! Как се сети! Сега ще се чувстваме много по-близо винаги, когато някой отива до нашата църква!
Мими, не се измъчвай! Има снимки на Руската църква!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

bibica

• 532
« Отговор #72 -: Юни 03, 2008, 13:44:06 pm »
Мимче много ти благодаря, имам още време несмея да се радвам, но пък нали надеждата си отива послена!!!!
Све още няма никакви симптоми от лелката - дано никаква я няма :fighting:, да ни забрави при всички ни  :crossfingers:
А снимчиците довечера ще ги видиш, много са красиви.
« Последна редакция: Юни 03, 2008, 13:49:21 pm от bibica »

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #73 -: Юни 03, 2008, 13:50:44 pm »
Благодаря ви, милички, че заситихте любопитството ми, че това дяволче така ме човъркаше отвътре :D
Сигурна съм, че са много красиви снимките, довечера ще им се порадвам и така наистина ще ми става хубаво да ги гледам и мисля за нашето списъче и общите ни молитви :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Обичам ви толкова много!
Прегръдки! :bighug:

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #74 -: Юни 03, 2008, 13:58:21 pm »
здравейте, здравейте. Любе, наистина историята с подреждането на сватбения ден е много покъртително, но честничко да ти кажа...малко се посмях докато го четях. Просто защото си спомних за моите премеждия по време на нашата сватба. Майка ми която до последно викаше има време за роклята, и аз чаках и накрая сякаш беше забравила...и кат каза леле ама то няма време....кумата ми, която ме напи предишната вечер и тя самата се напии...свекърва ми която беше решила че това е неин празник и отказа да гледа ема докато бях на грим и на обличането на роклята. Гримьорката, която закъсня и дойде час преди да дойде мъж ми, абе......с една дума, този ден няма да го забравя и точно в това е очарованието на деня, неговата подготовка, неговото суетене. Не мога да не ти кажа, не се притеснявай, но знам че тези думи в момента са без мислени, така че изживеей го мацка- нервирай се, ядосвай се, карай се с всеки това е твоя ден направи го както го чувстваш, остави си спомени :Dуспех.

аз съм си вкъщи, избягах от работа, 3 дена вкъщи. Днес ще ходим на цирк с Ема!
приятен ден
*

simoni

• 352
« Отговор #75 -: Юни 03, 2008, 14:03:49 pm »
колко много писах и не успях да кажа нищо.... :lol:така е като се отпусне човек в къщи и почва да го боли и сърби. Ей, знаете ли днес си уредих дата за кръщенето на Ема. В Гложенския манастир, не знам защо го избрах да е там, дори и не съм ходила там. На 13 юли ще бъде и съм много щастлива, майка ми има рожден ден на 12 и после на ема ще направим празник и така става блок празници най- хубавото, а как ми се иска да ги зарадвам и с още една новина, че ще имат още едно внуче и правнуче.... :D :wink:скоро и това :crossfingers: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :bighug: :bighug: :bighug:кои си е вкъщи да си поговорим?
*

bibica

• 532
« Отговор #76 -: Юни 03, 2008, 14:08:53 pm »
Аз съм на работа, но можем и да поклюким!
Чудесно си избрала дата - супер празници много, а пък и внучето да е станало още по добре. :P празник - троен.

*

simoni

• 352
« Отговор #77 -: Юни 03, 2008, 14:21:24 pm »
а дано от твоята уста в Божите уши!как я караш аз съм в покой, чукам по компютъра, дано той да не реши да ме чукне :lol:сега ще си пусна филм да по зяпам! 8O
*

bibica

• 532
« Отговор #78 -: Юни 03, 2008, 14:24:10 pm »
Аз демонстрирам работа днес, поне така казват приятелите, и си е така, малко ти завижда че си си вщъки и за филмчето, но пък имаш нужда от това, ам чакам - да или не, ще изва или няма да идва лелището. Квото ще да става, важното е да сме живи и здрави и да се обичаме.
Целувки на Ема, как е тя, справя ли се с пакостите?

*
« Отговор #79 -: Юни 03, 2008, 14:25:17 pm »
E много си ни е хубава църквичката нали :) Честно казано,обаче се надявах да видя съвсем друга снимка в албума..Дано Галичке скоро се похвалиш ..

Симони ,ще взема да те послушам и ще се карам вече и ще се смея и ще плача.. ;)