стефи, ние обиколихме сумати клубове, ми по малко от 500лв (говоря за абсолютно всички разходи - торти и т.н.) не ни се върза никъде! вярно, че и доста хора бяхме, та може би за това.
лейди, аз се спрях на следния вариант - парти у дома + аниматори. аниматорите не ми бяха каприз някакъв, а просто поканениете дечица бяха по-големи и трябваше да им осигуря някакво забавление. изобщо не съм съм и допускала, че симона ще разбере нещо от подобни забавления, но на практика тя беше детето, което се забавлява най-много - ако се включи Джази, ще потвърди, че ударих в десятката с тези аниматори, детето ми беше толкова радостно от цялата еуфория!
Грешката ми беше, че се престарах с храната - така си и остана повечето. Беше шведска маса - някои неща бяха поръчани, други ги правихме ние. С джази си играхме да правим онези специални и супер красиви детски сандвичи от темата в кафето - децата ни ги и погледнаха, нагъваха само солети! (Джазинко, мерси още веднъж мило, без теб нямаше да се справя
)
Получи се страхотно тържество. Предположението ми е, че може би Симона се чувстваше по-спокойна, тъй като цялата дандания дойде у дома, на позната територия, а не тя да отива някъде на непознато място.
Цената на аниматорите - 70лв за час, 80 за час и половина.
Тортата - 60лв от сладкарница Лейди - не се подлъгвай, че сте адашки, не беше хубава.
Мини