Кървенето ми утихна и аз се поуспокоих,но не за дълго.Но хормоналните ми проблеми продължават.На 20ти бях на контролен преглед-доктора каза,че всичко е наред,но аз нали исках да се застраховам,го накарах да ми провери и яйчниците.И о ужас.На десният яйчник(който ми е поликистозен имах 16мм фоликул.Каза,че по всяка вероятност,щял да се превърне в кистичка.И така се поуспокоих и забравих.В събота ,неделя и понеделник,слузта ми стана гъста и бяла,имах леки прорязвания последният ден в десният яйчник.И във вторник вечерта(вчера) ми дойде за пореден път.Е сега се питам що за организъм имам аз?
Докато не бях бременна ми се налагаше да пия хапчета,за да имам редовен цикъл.Сега като забременях,не стига,че спрях хапчетата,ами започна да ми идва ежемесечно на приблизително една и съща дата.Последната ми менструация преди бременността ми бе на 21 март.След това на 24ти април,23май и сега на 24 юни...Майка ми е карала цветна бременност с мен до вторият месец включително,баба ми е било до 4ти включително,аз вече съм на път да направя 3месеца.Докога ще продължава този цирк и стрес при мен????