0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #100 -: Юни 04, 2008, 09:45:30 am »
Добро утро момичета!Желая ви спорен ден и много усмивки!Мими,на теб желая много късмет в изследванията,дано нещата вече се оправят и при теб!
*
« Отговор #101 -: Юни 04, 2008, 09:55:12 am »
Здравейте момичета :) Power, много ми хареса посланието ти, зарди ме с оптимизъм :)
На всички момичета, които ще си правят изледвания и процедури им пожелавам късмет!
Крайно време е вече някой да ни отсрами с едно хубаво  :bfp:
Лек, красив и прекрасен ден на всички мацки :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #102 -: Юни 04, 2008, 09:59:13 am »
Добър ден и от мен!
Мимче много късмет мила, всичко да е на наред и много много да ни зарадваш.
Пауър страхотно послание и мен доста ме разчувства.
rouzi-anna mishan  и на останалите много ви благодаря.
Да дам отчет - лелка още няма, днес е 3 дне от закъснението  :ask:, а вече съм с хрема и гърлото  много ме боли, но няма начин на работа съм трябва да се работи :balk_121: :balk_122:
ВиЛиЛи въобще не и вдигай телефона и да не издва  :balk_163:
Хайде целувки на всички  красавици :balk_21:

*

bibica

• 532
« Отговор #103 -: Юни 04, 2008, 10:24:56 am »
А забравих, малко да се пооплача от милото, снощи като си легнахме и се заговорихме, той ми каза защото си ангажирала хотел на 18 август, аз съм сметнал и тогава ще ти дойде,  8O, толкова гадно ми стана, :balk_144: глупак, :balk_198: сякаш невярва че може да имаме бебе, даже не съм му казвала че ми закъснява, замълчах си, само с вас съм споделила.
 Обичам ви всичките :bighug:
Понякога мъжете могат да са много гадни, това го умеят най-добре.

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #104 -: Юни 04, 2008, 11:21:15 am »
А забравих, малко да се пооплача от милото, снощи като си легнахме и се заговорихме, той ми каза защото си ангажирала хотел на 18 август, аз съм сметнал и тогава ще ти дойде,  8O, толкова гадно ми стана, :balk_144: глупак, :balk_198: сякаш невярва че може да имаме бебе, даже не съм му казвала че ми закъснява, замълчах си, само с вас съм споделила.
Здравей, приятно ме е да се запознаем. Дано го изненадаш твоичкия този месец, таман ще е неподготвен. А как ти е температурата?
*

bibica

• 532
« Отговор #105 -: Юни 04, 2008, 11:35:53 am »
Здравей, приятно ме е да се запознаем. Дано го изненадаш твоичкия този месец, таман ще е неподготвен. А как ти е температурата?

ЕЕ писах писах и нищо.
Здравей на мен също ми е много приятно  :bighug:, много скоро да се преместиш в другата темичка.
Температурата немога да определя, защото сега съм настинала и доста често я двигам  :balk_144:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #106 -: Юни 04, 2008, 11:45:53 am »
Биби, на трети ден закъснение... не е ли време да препишкаш един тест! На пук на твоя "Тома-Неверни", трябва да му навреш едни тлъсти две чертички под носа! Хайде, давай началото на "+" седмицата! След това чакам новини от Бисерче, утре е и ден за Симони... А бе, трябва вече да излиза  :bfp:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

bibica

• 532
« Отговор #107 -: Юни 04, 2008, 11:50:25 am »
Биби, на трети ден закъснение... не е ли време да препишкаш един тест! На пук на твоя "Тома-Неверни", трябва да му навреш едни тлъсти две чертички под носа! Хайде, давай началото на "+" седмицата! След това чакам новини от Бисерче, утре е и ден за Симони... А бе, трябва вече да излиза  :bfp:

:bighug: довечера след работа ще си купя, ако не е дошщ.ла пущината утре сутрин ще пишкаммм

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #108 -: Юни 04, 2008, 11:51:07 am »
Здравейте, момичета!!!

Имам много работа и не мога да пиша, но иначе попрочитам какво се случва при вас.
Мими, радвам се че вече сте в новата къща, дано сега и всичко с изследванията да е о'к. Повече няма да ходиш да си губиш времето с квартални специалисти.
Меги, стискам палци за инсето, нека да не се стига до други АРТ, вярвам че съвсем скоро ще видиш две чертички.
Вили и Бибица, не я пускайте лелката в никакъв случай.Време е за +++ резултати.
Замалко да забравя. Любе не знам защо всяка сватба винаги  има в подготовката такива перипетии, но като се връщам назад и ми е много забавно.Както казват и другите момичета преживей всеки момент от това събитие.
Симони, радвам се че отново си сред нас.Липсваше ни.

Не искам да пропусна някой, но вероятно така ще стане.Затова накрая искам да пожелая всички ние от тази тема съвсем скоро да се преместим в бременната тема.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #109 -: Юни 04, 2008, 11:59:29 am »
bibica, :crossfingers:  :bfp:
07.10.2009
*
« Отговор #110 -: Юни 04, 2008, 12:00:39 pm »
Здравейте и от мен.
Пауър, страхотни думи, накара ме да се усмихна веднага, въпреки че съм самичка...
Биби, дано не идва тая гадина и утре да е прекрасна сутринта за теб...
Миме, стискам палци да са добри изследванията.ДА докладваш.
На всички , които рабоотят -лека работа, на тези които не работят-пожелавам ви хубав , усмихнат и ползотворен ден.
От мен засега чао-аз отивам да се занимая със някои женски неща :D
*

bibica

• 532
« Отговор #111 -: Юни 04, 2008, 12:01:54 pm »
Момичета благодаря :bighug: ха дано и при мен и при вас  :bfp: :crossfingers:

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #112 -: Юни 04, 2008, 12:05:59 pm »
много се радвам ,че ви е харасело посланието ми :) просто трябва всеки ден да се събуждаме с усмивка и да вярваме ,че най-доброто предстои!( макар,че на мен напоследък ми е малко трудно да го правя)  :bighug: :bighug: :bighug:
07.10.2009
« Отговор #113 -: Юни 04, 2008, 12:48:45 pm »
Момичета благодаря :bighug: ха дано и при мен и при вас  :bfp: :crossfingers:
Биби, стискам палци и утре да е много щастлив ден за теб!!! И да пишеш какво е станало.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
« Отговор #114 -: Юни 04, 2008, 13:28:29 pm »
Биби и аз се присъединявам към отбора на момичетата, които ти стискаме палци. Желая ти утре сутринта да имаш най-прекрасната вест!  :crossfingers: :goodluck: :bfp:
*

bibica

• 532
« Отговор #115 -: Юни 04, 2008, 13:47:26 pm »
Дай Боже на всички ни това щастие !!!!
Момичета много много  :bighug: :bighug: :bighug:
И задължително ще дам резултат какъвто и да е той.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #116 -: Юни 04, 2008, 14:56:44 pm »
Здравейте, милички!
Ама така ми липсвате тези дни! :( :bighug:
Аз днес ходих във ВМИ, за да ме хоспитализират, но ме пуснаха.
Утре сутринта трябва рано да съм там, за да се започват изследванията..
И през нощта щели да ми вземат кръв - незнам - за пролактина ли..., но пък чак през нощта...
Ама както и да е..
Май нищо няма да излезе и сега, всмисъл, че всичко е толкова набързо и ще ме претупат сигурно, но нищо...
Поне ще си направя всички хормони безплатно.
Имам една приятелка, която сега ( да ми е живичка и здравичка) е бременна и с нея са процедирали по същия начин, много била доволна и от доц. Орбецова и д-р Митков и благодарение на тях сега е най-щастлива :D
Пък и като видях що хормон, що чудо са й пуснали :D, това ако трябваше да си го плащаш или да се молиш за талончета.....
Дано и при мен се стекат добре обстоятелствата...

А вие хич да не ми се услушвате.... :balk_77:
Всички до една да ми се хвалите като се прибера...:balk_602: :bfp: :crossfingers:
Оле, колко ще ми е гадно без вас... :( :( :(
Ама искам да ме зарадвате като се върна, не ме интересува :wink: :bighug:
Биби, миличка, ама я не му се давай на твоето мъжле- той какво си мисли!
Айде сутринта да му натриеш носа с най-хубавичките и тлъстички две чертички, че да види той 18-ти ли, сметки ли...
Стискам палци, мила, ама как ще разбера като в 7 трябва да съм на болницата :(
Ама нищо - като се върна!
Прегръщам ви всички, милички и ви желая на всичките до една най-хубавата новина!
Много, много ви обичкам и много ще ми липсвате... :bighug: :grouphug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #117 -: Юни 04, 2008, 15:16:13 pm »
Мими, без да ти минават такива мисли през главата, че ще те претупат и т.н! Ясно! Хората гледат явно да хванат последния влак! В смисъл - последни дни, в които да се изследват хормони! Ето, имаш живо доказателство, че по същия начин са процедирали и с приятелката ти, така че успокой се и влизай в заведението с високо вдигната глава! Ще ти източат кръвчицата, ама поне щи ти изследват всичко! А новини от нас ще има да четеш като се върнеш в къщи! Виж как като се нанесохте във вашата си къщичка всичко тръгна да се нарежда! Този цикъл ще да е бил ако не последния, то поне предпоследния поне за година напред! Хайде, мацко, искам те очарователна, надута и в добро настроение! Всичко ще се нареди, повярвай го!

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #118 -: Юни 04, 2008, 15:35:21 pm »
Мими, без да ти минават такива мисли през главата, че ще те претупат и т.н! Ясно! Хората гледат явно да хванат последния влак! В смисъл - последни дни, в които да се изследват хормони! Ето, имаш живо доказателство, че по същия начин са процедирали и с приятелката ти, така че успокой се и влизай в заведението с високо вдигната глава! Ще ти източат кръвчицата, ама поне щи ти изследват всичко! А новини от нас ще има да четеш като се върнеш в къщи! Виж как като се нанесохте във вашата си къщичка всичко тръгна да се нарежда! Този цикъл ще да е бил ако не последния, то поне предпоследния поне за година напред! Хайде, мацко, искам те очарователна, надута и в добро настроение! Всичко ще се нареди, повярвай го!
:youwoman: :bighug: :balk_21: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #119 -: Юни 04, 2008, 15:54:50 pm »
Аххх, беее! Голяма съм овца! Не мога да не ви споделя! Мен нали този месец от твърде рано започнаха да ме болят гърдите, още от 9-ти ден... сега пък ми се появи нещо като гадене. Под сега, разбирайте преди 30 мин. И нали днеска се чудя какво да правя, защото ангажиментите ми се оказаха нулеви, та се порових в нета от що може да са ми тези неразположения.. еми, излизат при ранни симптоми за бременност (гаденето), при ранни симптоми за овулация (цицобола).... и взех аз да си втълпявам, че може и да съм прихванала тоя месец! И сега ей тука си седя на бюрцето и съм си положила длан на коремчето, което днес е изпъкнало, щото много плюскахме, и съм се решила за бременна... Ще откарам така до следващата седмица може би! Е, не съм ли овца да си втълпявам такива неща! Чисто съм си изтрещяла!