0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ин витро след лапароскопия-кога?
« -: Юни 16, 2008, 18:12:11 pm »
Мили момичета,интересувам се колко време след лапароскопия може да се прави Ин витро.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Ин витро след лапароскопия-кога?
« Отговор #1 -: Юни 16, 2008, 19:18:40 pm »
1 мензис след лапарото. :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

SISITU

• *
  • 16
  • ЧАКАМЕ ТЕ БЕБЧО!!!
« Отговор #2 -: Юни 16, 2008, 19:26:17 pm »
При мен минаха 3 месеца,и тогава започнах процедурите.
« Отговор #3 -: Юни 16, 2008, 19:34:04 pm »
При мен лапарото беше на 10-ти ден от цикъла, на 20-ти ден (10 дни след лапарото) ми биха диферилин и след като ми дойде започнахме стимулацията. Предполагам че зависи и от това какво са ти правили.
« Отговор #4 -: Юни 16, 2008, 21:20:44 pm »
Извинявам се,че така разпитвам,но при кой доктор сте?Аз съм при Стаменов и ми се ще да разбера какъв е неговият подход.Още не е ясно дали при мен ще се наложи да се прави лапароскопия.На 19.06.ми предстой цветна снимка и в зависимост от резултата докторът ще реши как да процедира.Според него на този етап май няма да се стигне до операция,но ще видим.Аз се интересувам,защото ми се ще да започна стимулация преди отпускарския сезон,а евентуална лапароскопия ще осуети плановете ми,но.........не всичко зависи от нас.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Юни 17, 2008, 10:46:22 am »
Д-р Стаменов! :D

Не се страхувай ако се наложи лапароскопия, в повечето случаи тя дава много отговори и решения!

Късмет!  yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #6 -: Юни 17, 2008, 10:55:24 am »
А кога започват отпуските? Аз също започвам сега.
« Отговор #7 -: Юни 17, 2008, 17:20:22 pm »
Evro,много ти благодаря за успокоението.
Bo,мисля,че ще работят до края на юли,но не съм много сигурна.Ти в какъв смисъл започваш-стимулация ли?
*
« Отговор #8 -: Юни 17, 2008, 21:27:06 pm »
Ами да, след около 3-4 дни започвам със стимулациите, но за мое щастие все още съм далече от инвитрото, макар че границата е много малка. Надявам се да не ми се налага да се притеснявам за отпуските на докторите, защото и те са хора и трябва да почиват, но ми се иска да вярвам, че това ще е първият и последният ми опит, разбирасе -успешен! Пожелавам това на всички в този сайт и много се радвам, че го има, защото заедно ще се справим по-леко!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #9 -: Юни 17, 2008, 21:43:31 pm »
Мили момичета,интересувам се колко време след лапароскопия може да се прави Ин витро.

Един цикъл е достатъчен ако се притесняваш може и два да починеш. Лекуващия най-добре ще те посъветва.  :wink:

gotina_2007, во успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #10 -: Юни 17, 2008, 23:40:08 pm »
Задължително ли преди Инвитро/Икси трябва да се направи и лапароскопия или ако не то във какви случаи се налага,а самата операция как протича болезнена ли е процедурата?

« Отговор #11 -: Юни 18, 2008, 09:55:39 am »
Во,желая ти много късмет!
Нинката,не е задължтелно да се прави лапароскопия.Иначе методът е много щадящ,не е болезнено и на следващия ден след операцията си отиваш вкъщи.Докторът е този,който преценява дали е необходима или не.
« Отговор #12 -: Юни 21, 2008, 16:25:54 pm »
Здравейте!За жалост при мен се оказа,че е задължително да се направи лапаро,за да се отстрани хидросалпингс.Въпреки това съм спокойна,че го откриха.Надявам се,че като се премахне всичко ще е ок.
*
« Отговор #13 -: Юни 23, 2008, 21:32:33 pm »
Стискам палци всичко да е наред.Аз съм с отстранени и двете тръби
« Отговор #14 -: Юни 24, 2008, 21:24:00 pm »
Благодаря,и аз стискам палци за всички.Имоята лява тръба е премахната,но гадната течност се е настанила в единствената ми останала.Оф,не знам...писна ми вече.