0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #220 -: Юни 17, 2008, 22:14:12 pm »
Ехото,има ли някой тук
« Отговор #221 -: Юни 17, 2008, 22:18:23 pm »
Има,има :lol:
Ти сръбна ли си биричка?А,и изгони ли лелката вече?
*
« Отговор #222 -: Юни 17, 2008, 22:27:42 pm »
Мдааааааааааааа.И на двата въпроса тговора е Да.Лелката ми е не особено нахална и седи малко.Което можело да означава ранен климакс.Хм...
Ай наздраве.Аз още пия биричка
« Отговор #223 -: Юни 17, 2008, 22:30:57 pm »
Наздраве!
А на мен ми се седи на някоя морска плажна кръчмица,с биричка,пържени картофки и няква рибка.
И една готина компания да си правим дъра-бъра.......
Ех,мечти,мечти! 8O
*
« Отговор #224 -: Юни 17, 2008, 22:33:40 pm »
Хихиххиих, ако ти кажа че не съм виждала морето от март месец не знам дали ще ми повярваш.А живея на три километра от него в права линия, малк над един известен куроорт....
Ааааа като се прибирам с колата от баира се вижда.... :lol:
« Отговор #225 -: Юни 17, 2008, 22:35:50 pm »
Срамота! :lol:
Айде утре марш на плажа,зарат мен да идеш.Може да го снимаш даже и да ми пуснеш снимчица,щот аз и тази година мога да го гледам пак през крив макарон! :lol:
« Отговор #226 -: Юни 17, 2008, 22:39:05 pm »
Ехааа море,биричка  :Dискам и аз  :wink:А морето ми е далеч .svetal4y,късметлийка си ти ,моренцето ти на една ръка разстояние.
*
« Отговор #227 -: Юни 17, 2008, 22:42:29 pm »
ПХо-малко то една ръка ама.......Аз обичам балкана- ама и аз през крив макарон шаго видя таз година.Ама нейсе- другат , по-другата, или още-по другата със сигурност ще идем...хиххиихЕй ся ще видя какво да направя със снимката
« Отговор #228 -: Юни 17, 2008, 22:48:45 pm »
Страхотно настроение.Браво!Точно това ми трябваше след днешното ми поредно разочарование и на всичко отгоре неистови болки-крещях от болка-не знам какво става с моето тяло с моя организъм.Отдавна не съм имала такива свирепи болки.Благодаря ви че ви има!Вие сте страхотни!
А сега лека нощ от мен!Аз тези дни няма да имам много време да пиша,че се очертава много работа,но ще ви следя изкъсо! :heartbeat: :balk_21: :grouphug:
*
« Отговор #229 -: Юни 17, 2008, 22:49:32 pm »
ето гоооооооооооо
ама през март.Актуална снимка нямам
« Отговор #230 -: Юни 17, 2008, 22:50:44 pm »
Момичета,айде Лека нощ,щото Светълчи пие бира,а на мен ми се приспа.Пък и утре ставам рано ,че съм на бач!
Айде плодоносна нощ ви желая,че то тва пълнолуние предразполага към .....разни палави работи :D.
И до утре,когато с нетърпение очаквам мнооооооооооооого добри и радостни новини!!!
*
« Отговор #231 -: Юни 17, 2008, 22:50:53 pm »
Мацки трябва ми някой да разбира от строителство.Много обширно понятие.В частност акт16, подписването му, или не подписването му.Ако някой може да помогне нека ми пише на ЛС
« Отговор #232 -: Юни 18, 2008, 07:10:20 am »
Добро утро,момичета!!!
Желая ви този слънчев ден да е пълен с усмивки и
пълноценно да се радвате на хората около вас!!!

Искам да ви почерпя,защото майка днес става на 50 години,а няма да можем да празнуваме ,защото тя е в Испания.Но празника си е празник.Мисля си,че вече и е време да става баба,нали?!

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #233 -: Юни 18, 2008, 07:13:14 am »
Добро утро момичета. Стига сте спали. Няма ли да работите вече?
Гледам Новилка ви е забавлявала вчера. Абе тя е опасна.
Краси, радвам се за твоето чудо и ти желая здраво бебче на финала.
Хайде време ми е да потеглям. Няма начин тр. да се трудим.
Добре дошли на новите момичета и да сте замалко тук.
Ааа Вили е писала вече.
Честит празник на маминка, да е жива и здрава и съвсем скоро да се радва на внучета.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #234 -: Юни 18, 2008, 07:36:17 am »
Добро утроооооооо!Слънчев и усмихнат ден на всички!Айде да ходим да поработим,пък от другата седмица аз ще почивам!Целувки на всички  :biglove:
« Отговор #235 -: Юни 18, 2008, 07:52:15 am »
Добро утро и от мен
аз съм в супер гадно настроение, вчера ми беше мъчно и плаках (ама и аз незнам защо)- сигурно много ми се събра. Вече ми се иска да си седя вкъщи и да си дебелея. Знам, че има желаещи да си дебелеят с мен :)
Хайде успешен и усмихнат ден

« Отговор #236 -: Юни 18, 2008, 08:04:39 am »
Здравейте, компания  :lol: :lol: :lol:.

Такааааа, оформя се още една прекрасна седмица, дано да продължава все така.

Хриси, честито и от мен, прекрасни 9 месеца и още по-прекрасно бебе накрая.

Сара, Новилка, Бебе,  много, много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен. Да се похвалите съвсем скоро.

Виксън, мила, защото така с твоите кисти. Не се ядосвай, жалко наистина за пропиления месец, но все пак не се отчайвай. А и сменили противозачатъчните?

shu6enceto, съжалявам много, но и тя ще мине о пак ще откриеш ловния сезон, да се надяваме по-успешен от сега.

Saule_Nova, как се чувстваш, дебелееш ли вече :-)

Айде приятен ден и от мен и още +++ тестчета до края на деня и на седмицата.

П.П. Красииииииииии, страшна си  :wink:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #237 -: Юни 18, 2008, 08:09:55 am »
Добро утро, милички!
Как сте?
Гледам вчера купонче сте заформили! :lol:
На мен сутринта ми е малко криво :(, че май този месец хич не са добре нещата с тези мои новооткрити 6 фоликули.. :(
Никога не съм имала по-шантава графика и то сигурно е от тях...
Така че този месец едва ли ще има за какво да се надявам...
Другия месец пък милото е в чужбина точно в седмицата, когато ми трябва :lol: :lol: :lol: и сигурно това лято ще съм тъжна, но здраве да е...
Но нищо - както казва милото - важното е, че вече се обичаме и правим любов...
Няма по-хубаво нещо от това, че в какъвто период бяхме преди това....
Знае ли се - то графиката не показва, ама пък може да има ову все пак - нали така Меги :wink:- от теб го знам..
Пък и прочетох, че при поликистоза може да имаш ову все пак, дори и графиката да не може да го покаже..
Все пак имам доминантен и дано успее да се пребори с другите :D
Ами да става каквото ще!
Той Господ си гледа работата и се надявам в най-скоро време да види, че съм готова и спокойна да бъда гостоприемна мама :D и ще ме дари с най-прекрасното нещо..
Пък дотогава ще де опитвам да се държа и да съм все така спокойна - и с ваша помощ, разбира се, толкова много сте ми милички и толкова много ви обичкам! :hug2: :bighug: :hug2:
Прегръщам ви и ви желая хубаво събуждане и един прекрасен ден, изпълнен с много положителни емоции и хиляди слънчеви усмивки!
:sunshine: :swing: :sunshine: :dance2:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #238 -: Юни 18, 2008, 08:14:41 am »
Добро утро момичета.
Вилили честита ти рожденничка. Да ти е жива и здрава и още най-малко 50 рожденни дни да й празнувате.
Рузка- благодаря за отговора.
Аз да се отчета. Сутринта БТ-37.10 ама стоя в дупата ми само 4 минути. :o Много ми е лошо. Не можах да си сложа и парфюм днес. Адски ми е зле. Лелище няма. Но съм сигурна,че днес е моя ден да ми дойде. Снощи пак правих тест и беше ------- :bfn:
Какво става с мен вече не зная. Писна ми.  :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145:
А от партито си тръгнах мноооого рано. Еми пак ми стана лошо.
А снощи милото ме посреща на вратата скръстил ръце на буква "Ф" и ме пита: "Абе ти пияна ли беше като ми звънна?"
А аз,нали съм остата му отговарям:" А един пияница стика в къщата. Това си ти".
« Отговор #239 -: Юни 18, 2008, 08:16:52 am »
Добро утро, милички!
Как сте?
Гледам вчера купонче сте заформили! :lol:
На мен сутринта ми е малко криво :(, че май този месец хич не са добре нещата с тези мои новооткрити 6 фоликули.. :(
Никога не съм имала по-шантава графика и то сигурно е от тях...
Така че този месец едва ли ще има за какво да се надявам...
Другия месец пък милото е в чужбина точно в седмицата, когато ми трябва :lol: :lol: :lol: и сигурно това лято ще съм тъжна, но здраве да е...
Но нищо - както казва милото - важното е, че вече се обичаме и правим любов...
Няма по-хубаво нещо от това, че в какъвто период бяхме преди това....
Знае ли се - то графиката не показва, ама пък може да има ову все пак - нали така Меги :wink:- от теб го знам..
Пък и прочетох, че при поликистоза може да имаш ову все пак, дори и графиката да не може да го покаже..
Все пак имам доминантен и дано успее да се пребори с другите :D
Ами да става каквото ще!
Той Господ си гледа работата и се надявам в най-скоро време да види, че съм готова и спокойна да бъда гостоприемна мама :D и ще ме дари с най-прекрасното нещо..
Пък дотогава ще де опитвам да се държа и да съм все така спокойна - и с ваша помощ, разбира се, толкова много сте ми милички и толкова много ви обичкам! :hug2: :bighug: :hug2:
Прегръщам ви и ви желая хубаво събуждане и един прекрасен ден, изпълнен с много положителни емоции и хиляди слънчеви усмивки!
:sunshine: :swing: :sunshine: :dance2:

Преди да замина вземи да го "изстискаш" материала в една чашка и така ще си имаш и когато него го няма. А нали знаеш- може да потърсиш и "помощ от приятел"/ шегувам се/.  newsm04