0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

A,
« Отговор #20 -: Февруари 02, 2006, 15:33:56 pm »
То имаше една гадна шега, че след Кюстендил се забременявало ако отидеш без мъжа си там  :evil:
*
Въпрос за санаториумите
« Отговор #21 -: Февруари 02, 2006, 15:39:49 pm »
Ироник, то кой да хванеш там бе душа?  :wink: Повечето са пенсионери на преклонна възраст, тук таме някой по-млад и то и той на нашия хал и с нашите проблеми ...
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
Въпрос за санаториумите
« Отговор #22 -: Февруари 02, 2006, 15:51:16 pm »
Цитат на: Grace
Роми, направили са ремонт на повечето от стаите в Кюстендил. Ние бяхме в стая за семейни /по НОИ/ и трябва да ти кажа, че условията бяха много добри. Имаше и луксозни стаи, още по-хубави, но с доплащане.

Грейси, явно вие сте били по-скоро и мойто инфо е малко остаряло.
Аз ходих септ`2004г.
Хубаво е значи че се грижат и ремонтират базата. Дано оправят и долу помещенията където е калта и водата.

Аз серозно се замислям (ама дали ще намеря време е друг въпрос), да отида пак на Кюстендил, защото много ме е страх че след като два пъти ми правха абразио след миседа, може да съм получила някакви сраствания....
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

Hm ...
« Отговор #23 -: Февруари 02, 2006, 15:55:30 pm »
Grace,

може шегата да е останала отпреди мнооо-го време, когато е имало кой "да хванеш"  :twisted:
*
Въпрос за санаториумите
« Отговор #24 -: Февруари 02, 2006, 16:35:56 pm »
Вижте какво намерих  http://www.journey.bg/hotels/hotels.php?city_id=&hcat=&keyword=%F1%F2%E5%F0%E8%EB%E8%F2%E5%F2

Мен също ми се ходи, но моя мъж няма да може сигурно. Ама сама пък незнам...........
*
Въпрос за санаториумите
« Отговор #25 -: Февруари 02, 2006, 23:21:04 pm »
Здравейте :)
Аз като звънях до Кюстендил те ми казаха, че има много луксозни стаи които са по 35 лв. на човек. Малко скъпичко ми се вижда обаче.   Стана ми много странно, защото в Кюстендил ми казаха, че искат направление,а цените са доста по високи от Марикостиново където  ми казаха,че с направление ще плащам 4 лв.
А що се отнася до моя мил :) е дори и да скучае до следобед, нали след това ще му е двойно по забавно :))))
А между другото може ли да се прави любов докато си на санаториум и имаш процедури :)
*
Въпрос за санаториумите
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2006, 08:49:43 am »
Лав, ние плащахме в Кюстендил по 4 лв., тези луксозните стаи са по желание с доплащане. Бяхме по НОИ и поне тогава /лятото 2005/ беше 4 лв. на ден.
А за любовта - може, как да не може, даже това е идеята  :wink:
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
Въпрос за санаториумите
« Отговор #27 -: Февруари 03, 2006, 15:19:36 pm »
Аз също това лято ходих в Кюстендил и бях в стая лукс. На ден плащах по 11.36лв. Стаите са със хотелско обзавеждане, телевизор със кабелна и хладилник. Аз също бях по НОИ.
Може би сега има някакво увеличение на цената, защото тогава цената на стаята беше 22лв - половината я поема НОИ другата половина ти. В цената е включена храната и процедурите. Наистина е мизерно помещението в което се правят калните процедури, но нали имаше една приказка "трай бабо за хубуст" :wink:
На мен лично Кюстендилските бани доста добре ми подействаха и съм решила това лято пак да ходя. Дори съм си взела торф и вода за домашна употреба :lol:
Въпрос за санаториумите
« Отговор #28 -: Февруари 03, 2006, 15:50:23 pm »
Цитат на: Grace
И аз като Роми си мисля, че процедурите стимулират развитието им.

Тогава може да има нещо с това, дето му казваш "естествена стимулация" - и двете са позитивни към естрогена.

Щото специално загряване не бях чула че е противопоказно, като имах миома.

Грейси, иначе и аз чух от колеги там, че се правел (даже 5-звезден??) хотел там за спа процедури. Като ходя следващия път натам ще взема да ги питам как върви строежът :wink:
Благодаря ти, Бени!

*
Въпрос за санаториумите
« Отговор #29 -: Февруари 04, 2006, 02:02:38 am »
:D Благодаря ви :)
Грайс, уви аз май нямам късмет защото наистина цените са по 4 лв., но чак след март когато санаториумите сключат договор с НОИ. Сега са от 22 лв. до 35 лв. апартамент. Аз сама няма да тръгна, а за по малко от 10 дена разбирам не си заслужава.
Е май ще трябва да чакам :(