0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Почивка 2008
« Отговор #40 -: Юни 25, 2008, 12:56:07 pm »
Оги, аз съм от Варна и колкото е по-близо до града плажа , толкова по-мръсен е!
Но тези , коитоо са съмсем в града са просто ужас- в моруето плуват всякакви "съкровища"- да ти се доплува просто...
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #41 -: Юни 25, 2008, 19:32:58 pm »
 Солей, дай линк за хотела ако имаш възможност или някакви координати!!!
 Благодаря!!!

*
« Отговор #42 -: Юни 25, 2008, 19:53:54 pm »
И ние сме ходили в това хотелче в Доспат, както и в някои други там. Не е лукс, но хората там са мили и любезни.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #43 -: Юни 25, 2008, 21:22:50 pm »
Душе, в кои други там сте ходили? Сподели впечатления!!!! :lol:

*
« Отговор #44 -: Юни 25, 2008, 21:35:02 pm »
Оги, аз съм от Варна и колкото е по-близо до града плажа , толкова по-мръсен е!
Но тези , коитоо са съмсем в града са просто ужас- в моруето плуват всякакви "съкровища"- да ти се доплува просто...
Дано поне останалата част от морето е чиста...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #45 -: Юни 25, 2008, 22:08:06 pm »
Солей, дай линк за хотела ако имаш възможност или някакви координати!!!
 Благодаря!!!

Х-л "Панорама" - г. Доспат - 030452183 - http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2580

а това е "Тихия кът" пак в гр.Доспат, където също е много хубаво - http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2579
Почивка 2008
« Отговор #46 -: Юни 26, 2008, 09:33:02 am »
 :D  Привет на всички! Аз съм нова тук и затова ви казвам едно здравейте на всички и .... ей че хубава тема сте си отворили  :D  Аз тази година ще ходя на Созопол на море и съм много щастлива. Така ми е домъчняло за морето! Ако някой е ходил или ще ходи там ще се радвам да си бобъбрим   :)
*
« Отговор #47 -: Юни 26, 2008, 12:57:39 pm »
Душе, в кои други там сте ходили? Сподели впечатления!!!! :lol:
Кiara, Solei ти е дала вече два линка. Това са две от най-хубавите им хотелчета, като уточнявам, че само в първото има басейн, ако държите на това. Вторият хотел се намира непосредствено на брега на язовира, като към него има и ресторант. Цените са нормални, храната - вкусна. 
Миналата година бяхме в един друг семеен хотел - казва се "Баджо". Намерих го в Интернет, обадих се по телефона и си резервирах стая. Хотелът е малък, има два апартамента и 6-7 стаи. От долу има кафе и закусвалня, където правят невероятни мекици. Стаите са много чисти, всяка със собствен санитарен възел, телевизия, топла вода в неограничени количества. Цената на легло беше 12 лв - ние си бяхме резервирали седмица и няколко дни останахме в апартамента, защото нямаше места, тъй като останахме допълнително. Случайно случихме на празника на града - беше последната седмица на август май. Скоро не бях присъствала на такова грандиозно мероприятие, сергии, ресторанти, певци, купон няколко денонощия. Буквално 10-15 ресторанта се бяха нанесли на една поляна, имаше хиляди места, гостуваха Галена, Емилия, Борис Дали, Малина, ... ох вече не ги помня. Имаше и много хора на палатки, даже мислим да прескочим към края на август за няколко дни пак. Ще потърся линк на хотела. Преди това ходихме компания и в една къща - 10 лв на легло, на 2 етажа по 2 стаи с общи санитарни възли, но е за предпочитане за хора с деца, защото е затворено, има хубава градина, камина, маса на двора.
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 13:11:06 pm от du6ka »

*
« Отговор #48 -: Юни 26, 2008, 13:30:40 pm »
Добавям останалите хотели в Доспат - "Диамант", "Лагуна", "Корона" - в тях съм влизала за по кафе или на вечеря. Има и още места, които не можах да посетя - хотели "ХотелФере", "Емилия" и "Дъбраш", вила "Класик" и почивна база "Романтика". Този хотел "Дъбраш изглежда добре, но е доста извън града.

« Отговор #49 -: Юни 26, 2008, 16:13:35 pm »
Душка, тази година, на път към Рибарица, минах покрай вила Колор, и честно казано си помислих "добре, че не я запазих за Великден". Беше обрасла с треволяци,занемарена ми се видя,а все пак имаше почиващи, и "притисната" от двете страни от къщи...така ми се видя.
Май месец бяхме в хотел Панорама в Доспат-много чисто, уютно, гледката наистина беше невероятна, и спокойно.А как готвят тия родопчани...ммм...а цените са ниски.Два дни преди това резервирах стаята без никакви проблеми.Лятото незнам как е, може би се пълни по-отрано хотела.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #50 -: Юни 26, 2008, 18:16:22 pm »
Имам много добри отзиви за този хотел. Супер природа, борова гора, басейн, абе пълна релаксация, и стаите били много хубави.
За три нощувки едни приятели ми казаха, че са платили 148лв. със закуска.
http://www.hotel-zdravetc.com/index.htm
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 18:23:58 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #51 -: Юни 26, 2008, 18:54:23 pm »
Каси, сигурна ли си, че хотел "Здравец" има басейн? Разгледах линка, но не видях такава екстра.

*
« Отговор #52 -: Юни 26, 2008, 18:58:57 pm »
Капчице, съжалявям, че така са занемарили виличката - преди беше приятна!  :(
Момичета, ако сте като нас с ограничено време за почивка и още по-ограничени доходи и не сте ходили към Доспат - това е добра дестинация! Ние сме влюбени в Троянския балкан, но и в Доспат много ни харесва, а сме разочаровани от Велинград като цяло. Само, че сме на принципа да не повтаряме едно и също място за почивка и за това и аз търся все още... :(

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #53 -: Юни 26, 2008, 19:55:24 pm »
Каси, сигурна ли си, че хотел "Здравец" има басейн? Разгледах линка, но не видях такава екстра.

Сигурна съм, моите приятели са били там март месец, няма го в сайта, наистина. На мен ми хареса заради природата и че е близо до любимия ми Пловдив. Но нямам идея кога ще можем да отидем. Утре пътувам за морето  :D.

« Отговор #54 -: Юни 26, 2008, 20:00:27 pm »
Ние тия дни отлитаме за Китен. За пръв път съм взела карта от работата, да видим дали няма да падне небето  :lol:
Е, знаем къде отиваме, бунгалта са хубави. Обещали са нет, да видим.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #55 -: Юни 26, 2008, 21:23:12 pm »
Ние тия дни отлитаме за Китен. За пръв път съм взела карта от работата, да видим дали няма да падне небето  :lol:
Е, знаем къде отиваме, бунгалта са хубави. Обещали са нет, да видим.

Зайко, дай повече инфо ако може. И на нас единият ни вариант през септември с малките е за там. И аз имам станция от работата там, но едва ли ще се доредя за апартамент. А и мечтата ми е просторно бунгало с баня :wink:, близо до плажа, по възможност на Юг-Китен, Созопол, Приморско. Благодаря ти.  :D И весело изкарване.

Почивка 2008
« Отговор #56 -: Юни 26, 2008, 21:37:30 pm »
Като става дума за бунгало се сетих за една година на Царево .. какво шоу беше с едно бунгало :D Бях с две приятелки и си изкарахме супер ... като забравя факта какво чистене му ударихме първия ден на въпростното бунгало  :lol:  :lol:
« Отговор #57 -: Юни 26, 2008, 21:39:18 pm »
Като става дума за бунгало се сетих за една година на Царево .. какво шоу беше с едно бунгало :D Бях с две приятелки и си изкарахме супер ... като забравя факта какво чистене му ударихме първия ден на въпростното бунгало  :lol:  :lol:
Аха, ама сега някакси не ми се вярва да го намериш това същото бунгало... По вероятно е да е изкоп или хотел  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #58 -: Юни 26, 2008, 21:48:16 pm »
Каси, слънце, няма да те пуснат в тези бунгала. А останалите в базата (на МЗ, точно до Атлимана), са мизерни и мухлясали. Нашите са си наши и затова се поддържат. А самата база сигурно искат да я продават, затова я "западват" нарочно. Все пак е на много апетитно място...

Вашата станция я знам, много е хубава  :D

Чух хубави неща за бунгала на Арапя, но нямам нищо като координати. Ако минем от там, ще прегледам, запиша и докладвам. Със сигурност знам, че на Кун кашла баните са външни. Ще поогледам на къмпинг Юг дали има нещо освен хотела.

А, ето ги къмпингите в нета: http://www.azuresea.eu/
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 21:50:56 pm от little_rabbit »
« Отговор #59 -: Юни 26, 2008, 22:02:00 pm »

[/quote]
Аха, ама сега някакси не ми се вярва да го намериш това същото бунгало... По вероятно е да е изкоп или хотел  :lol:
[/quote]

Дано да е така,че голям резил беше, а най-смешното е че беше уредено с връзки  :lol: