0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Почивка 2008
« Отговор #160 -: Септември 02, 2008, 07:24:33 am »
Има ли някой, който е ходил в Котел, Жеравна? Конкретни впечатления, места за отсядане,атмосферата и каквото се сетите. Иска ми се да отидем за 2-3 дни.
Ами на мен са ми близки и познати дестинации, преди често ги посещавахме. Сега, на тръгване за почивката минахме от там - спряхме и в Жеравна, и в Котел. Ефирче ти е разказала подробно. Жеравна е малко селце, почти всички къщи са хотелчета, стаи за гости или паметници на културата - зареждат те със сила и спокойствие. Ако търсите, обаче купон - тук няма да го намерите, всичко е заспало като в сън.  :lol: На мен лично ми е тъпичко, оставаме само по няколко часа, но, ако искаш да избягаш от големия град, стреса и напрежението - това е мястото. В Котел - Ефирче ти е писала за музеите. Изворите, вярно са занемарени доста, но парка и механата с воденичката са прелестни и трябва да се видят. Ако търсите нещо по-така - има няколко курортни комплекса с басейни - това пък е моето условие да отсядане в планинска или селска среда!  :lol: Става въпрос за "Ичера", "Даулите" и др. Лятото цените бяха по-тънки и отседнахме за 1 нощ в "Ичера" - много чисто и приятно, но храната не беше на ниво! Ами това е, питай, ако има нещо друго!

« Отговор #161 -: Септември 02, 2008, 08:27:18 am »
Ефирче, Душка, благодаря ви!  :D
Ще се ходи, то е ясно!  :D
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #162 -: Септември 04, 2008, 21:59:15 pm »
ако някой има път към търново,да се обажда-аз работя в семейно хотелче и ще помагам :wink:
Прегръдката е перфектния подарък,защото става за всички размери:)