0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Почивка 2008
« Отговор #120 -: Юли 15, 2008, 09:11:59 am »
Силистар и Крапец не съм ти чувала, сега ще ти " проуча ". :wink: [/i][/b]

Силистар е местност по южното Черноморие, почти към границата с Турция, беше един невероятено красив и див плаж, може би най-красивия ни, с кристално чиста вода.
А Крапец е селце по северното Черноморие, също има много голяма и хубава плажна ивица.
http://www.krapets.com/bg/
« Последна редакция: Юли 15, 2008, 09:15:19 am от tzvetenze »
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #121 -: Юли 15, 2008, 16:00:49 pm »
Силистар и Крапец не съм ти чувала, сега ще ти " проуча ". :wink: [/i][/b]

Силистар е местност по южното Черноморие, почти към границата с Турция, беше един невероятено красив и див плаж, може би най-красивия ни, с кристално чиста вода.
А Крапец е селце по северното Черноморие, също има много голяма и хубава плажна ивица.
http://www.krapets.com/bg/

http://silistar360.hit.bg/

Силистар ми открадна сърцето.  :D Много е красиво

Благодаря ти за предложението, ще отидем там.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #122 -: Юли 15, 2008, 21:18:08 pm »
Аdriyana, благодаря ти за информацията! То и ние "Барото" искаме да го ползваме като преходен пункт към Гърция, та за ден-два все ще се изкара някак... Ама много ми хареса на сайта...жалко...

« Отговор #123 -: Юли 16, 2008, 11:22:14 am »
Стаите и самият хотел са страхотни...просто обслужването им не е на нужното ниво
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #124 -: Юли 16, 2008, 20:04:00 pm »
Тази година ходихме и за една събота и неделя на Селистар много е хубаво диво и който иска истинска почивка без лудница от хора а търси спокойствие да отиде там.
« Отговор #125 -: Юли 17, 2008, 12:12:01 pm »
Тази година ходихме и за една събота и неделя на Селистар много е хубаво диво и който иска истинска почивка без лудница от хора а търси спокойствие да отиде там.

Ако говориш за Силистар - лудница е, и още как. Преди 4-5 години беше доста по-спокойно, но вече и там не е.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #126 -: Юли 17, 2008, 14:41:37 pm »
Мда, затова все повече българи почиват в чужбина...
В Гърция ми направи впечатление оскъдното застрояване и множеството безлюдни или слабо посетени плажове. Разкошно е усещането да си на двукилометров плаж само с още 5-6 човека!

Заминавам за Свищов за две седмици, дано ни пощадят дунавските комари :D
За Аполония ще сме в Созопол. За съжаление четох, че любимия ми плаж е разграден, построили са поредния хотел над него и са пльоснали заведение по средата му :(

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #127 -: Юли 17, 2008, 14:47:12 pm »
Е, аз продължавам да си ходя по БГ черноморието (Царево), ама все пак си имам къде да се подслоня. А и честно казано с куч трудна работа по курортите :(
Та ми минават някакви идеи да направя хотел по черноморието с приемане на домашни любимци кучета/котки, пансион за тях, разни такива неща :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #128 -: Юли 20, 2008, 00:27:16 am »
Рали, много яка идея , ама не я оповестявай така, че да не ти я откраднат. :lol:
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #129 -: Юли 24, 2008, 12:22:38 pm »
Момичета, ако някоя от вас е била на почивка в Родопите и е останала доволна, то нека да сподели впечатления! В туристическите сайтове всичко изглежда чудесно, но ми се ще да знам как е в действителност. Благодаря!  :)
« Отговор #130 -: Юли 24, 2008, 12:27:11 pm »
  Къде в Родопите?Има наистина чудесни места,както хотели ,вили и т.н,така и природата.
« Отговор #131 -: Юли 24, 2008, 12:29:36 pm »
аз бях на екскурзия май месец в Родопите. Това е най-хубавата планина в България, поне според мен. Минахме през Асеновград, Батак, Доспат, Триград, Гоце Делчев,Мелник, Петрич, които вече са на запад. Чудесна природа,има какво да се види, много ми хареса!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #132 -: Юли 27, 2008, 20:07:49 pm »
Ние преди малко се прибираме от Беклемето.Това е местност,намираща се на прохода Троян-Кърнаре.Бяхме в една виличка,казва се "Монтемно",капацитетът й е за 12 човека и ние я запълнихме компанията.Нощувката е 15 лева и 5 лева за дете.Много сме доволни.Ако някой се интересува,мога да дам кординати.
*
« Отговор #133 -: Юли 27, 2008, 22:31:04 pm »
Ние преди малко се прибираме от Беклемето.Това е местност,намираща се на прохода Троян-Кърнаре.Бяхме в една виличка,казва се "Монтемно",капацитетът й е за 12 човека и ние я запълнихме компанията.Нощувката е 15 лева и 5 лева за дете.Много сме доволни.Ако някой се интересува,мога да дам кординати.

Давай!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #134 -: Юли 29, 2008, 09:28:52 am »
*
« Отговор #135 -: Юли 29, 2008, 10:16:55 am »
Тук има една мама,която е управител на туристическа агенция и нейния шеф е собственик на хотела, та тя ми разказа, че хотела е новоткрит /миналата зима/ и е страхотен.Те самите заминаха там тази седмица на почивка там с детето.
Vkas, някакви нови отзиви от почивката да си чула? Нашата работа май няма да стане по финансови причини, ама все пак да питам?! Моят съпруг много се притеснява с това предварително плащане. Някой ходил ли е на почивка така? Ние всяка година плащаме като си тръгваме! Мъжът ми сега е много притеснен! Иска се 50% от сумата при резервацията и останалата до няколко дни.

« Отговор #136 -: Юли 29, 2008, 10:58:02 am »
Моят съпруг много се притеснява с това предварително плащане. Някой ходил ли е на почивка така?

Всяка година ходим така. Естествено, че са ми минавали разни мисли в главата, но досега всички са били коректни. Като правите плащането,дали по банков път, или с пощенски запис, е добре да посочите колкото се може повече информация в "Относно". Аз пиша името на вилата, датите, броя нощувки,% размер на капарото.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #137 -: Юли 29, 2008, 18:38:39 pm »
Vkas, някакви нови отзиви от почивката да си чула? Нашата работа май няма да стане по финансови причини, ама все пак да питам?! Моят съпруг много се притеснява с това предварително плащане. Някой ходил ли е на почивка така? Ние всяка година плащаме като си тръгваме! Мъжът ми сега е много притеснен! Иска се 50% от сумата при резервацията и останалата до няколко дни.

du6ka , досега винаги сме плащали между 30-50 % от сумата при резервацията. И досега, слава Богу, проблеми не сме имали.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #138 -: Юли 30, 2008, 20:01:33 pm »
 Хей, мацки, малко да вдигна течмичката!!! Казвайте вече, кой, къде беше и как изкара? Впечатления, препоръки за все още неизлизалите в отпуск!!! :wink:
« Последна редакция: Юли 30, 2008, 20:43:20 pm от kiara »

« Отговор #139 -: Август 05, 2008, 08:48:21 am »
Добро утро. Имам проблем- помагайте. За почивните дни искаме да идем една компания- 10 човека на Витоша. Препоръчайте ми някоя хижа. :P