0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не може да бъде!!!
« -: Юни 07, 2008, 20:16:38 pm »
Не мога да повярвам! Вчера бях на гинеколог за разчитане на хормонални излседвания.
Обяних на докторката че този месец не съм на противозачатъчни и искам да ми изпише някакви за да балансират хормоните.През цялото време сме се пазили,все пак минаха само 2 месеца от аборта.След като ме прегледа на видеозона,тя се осъмни в начална бременност.Незнам как е възможно! и никак не ми е подходящо сега да съм бременна,все пак имам имунотерапия още 4 месеца.
Другата седмица съм пак на преглед,и тогава ще имам резултат,а още е рано за тест.
Започвам аспирина за всеки случай,незнам колко е вероятността да е успешна тази евентуална бременност,ако си започна терапията с фраксипарин и имуновенин от самото начало.Дайте ми съвет!Страх ме е!
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
Re: Не може да бъде!!!
« Отговор #1 -: Юни 07, 2008, 20:26:38 pm »
 Какво накара док. да се усъмни в начална бременност?
Не мисля , че има проблем да започнеш с фраксипарина и имуновенина отсега.Чела съм , че някъде предписват фраксито още от 1 ден на МЦ.Все пак непременно трябва да разговаряш с доц. Конова , за да каже какво да правиш.
 Надявам се всичко да е наред!
« Отговор #2 -: Юни 07, 2008, 20:42:05 pm »
Видя една малка точка,както като се оформя плоден сак.И ми го показа.
Попитах я да не би да е останало нещо неизчистено от предния път, и тя каза че не е възможно след толкова време.Не смея да си направя тест.Незнам сега как да живея до другата седмица като бременна или като не?!
А освен това прогестерона ми на 21 ден беше нисък.
« Отговор #3 -: Юни 07, 2008, 21:14:24 pm »
 Още нямаш закъснение на цикъла,така ли?
« Отговор #4 -: Юни 07, 2008, 21:22:05 pm »
Пусни си кръвен тест. Щом се вижда на ултразвук плодния сак би трябвало и уринен тест да покаже.
*
« Отговор #5 -: Юни 07, 2008, 21:28:04 pm »
Щом се вижда плоден сак значи ЧХГ е достатъчно високо. Пусни кръвен!
Успех!
« Отговор #6 -: Юни 07, 2008, 22:59:24 pm »
Предният месец цикъла ми дойде на 1.05 и сега трябваше да ми дойде кам 3-4,понеже ми е кам 35 дни.Не се е видял плоден сак а една точка,която можеби ще се развие като плоден сак.Лекарката каза че е рано за тестове,и че ще пуснем кръвен след седмица.Незнам ако си взема обикновен тест дали ще покаже нещо толкова рано.
Има и още нещо,току що забелязах слабо кафеникаво зацапване,по скоро като някакво течение беше но с лек цвят?! на какво ли се дължи :ask:
« Отговор #7 -: Юни 07, 2008, 23:18:08 pm »
 Тя предписала ли ти е прогестеронов препарат за поддържането на евентуалната бременност?
« Отговор #8 -: Юни 07, 2008, 23:22:09 pm »
Не, нищо не ми предписа.Само каза да изчакам.Това вече ме притеснява.Може пък изобщо да няма бременност,а просто да ми идва МЦ.Утре май ще си купя тест.
*
« Отговор #9 -: Юни 08, 2008, 02:05:56 am »
Лекарката каза че е рано за тестове,и че ще пуснем кръвен след седмица.
Не е рано за кръвен тест. Дори обикновен може вече да отчете. За кървенето при положителен тест ти трябва прогестеронов препарат.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #10 -: Юни 08, 2008, 13:27:53 pm »
Днес ми дойде.Вече съм спокойна,ще мога да си продължа по старо му,с имунотерапия и противозачатъчни.Много се бях уплашила.
*
« Отговор #11 -: Юни 08, 2008, 19:44:37 pm »
А-а, добра новина. Изкара ми и на мен акъла!  :wink: Успех, Рая.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #12 -: Юни 09, 2008, 04:34:22 am »
Всичко е добре,когато завършва добре! :D
такае -то като тръгнеш да се търсиш много по доктори,все нещо излиза...
« Отговор #13 -: Юни 09, 2008, 20:44:38 pm »
Да, както казва една моя приятелка "на теб май ти доставя удоволствие да ходиш по доктори" :lol:.Май се вманиячаваме понякога,но какво да се прави.
И аз си изкарах акъла,ако се беше случило наитина щях да сам в шок през цялото време.С
Сега започнах Логест,и си продължавам по схема лекарствата.И една добра новина-откакто съм на имунотерапия спря да ме боли цистита!