Имате ли някакво планиране от страна на д-р Емин, ако сте имали неуспешен опит, какво следва или вие го гоните, за да разберете какво да правите?
Ами аз го гоних :lol:След отрицателния тест,никой не ми се обади да се поинтересува или да ми даде съвет.Затова отидох лично и почти със скндал успях да вляза при док.Когато попитах за евентуалните причини за неуспеха на процедурата,не получих адекватен отговор. :(Но все пак ,въпреки че док не е много общителен съм доволна от начина му на работа.Смятам да продължа при него,въпреки че ще е трудно,но то пък къде ли не е....Така че мило момиче,бъди настоятелна,за да ти обърнат внимание.Успех!
А колко по- нормално би било, както когато имаш положителен резултат и ти казват , че след 1 или 2 седмици ще е следващото посещение за виждане на точиците,
когато имаш отрицателен тест- просто да те поканят за след 1 или две седмици да обсъдите бъдещите действия- дали ще са изследвания, дали ще е планиране на следващ опит.... /без това да е притеснително и обидно за която и да е от страните/.....
Не ни стигат сълзите, които трябва да бършем.... след неуспеха.... ами трябва и скандали да вдигаме, за да ни се обърне внимание....
Ясно е, че колкото и да е напреднала медицината- винаги ще има и неясноти относно неуспехите... а най- малкото е хубаво да се търсят.... но пък това не е оправдание при неуспех прэсто да няма кой да ти каже поне една дума /добре нека не е д-р Емин, нека да е поне момичето на регистратурата.....поне някой от клиниката, която си избрал/.... какво следва оттук нататък.
А по отношение на д-р Емин- на много е помогнал и дано помага да имат така желаните от нас деца....
Моята болка е защо, когато има неуспехи- всички се крият в миша дупка....