0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля, погледнете и моята графика - sofi
« Отговор #160 -: Ноември 20, 2010, 18:25:38 pm »
 :D :D :D :D Благодаря, мила. Дано дядо Коледа да донесе на всички ни по един дългоочакван подарък.

*
« Отговор #161 -: Ноември 22, 2010, 07:46:44 am »
Софи, стискам палции!! Каквото има от БТ досега, е идеална температура!!! Успех и да се похвалиш с  :bfp: до ден два :) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #162 -: Ноември 22, 2010, 08:46:21 am »
Много ме е страх, миличка. Днес ще си направя тест, защото на 01.12. трябва да започна нова работа, но ако е положителен трябва да оттегля молбата си за напускане от старата ми работа и да откажа новата. Много ме е страх.

« Отговор #163 -: Ноември 22, 2010, 08:52:14 am »
Миличка дано това е твоя месец-много е добре графиката. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #164 -: Ноември 22, 2010, 09:38:56 am »
Мила ти не я мисли тая работа,че какво по-хубаво от  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:аз изтински ти го пожелавам,почти съм сигурна че е станало,тъй че мила чакам да ми се похвалиш!!!!
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #165 -: Ноември 22, 2010, 12:51:37 pm »
Съжалявам момичета, но теста е  :bfn:  :(.

*
« Отговор #166 -: Ноември 22, 2010, 12:57:20 pm »
Теста е  :bfn1: , но и  :witch:  я няма така че стискаме ти палци  :crossfingers: :crossfingers:.

*
« Отговор #167 -: Ноември 22, 2010, 13:03:13 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Тук ще има подарък :bori_023: :)
« Отговор #168 -: Ноември 22, 2010, 13:07:53 pm »
Момичета, по принцип трябва да ми дойде утре. От днес гърдите вече не ме болят, а и теста е отрицателен така, че утре  :witch: ще се развихри.

*
« Отговор #169 -: Ноември 23, 2010, 08:14:31 am »
Софи,надявам се да е било рано за тест :wink: :crossfingers:
Защо не мериш БТ по редовно,а не само в началото и края на цикъла,така мисля ще ти е по-лесно да се ориенитираш с овулацията и да знаеш кога е време за  тест? :DУспех  :bfp:

*
« Отговор #170 -: Ноември 23, 2010, 08:19:38 am »
 Аз мисля,че оная с метлата се е изгубила по пътя и ще те открие чак след 9 месеца!   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #171 -: Ноември 23, 2010, 08:39:06 am »
Мони, този месец не съм мерила редовно температура и не съм правила тестове за овулация, защото реших да си дам малко почивка. А за  :witch: днес сигурно ще се яви на хоризонта.

*
« Отговор #172 -: Ноември 23, 2010, 09:08:20 am »
Дано да те подмине :-) :-)
И ако днеся няма - направи утре сутринта едно тестче ;-)

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #173 -: Ноември 23, 2010, 10:20:23 am »
Може да е раничко за тест тъй че  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #174 -: Ноември 23, 2010, 19:32:19 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: следващият да е  :bfp:

« Отговор #175 -: Ноември 23, 2010, 20:19:44 pm »
Софи, дано да успееш този месец. Стискам ти палци !!!!

« Отговор #176 -: Ноември 23, 2010, 21:48:28 pm »
Благодаря, момичета. Дано успеем всички.  :)

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #177 -: Ноември 25, 2010, 19:40:01 pm »
Ех Софи,нищо следващия месец ще стане. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
« Отговор #178 -: Ноември 25, 2010, 19:41:19 pm »
Да, миличка трябва да мислим позитивно. Все някога ще стане. :)

« Отговор #179 -: Март 03, 2011, 13:53:14 pm »
Здравейте, момичета! От доста време не съм писала, но това не означава, че не ви чета редовно.Първо искам да честитя на всички, видели  :bfp: и да им пожелая лека и безпроблемна бременност, а на останалите много  :crossfingers: .
След аборта ми през януари 2010 г. подновихме опитите отново, но вече осем месеца без резултат. По мои изчисления овулацията ми беше в неделя или понеделник, тоест преди 3 или 4 дни. Казвам по мои изчисления, защото всеки месец в средата на цикъла имам болки и предърпвания ниско долу и точно 16 дни след това ми идва цикъла и затова си мисля, че тогава съм в овулация. Преди време я следях с тестове и измерване на БТ, но последните месеци имах други проблеми и не ми беше до това. Днес посетих гинеколога ми, който ме прегледа с вагинален ехограф. Каза, че всичко е наред с яйчниците и матката, нямам задържаани фоликули, но пък нямам и течност зад матката и жълто тяло, което било признак, че овулацията е минала. Друго, което ми каза е, че матката ми е била силно прегъната напред. Гинеколога ми каза да отида отново да ме види на ехограф следващия месец на 10 ден от началото на цикъла ми. Въпроса ми е имали и други момичета, които да са се сблъскали с това и какво следва от тук нататък. Евентуално може ли тази течност от пукане на яйцеклетката да се е обсорбирала по-рано и за това да не вижда.