Момичета, вчера направихме спермограма при д-р Даскалова. Спермограмата е добре - Нормозооспермия. През месец октомври 2009 год. правихме спермограма в Хронолаб - резултатите бяха стряскащи - 28 % подвижни и 72% неподвижни. Тогава не се наложи да приема медикаменти, тъй като същия месец забременях, но за съжаление в 16г.с. направих спонтатет аборт, но това е друга тема. Ние очаквахме още по-лоши резултати, защото във форумите много момичета споделят, че в обикновенни лаборатории спермограмите излизат добри, а след това се оказва, че стойностите са завишени. В нашия случай се получи обратно. Направо немога да повярвам. Дори преди срещата с д-р Даскалова подготвях психически съпруга ми, че може да се наложи отново консултация с уролог, защото през 2006 год. е опериран от варикоцеле и може отново да се е появило, както и че може да се наложи да приема витамини и добавки. Щастлива съм, че поне се установи, че при него не е причината. Сега започвам изследвания при мен. Днес отново съм при д-р Даскалова с всички епикризи и изследвания, за да видим какво трябва допълнително да изследвам.