0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 27
« Отговор #260 -: Юли 13, 2008, 12:43:18 pm »
Ех,момичета,изкарах три дни в ужас за нищо :oops:Днес се обадих на Моя си док и той ме извика да ме прегледа,че да спра да се страхувам.Прегледахме се,видяхме си пулсациите,пораснали сме и даже док,каза че вече му вижда очертанията.Гледа също и за околоплодна течност,била достатъчно.Абе всичко си му е наред на бебето,само дето на майка му й хлопа дъската :lol:Повече няма да се връзвам на никакви симптоми!!!

*
« Отговор #261 -: Юли 13, 2008, 14:21:40 pm »
Браво Тини за хубавата новина. :)
« Отговор #262 -: Юли 13, 2008, 14:46:33 pm »
Браво на Тини, на бебо и на доктор Александров, че е толкова отзивчив и загрижен :D
Хайде сега вече по-спокойно :balk_602:
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #263 -: Юли 14, 2008, 07:06:39 am »
Тини :D, не бой се мила, аз моето бебе на какъв тормоз го подложих само! Явно всички се тревожим (то си има и цяла тема по въпроса).
Имаше един период, когато бебето не се усещаше дали мърда, та тогава го гладихме този корем, натискахме го, почесвахме го, пяхме му (най-обича "Хубава си моя горо" :D), молихме му се...а бе шантава работа. Ама наистина много бих се зарадвала на един домашен ехограф. Те американците са се сетили и давали доплерови апарати под наем 8O, но както с оръжията, трябва да имаш май разрешително.
Ами!Продават по ги по $20-$30 по аптеките-всеки може да си купи и да си слушаш тоновете на бебето.ама аз май няма да го взема-моя вика-да,да,да не работи нещо както трябва и да ни изкара акъла някой път... :D
« Отговор #264 -: Юли 14, 2008, 08:34:27 am »
Ами!Продават по ги по $20-$30 по аптеките-всеки може да си купи и да си слушаш тоновете на бебето.ама аз май няма да го взема-моя вика-да,да,да не работи нещо както трябва и да ни изкара акъла някой път... :D

Аз случайно попаднах на един сайт, където се описваха условията за отдаване под наем или закупуването на доплер, ама ако тук имаше начин да си го осигуряваме, ехеее.... :D То това там си е като да си купиш кантарче май. Чудя се как някой по-предприемчив българин не се е сетил да пласира тази идея тук. :D
« Последна редакция: Юли 14, 2008, 08:45:11 am от Faith_hope »
*
« Отговор #265 -: Юли 14, 2008, 08:39:03 am »
Цитат
Чудя се как някой по-предпримчив българин не се е сетил да пласира тази идея тук.
След време сигурно и това ще стане :)
« Отговор #266 -: Юли 14, 2008, 09:38:56 am »
Здравейте, момичета! Мисля, че е време вече да се запиша във вашите редици. Първо на ехографа се видяха две плодни сакчета и мислих, че заминавам към близнашката тема, но....след седмица видяхме едно сърчице. Сега съм в десета седмица и съм невероятно щастлива, защото двегодишното ни очакване свърши. Минахме през какви ли не неща - лоша спермограма, хидросалпингс, хронично възпаление на шийката на матката, горене на огромна раничка на шийката, година и половина преди това преживяхме и едно кухо яйце....А сега...сега всичко е наред, бебчето се развива нормално и има силно сърчице. Така че, вече съм при вас!  :D
*
« Отговор #267 -: Юли 14, 2008, 09:40:53 am »
Добре дошла Tanita13 .
Остави лошите неща в миналото и безпроблемна бременност!
« Отговор #268 -: Юли 14, 2008, 09:47:52 am »
Добре дошла Tanita13 лека и безпроблемна бременност!
« Отговор #269 -: Юли 14, 2008, 10:01:19 am »
Добре дошла, Танита :D

Тини, радвам се, че всичко е наред и вече си спокойна :D

Малина, морският ти разказ ме пренесе за малко на морето. Аз го харесвам северното черноморие, защото има много хубави места за посещение - ботаническата градина в Балчик, нос Калиакра, мидената ферма Дълбоки :lol: иначе хубавите плажове май свършват към Албена и Кранево :lol:

Аз днес ще ходя да ми вливат желязо, стискайте палци да не е неприятно :?
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #270 -: Юли 14, 2008, 10:08:44 am »
Добре дошли, Танита и Мега.
Фреши, успех.
Аз да се отчета, утре съм на ФМ при Марков.
*
« Отговор #271 -: Юли 14, 2008, 10:13:05 am »
FreshBreeze успех.
Колко ти е хемоглобина-та вливате желязо?

Мари успех и на теб утре на ФМ и да пишеш после!
*
« Отговор #272 -: Юли 14, 2008, 10:27:46 am »
Valyoka, mega79, ruzka1, Tanita13, добре дошли в темичката! Лека и спокойна бременност и на финала здрави бебчета!
sany, Виктория, на вас щастлива и безпроблемна среща с бебоците! Ще чакаме да се похвалите с хубави новини скоро!

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #273 -: Юли 14, 2008, 10:58:09 am »
Знаете ли къде във Варна правят ФМ? А ако има и в Бъргас още по- добре, но аз не съм чувала да има тук.

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #274 -: Юли 14, 2008, 11:06:05 am »
Танита, добре дошла в темичката! Лека и безпроблемна до края! :D
Фреши, успех!
Тини, радвам се, че всичко е наред! :D
sany и Вики, хубава среща с малките съкровища!
*
« Отговор #275 -: Юли 14, 2008, 11:06:27 am »
Здравейте, момичета! Мисля, че е време вече да се запиша във вашите редици. Първо на ехографа се видяха две плодни сакчета и мислих, че заминавам към близнашката тема, но....след седмица видяхме едно сърчице. Сега съм в десета седмица и съм невероятно щастлива, защото двегодишното ни очакване свърши. Минахме през какви ли не неща - лоша спермограма, хидросалпингс, хронично възпаление на шийката на матката, горене на огромна раничка на шийката, година и половина преди това преживяхме и едно кухо яйце....А сега...сега всичко е наред, бебчето се развива нормално и има силно сърчице. Така че, вече съм при вас!  :D

Честито и от мен миличка страхотно е това което пишеш и аз като теб съм на седмото небе, но искам да те попитам нещо понеже погледнах графиката ти и за първи път виждам някоя от момичетата да си поставя утрогестан 3 пъти по 2 и на мен така ми го предписа доктора а другите момичета дори и моя приятелка го слагат 2 пъти по 2 знаеш ли защо за нас е по голяма дозата ???
DSC00102
*
« Отговор #276 -: Юли 14, 2008, 11:35:15 am »
Valyoka  не се претиснявай за утрогестана и аз го слагах 3*2
Някои го слагат 4*2, други 3*3
*
« Отговор #277 -: Юли 14, 2008, 11:46:31 am »
Аз също слагах утрогестан 3х2.
Фреши, пиши как мина вливането и колко се повлия хемоглобина? Само веднъж ли се прави такова вливане? На мен ми биха В12 мускулно, но още не знам дали има ефект.

« Отговор #278 -: Юли 14, 2008, 12:33:07 pm »
Valyoka, на всеки се изписва различно Утрогестан, вече са писали и други момичета. На 21 юли съм на преглед пак в София и докторката вече ще ги спира, защото се взимат до 12 седмица. А и ще ми олекне без тях, че това 3 пъти на ден....непрекъснато ми е лепкаво и мокро  :oops: - нали ги слагам вагинално.
*
« Отговор #279 -: Юли 14, 2008, 12:54:07 pm »
Знаете ли къде във Варна правят ФМ? А ако има и в Бъргас още по- добре, но аз не съм чувала да има тук.
За ФМ във Варна мога да препоръчам доц. Балев, преглежда в клиниката на д-р Темелков, проблемът е, че записват часове само в петък сутринта за следващата седмица  (започват от 8 часа, но е добре  да се отиде към 7.30). Тел. (052) 600 126; 600 127, все пак могат да склонят да ти запишат час по телефона, но докато дават часове, почти не вдигат телефона.
Тини, радвам се, че всичко е наред :), много спокойствие ти пожелавам. Аз съм същата, непрекъснато съм нащрек за някакви сиптоми, болки, ритници и т.н..... :), и нещо ако изчезне се побърквам.

Добре дошли на всички нови момичета :) :welcome_1:
Спокойна и безпроблемна бременност и чудесен финал ви пожелавам!