0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Болят ли ви яйчниците в ЛФ?
« -: Февруари 02, 2006, 13:16:30 pm »
Мен ме бодва от време на време лека болка - отляво, отдяно. Особено циклите с инсеминация, или поне тогава забелязвам. Първите пъти го отдавах на медикаментите за поддръжка на ЛФ, ама сега нищо не пия :roll:
Благодаря ти, Бени!

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Болят ли ви яйчниците в ЛФ?
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2006, 13:19:25 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Мен ме бодва от време на време лека болка - отляво, отдяно. Особено циклите с инсеминация, или поне тогава забелязвам. Първите пъти го отдавах на медикаментите за поддръжка на ЛФ, ама сега нищо не пия :roll:

Ами и при мен се случва, ама доколкото знам в повечето случаи се дължи на протичащ възпалителен процес. Е като отида на лекар и веднага ми изпизват антибиотици. Ми той организма ми се скапа от тях и все ми казват че имам възпалителен процес. Като направя пък МБ око на един ден пусна на три места, три различни неща ми изкарват и накрая хвърлих кърпата отвсякъде. Който има повече опит нека каже.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2006, 14:00:32 pm »
Хмм, МБ от преди 1 месец ми е чиста и иначе нямам проблеми с яйчниците...
Ама не ме болят като при настинка, ами леки боцкащи болки...

След първото инсе даже отидох при лекарката да ме гледа на УЗ що ме болят, тя каза че не са увеличени, и било нормално...

То не е болка в смисъл да ми причинява страдание, а боцвания леки...
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2006, 14:04:58 pm »
Фреш, и аз чувствах лек дискомфорт, особено след втората инсеминация. Отдадох го обаче на стимулацията и повечето фоликули, които имах. При тебе пък защо така? Най-вероятно, както ти е казала докторката, понякога се случва и е нормално, не се плаши  :)
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Starlet

• 1937
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2006, 14:43:42 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Хмм, МБ от преди 1 месец ми е чиста и иначе нямам проблеми с яйчниците...
Ама не ме болят като при настинка, ами леки боцкащи болки...

След първото инсе даже отидох при лекарката да ме гледа на УЗ що ме болят, тя каза че не са увеличени, и било нормално...

То не е болка в смисъл да ми причинява страдание, а боцвания леки...

Фреши и моята последна МБ беше чиста но боцванията си останаха та затова си мисля че май само ми изписват антибиотици ей така.
« Отговор #5 -: Февруари 02, 2006, 14:54:18 pm »
Старлет, само заради тези леки боцкащи болчици ти изписата антибиотик 8O  8O  8O

На мен и двете лекарки при Щерев, които питах, ми казаха, че е нормално, едната ми каза, че е нормално и при бременност :wink:  Е, бременност нямаше де, но и аз се чудя какво да мисля. В останалите цикли (без инсеминация) или нямам, или не им обръщам внимание.
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2006, 15:07:26 pm »
Фреши, по-добре нищо не мисли :wink:
Ами се разсейвай :lol:
*

Starlet

• 1937
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2006, 15:10:44 pm »
Е аз не го пих, а и ходих при неизвестен лекар та затова нямах доверие на диагнозата му. Та затова не му обърнах внимание.
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2006, 16:14:08 pm »
Старлет, мисля добро решение :wink:
Благодаря ти, Бени!

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #9 -: Февруари 03, 2006, 11:56:50 am »
И аз мисля, че няма нищо ненормално :) Мен винаги и по всяко време се е случвало да ме болят или пробождат, особено яйчникът освободил фоликул, щото се уголемява. Фреши, мила, не търси под вола теле - толокова често те гледат, че просто нищо ти няма :wink: Мен даже миналата седмица доста ме наболяваше левият, а съм забременяла от десния, но нищо не се видя на прегледа.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Февруари 03, 2006, 13:34:48 pm »
наболявали са ме в стимулираните цикли, иначе - не.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #11 -: Февруари 03, 2006, 13:46:24 pm »
Мерси Милички :D

Мислех си просто на какво се дължи. Особено за нестимулирани цикли. Иначе наистина, при толкова чести прегледи, нямам притеснения. Чудех се дали не е някой номер на хормоните, да си обърна внимание и да се изследвам пак.

Нали знаете, сега се стабилизирахме твърдо на неизяснен стерилитет - търсим телето под вола :?
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #12 -: Февруари 07, 2006, 13:34:16 pm »
Цитат на: jam
наболявали са ме в стимулираните цикли, иначе - не.

И при мен е така.