На Кристина също и наближава първия рожден ден, да е жива и здрава. Партито ще се състои в събиране в нашата градина, на поляната под чадъри - двете баби, двамата дядовци, двете лели, един брой чичо, аз и баща й. И тия сме много, ама айде
Майките от градинката и дечицата им ще почерпя с торта и напитки за здравето на Криси съвсем импровизирано и изненадващо за тях, на детската площадка, тя ни е хубава и е удобна за почерпка. Толкова много мразя тарапани, че немога дори да опиша. За по-нататъшни празници ще се постарая да се абстрахирам от моите дивотии и да не лишавам детето от големи емоции, но на първия РД и на кръщенето ще са само гореизброените "гости". Детски рождени дни с поканени дечица - най-рано на втория и РД.
Сега ни предстои обаче море, заминаваме идната сряда. И са ме взели на подбив, точно тези градинските майки, че съм си купила пюрета и АМ От тука и че съм си направила списък с меню. Ама аз като знам на Пердето ядовете с Джуниър-а, предпочетох да си осигуря поне храницата, че не ми се ще още с пристигането и да хукваме за пюрета, нан и т.н.
Дано да й понесе на буля Кристина
добре морето и да нямаме ядове.
mini, сърдечно се радвам! Пожелавам ти лека бременност и едно водолейче до година