0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля, погледнете и моята графика - sofi
« Отговор #40 -: Юли 29, 2008, 14:08:28 pm »
 :ask:Много странно, но според http://www.babyplan.ru/profile/17840 , овулацията ми е била на 11-ия ден. Аз вече съвсем се обърках.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #41 -: Юли 29, 2008, 14:13:52 pm »
Незнам може и тогава да е, няма страшно вие си имате сърчица и тогава.
Аз мисля обаче че ОВ е тогава когато след последната наи ниска БТ, тя след това се повишава с по голам процент без да пада, а след 11 ден БТ отново пада и затова. Няма значение кога е била дано да е станало е важното.

« Отговор #42 -: Юли 29, 2008, 14:16:07 pm »
Ами да, все пак по-важно е да е станало  :babyflips:. Благодаря ти, Вени.  :wink:

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #43 -: Август 03, 2008, 11:18:26 am »
Здравей мила погледнах ти графиката, и мисля че нещо май има проблем с БТ след ОВ много е непостоянна, не искам да те плаша но може да се дължи на нисък прогестерон или на нещо друго. Дано да греша и дано да има бебе на края на цикъла. Пиеш ли някакви лекарства.

« Отговор #44 -: Август 03, 2008, 21:17:50 pm »
Здравей Вени. Аз точно това си мислих днес, че този месец температурата ми е доста непостоянна. Пия само фолиева киселина и от пет дни витамин Е.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #45 -: Август 04, 2008, 13:26:14 pm »
Мила защо не отидеш на лекар и не му покажеш графиката си една приятелка пие Дуфастон и мисля че откакто го пие БТ след ов е по нормална и постоянна.Питай и Денис какво мисли за графиката ти но мисля че тя ще каже че дори не вижда да е имало ОВ. По принцип не е хубаво след ов бт да бъде такава явно има някякав проблем, не искам да те плаша но това може да значи че не е имало ОВ или че е ниско нивото на прогестерона или незнам още какво наи добре е да се консултираш с лекар. Пиши какво се решила и какво ще правиш.

« Отговор #46 -: Август 04, 2008, 15:03:23 pm »
През месец април бях на гинеколог. Лекарката каза да меря четири месеца БТ и да отида при нея. В петък /01.08.2008 год. / си взех направление и смятам да отида, но незнам точно кога /преди или след менструация/. А иначе яйчниците и матката ми са добре. Микробиологията ми е стерилна. Смятам да изследвам и хормоните.

« Отговор #47 -: Август 05, 2008, 11:21:06 am »
Момичета, възможно ли е да имам проблеми с електронния ми термометър, с кого мерих до преди два дни. Последните два дни меря с живачен и БТ ми е по-стабилна. :bighug:

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #48 -: Август 05, 2008, 12:49:04 pm »
О мила дано да е от термометъра и да видиш  :bfp: още след няколко дни.ПУ-ПУ-ПУ

« Отговор #49 -: Август 05, 2008, 13:07:12 pm »
Благодаря ти, Вени!!!  :bighug:

« Отговор #50 -: Август 05, 2008, 13:13:23 pm »
Софи,аз на електронните термометри хич не им вярвам и затова си ползвам старият живачен :lol:Добре се вдига БТ .Пожелавам ти след няколко дни  :bfp: :crossfingers:
« Отговор #51 -: Август 05, 2008, 13:16:35 pm »
Благодаря ти, rouzi-anna. И на теб ти стискам  :crossfingers: и ти желая още този месец   :bfp:.
:bighug:

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #52 -: Август 29, 2008, 15:35:06 pm »
Мила здравей как си нещо не пишеш, гледам Ов е минала БТ също се е покачила вече, сега е голямото чакане а, дано да е с положителен резултат.

« Отговор #53 -: Август 30, 2008, 19:04:15 pm »
Здравей Вени, бяхме на почивка и затова не съм писала. Мисля, че този месец си свършихме работа, а сега определено започва голямото чакане.
Благодаря ти за вниманието.  :kiss: :bighug:

« Отговор #54 -: Септември 06, 2008, 09:37:57 am »
Добро утро момичета! Не съм писала скоро, защото бях отпускарка и почти не се свъртяхме в къщи. Може ли да коментирате графиката ми? Днес БТ 37,3 ме изстреля в небето  :ask:. От пет месеца меря температура, но до момента такава не съм измервала  8O.
Предварително ви благодаря и ви  :bighug:

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #55 -: Септември 07, 2008, 09:30:45 am »
Здравей миличка почина ли си според мен БТ е прикрасна днес е по ниска от вчера но това да не те притеснява има и такива спадове предполагам че ще е инцидентно и утре пак ще е висока. Дано да сте успели.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #56 -: Септември 07, 2008, 09:31:28 am »
Здравей миличка почина ли си според мен БТ е прикрасна днес е по ниска от вчера но това да не те притеснява има и такива спадове предполагам че ще е инцидентно и утре пак ще е висока. Дано да сте успели.

« Отговор #57 -: Септември 07, 2008, 11:43:04 am »
 Аз също предполагам , че това понижение е инцидентно(или вчерашното повишение е инцидентно) и утре ще е по - висока БТ.
 Стискам палци !
« Отговор #58 -: Септември 07, 2008, 13:39:59 pm »
Благодаря ви момичета. Починах си добре. До два дни ще стане ясно дали сме успяли или не, но дори и да не е станало  :babyflips:няма да се отчайваме, а продължаваме с опитите.
Пращам ви много  :kiss: и ви  :bighug:

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #59 -: Септември 08, 2008, 14:14:28 pm »
Кога очакваш да не дойде гадината.