Здравейте, момичета! От доста време не съм писала, но това не означава, че не ви чета редовно.Първо искам да честитя на всички, видели
и да им пожелая лека и безпроблемна бременност, а на останалите много
.
След аборта ми през януари 2010 г. подновихме опитите отново, но вече осем месеца без резултат. По мои изчисления овулацията ми беше в неделя или понеделник, тоест преди 3 или 4 дни. Казвам по мои изчисления, защото всеки месец в средата на цикъла имам болки и предърпвания ниско долу и точно 16 дни след това ми идва цикъла и затова си мисля, че тогава съм в овулация. Преди време я следях с тестове и измерване на БТ, но последните месеци имах други проблеми и не ми беше до това. Днес посетих гинеколога ми, който ме прегледа с вагинален ехограф. Каза, че всичко е наред с яйчниците и матката, нямам задържаани фоликули, но пък нямам и течност зад матката и жълто тяло, което било признак, че овулацията е минала. Друго, което ми каза е, че матката ми е била силно прегъната напред. Гинеколога ми каза да отида отново да ме види на ехограф следващия месец на 10 ден от началото на цикъла ми. Въпроса ми е имали и други момичета, които да са се сблъскали с това и какво следва от тук нататък. Евентуално може ли тази течност от пукане на яйцеклетката да се е обсорбирала по-рано и за това да не вижда.