0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЗА ВСИЧКИ ДВОЙКИ И СЕМЕЙСТВА, КЪДЕТО ЖЕНАТА Е ДО 40 Г. И Е ВАРНЕНСКИ ЖИТЕЛ, ПРЕДЛАГАМЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ИНВИТРО ЗАЧЕВАНЕ  СЪС СЪДЕИСТВИЕТО НА ОБЩИНА ВАРНА. 50% успеваемост в най-добрата и модерна клиника във Варна.
Побързайте, бройките са ограничени, приемаме пациенти за БЕЗПЛАТНО ИНВИТРО само до края на Юни месец 2008.
 Моля обадете се на тел; 052 608 193 или 052 608 116, мобилен: 0887 762193, град Варна
Re: ИНВИТРО ЗАЧЕВАНЕ-НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО
« Отговор #1 -: Юни 13, 2008, 16:06:51 pm »
ЗА ВСИЧКИ ДВОЙКИ И СЕМЕЙСТВА, КЪДЕТО ЖЕНАТА Е ДО 40 Г. И Е ВАРНЕНСКИ ЖИТЕЛ, ПРЕДЛАГАМЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ИНВИТРО ЗАЧЕВАНЕ  СЪС СЪДЕИСТВИЕТО НА ОБЩИНА ВАРНА. 50% успеваемост в най-добрата и модерна клиника във Варна.
Побързайте, бройките са ограничени, приемаме пациенти за БЕЗПЛАТНО ИНВИТРО само до края на Юни месец 2008.
 Моля обадете се на тел; 052 608 193 или 052 608 116, мобилен: 0887 762193, град Варна
Кои сте Вие и в качеството си на какви приемате пациенти? В община Варна все още не се приемат молби за кандидатстване по програмата, а чак след като започнат да приемат молби ще стане ясно кои са одобрените. Не ми е ясно как вие вече приемате пациенти :o
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #2 -: Юни 13, 2008, 16:10:06 pm »
Това реклама ли е или какво?Общината още не е наясно с документите,а вие и взехте да приемате пациенти.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #3 -: Юни 13, 2008, 16:11:20 pm »
50% успеваемост в най-добрата и модерна клиника във Варна.

Надявам се тук да ми отговорите:

КОЯ Е НАЙ-ДОБРАТА И МОДЕРНА КЛИНИКА ВЪВ ВАРНА???
*
« Отговор #4 -: Юни 13, 2008, 17:12:39 pm »
Някой май се опитва да трупа средства на гърба на хората и на общината. Пише че процедурата е безплатна, а дали няма да искат да им се плати комисионна, за това че ще приемат те документите? И в качеството си на какви приемат документи? Много ми е чудно те ли са организаторите, че пишат "НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ИНВИТРО ЗАЧЕВАНЕ  СЪС СЪДЕИСТВИЕТО НА ОБЩИНА ВАРНА"?!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Юни 13, 2008, 17:26:14 pm »
тъй като потребителят, пуснал темата, е изпратил последния си постинг погрешка до модераторите, вместо до форума, копирам текста на този постинг:

"Уважаеми Дами и Господа, Ние просто предлагаме тази възможност на всички мъже и жени които имат стерилитет, където жените са до 40 години и са Варнески жители. Разбира се че общината няма да се занимава с процедурата инвитро, а само отпуска парите на оторизираните за това медицински клиники по инвитро. Които в Варна са само две. Ние само рекламираме дейността на тези Инвитро клиники, за да могат повече двойки да се възползват от тази възможност за ИНВИТРО ЗАЧЕВАНЕ".

момичета, предлагам ви, който проявява интерес, да се обади на посочените телефони и да получи точна информация. нека не спекулираме с разсъждения без информация. аз лично бях чела в пресата за подобна инициатива.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #6 -: Юни 13, 2008, 17:40:49 pm »
Разбира се че общината няма да се занимава с процедурата инвитро, а само отпуска парите на оторизираните за това медицински клиники по инвитро. Които в Варна са само две.
Оторизираните за това клиники във Варна са ТРИ.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #7 -: Юни 13, 2008, 17:56:16 pm »
Поздравления за всеки който протяга ръка за Нашата кауза!
:grouphug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #8 -: Юни 13, 2008, 20:03:42 pm »
Браво на Варна!  :D За пореден път Бургас пак е на опашката!  :(

*
« Отговор #9 -: Юни 13, 2008, 22:50:00 pm »
Още като погледнах темата и името на фирмата ми се стори познато...после се сетих,а и Гугъл потвърди,че Maxconsult1 са агенция за работа в чужбина 8O...Какво общо имат те?!...

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

ani.jivkova75

« Отговор #10 -: Март 06, 2009, 10:47:15 am »
50% успеваемост в най-добрата и модерна клиника във Варна.

Надявам се тук да ми отговорите:

КОЯ Е НАЙ-ДОБРАТА И МОДЕРНА КЛИНИКА ВЪВ ВАРНА???
« Отговор #11 -: Март 06, 2009, 11:23:30 am »
Най-добра и най-модерна имат различни измерения особено за Варна. Мнения за клиниките ще намериш във форум асистирана репродукция.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #12 -: Март 06, 2009, 13:55:45 pm »
Тези от Максконсулт кви го играха не можах да разбера в крайна сметка и най -вече тази девойка Йоана.Като почнах да и задвам въпроси и ......... ме блокира в скайпа :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #13 -: Март 06, 2009, 15:01:25 pm »
Обадих се на посочените телефони.
Момичето с което разговарях беше достатъчно притеснено, явно доста хора се обаждат и то не с благ тон.
Става въпрос за инициативата на община Варна от миналата година.
Клиниката чието име не споменават, е "Олимед".
Ролята на Максконсулт в случая е да рекламират и популяризират инициативата и Олимед. Вероятно повече самата клиника, поне според моите разбирания.Записват ти час ако желаеш и те изпращат в клиниката да ти обяснят за какво става въпрос и как се кандидатства.
На телефоните оставени в първия пост немогат да дадат никаква друга информация.

« Последна редакция: Март 06, 2009, 15:06:00 pm от Lisko »
*
« Отговор #14 -: Март 06, 2009, 15:06:59 pm »
Рекламен трик.
Самата клиника не предлага безплатни процедури, просто иска да "насочи" пациентите, които се класират за финансиране от общината.
Така го разбирам аз.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #15 -: Март 06, 2009, 16:33:08 pm »
Аз ходих чрез въпросния посредник.
Идеята е да отидеш там и съответно да направиш опит в "Олимед".
Обадиха ми се,че съм  и одобрена ,но аз не отидох с тази цел.
При обаждането за одобрение вече бях с :bfp:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #16 -: Март 06, 2009, 20:27:24 pm »
А какво ще кажат ако не съм от Варна?Дали и мен ще ме одобрят?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #17 -: Март 06, 2009, 22:43:37 pm »
А какво ще кажат ако не съм от Варна?Дали и мен ще ме одобрят?

Като се обадиш на посочените телефони и попиташ, ще ти отговорят.
Успех.