0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля, погледнете и моята графика - sofi
« Отговор #140 -: Октомври 22, 2010, 08:52:24 am »
Това не е спад..я недей така..37 градуса... за 6 месеца съм достигала само един ден..:) Така че не се тревожи..докато я няма М..нямаш грижи :)

Миличка, при мен всеки месец след аборта графиките ми са все такива и един/два дни преди цикъл температурата ми пада на 37.00, след което ми идва. И затова отписвам и този месец нещо да се е случило.В месеца, който бях забременяла нямах спад в температурата, а в деня, в който трябваше да ми дойде се повиши. И все пак ти благодаря, че ми даваш надежда. :bighug:

« Отговор #141 -: Октомври 22, 2010, 09:54:55 am »
Момичета, днес запазих час при д-р Даскалова за спермограма на съпруга ми. Преди спермограмата въздаржанието трябва да бъде от 3 до 5 дни и през тези дни да не е употребявал алкохол. Има ли нещо друго, което трябва да спазим? Благодаря ви предварително.

*
« Отговор #142 -: Октомври 22, 2010, 10:08:40 am »
Софи ,мисля че това е достатъчно ,ако все пак имаш притеснения можеш да звъннеш там и да ти кажат със точност.
Но все пак имаш надежди не епаднала Бт .Стискам палци тези дни да се похвалиш с две чертички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:
« Отговор #143 -: Октомври 22, 2010, 10:13:57 am »
Благодаря, миличка. Днес като видях температурата и всичко ми рухна пред очите. Знам, че докато няма лелка има надежда, но имам вътрешно усещане, че и този месец нищо няма и затова запазих час за спермограма.

Фовери, графиката ти е повече от прекрасна - дано това е твоя месец.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #144 -: Октомври 22, 2010, 10:27:53 am »
Надявам се да си останете само със запазения час за спермограма и да не се налага..поне в близките 9 месеца да се тревожиш за това...Стискам силно палци на ръцете  краката !

« Отговор #145 -: Октомври 22, 2010, 10:29:53 am »
Надявам се да си останете само със запазения час за спермограма и да не се налага..поне в близките 9 месеца да се тревожиш за това...Стискам силно палци на ръцете  краката !

Благодаря, слънчице.  :lol: :bighug:

« Отговор #146 -: Октомври 29, 2010, 10:40:05 am »
Момичета, вчера направихме спермограма при д-р Даскалова. Спермограмата е добре - Нормозооспермия. През месец октомври 2009 год. правихме спермограма в Хронолаб - резултатите бяха стряскащи - 28 % подвижни и 72% неподвижни. Тогава не се наложи да приема медикаменти, тъй като същия месец забременях, но за  съжаление в 16г.с. направих спонтатет аборт, но това е друга тема. Ние очаквахме още по-лоши резултати, защото във форумите много момичета споделят, че в обикновенни лаборатории спермограмите излизат добри, а след това се оказва, че стойностите са завишени. В нашия случай се получи обратно. Направо немога да повярвам. Дори преди срещата с д-р Даскалова подготвях психически съпруга ми, че може да се наложи отново консултация с уролог, защото през 2006 год. е опериран от варикоцеле и може отново да се е появило, както и че може да се наложи да приема витамини и добавки. Щастлива съм, че поне се установи, че при него не е причината. Сега започвам изследвания при мен. Днес отново съм при д-р Даскалова с всички епикризи и изследвания, за да видим какво трябва допълнително да изследвам.

*
« Отговор #147 -: Октомври 29, 2010, 13:02:03 pm »
Успех миличка, дано всичко е наред   :goodluck:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #148 -: Ноември 07, 2010, 10:11:08 am »
Софи добре си ги редите сърчицата давайте в същия дух и дано това ви донесе най-чакания резолтат :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #149 -: Ноември 07, 2010, 11:25:07 am »
Софи, пожелавам ти всичко да е наред при теб и скоро да видите двете чертички

« Отговор #150 -: Ноември 07, 2010, 18:41:05 pm »
Благодаря ви, сладурки. Аз този месец реших да си дам малко почивка от мерене на температури и тестове, че нещо много стресиращо започна да ми действа. Ще се оставя на течението, пък каквото ще да става. А иначе бях при д-р Даскалова и ми даде лист за изследвания, но аз повечето съм ги правила така, че засега ще отложим визитата при д-р Даскалов. Та това е засега при мен. Прегръщам ви всички. :bighug:

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #151 -: Ноември 08, 2010, 10:03:10 am »
Софи тези болчици са по време на уво или като предвестник на уво,тъй че мила не пропускайте днес сърцето за по-сигурно.Успех :P :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #152 -: Ноември 08, 2010, 18:08:37 pm »
Софи тези болчици са по време на уво или като предвестник на уво,тъй че мила не пропускайте днес сърцето за по-сигурно.Успех :P :bighug: :bighug: :bighug:

Ще сложим сърчице, миличка. :D

*
« Отговор #153 -: Ноември 08, 2010, 18:24:18 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: дано почивката от мерене на БТ ти се отрази с  :bfp: :goodluck:
*
« Отговор #154 -: Ноември 09, 2010, 07:53:28 am »
Сърчицата са на място.Сега започва чакането.Ще ти стискам палци да е станало и да ни зарадваш с :bfp:
« Отговор #155 -: Ноември 09, 2010, 09:20:51 am »
Благодаря момичета! Дано всяка една от нас скоро да види  :bfp:

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #156 -: Ноември 18, 2010, 11:12:29 am »
Софи още малко мила,още малко ,дано да е :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #157 -: Ноември 20, 2010, 11:19:23 am »
Софи още малко мила и дано да я няма  :witch:и да видиш  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: osi_9Че то почти не остана време.Успех
« Отговор #158 -: Ноември 20, 2010, 11:37:20 am »
Дано, миличка всички скоро да видим  :bfp:. Аз от 01.12.2010г. започвам нова работа и ще бъда 6 месеца на изпитателен срок и може би ще се наложи малко да преустановим опитите, но всичко е божа работа и ако Господ реши да стане пак ще стане.

*
« Отговор #159 -: Ноември 20, 2010, 17:14:38 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: santa2Мисля,че твоят подарък е готов за празниците! :) :bori_023: