0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цикъл след ЦС
« -: Юни 25, 2008, 21:16:08 pm »
Моля, някой да ми отговори: След цветна снимка, цикъла променя ли се. На мен ми закъснява вече с 11 дни. Това нормално ли е?
*
Re: Цикъл след ЦС
« Отговор #1 -: Юни 25, 2008, 21:18:00 pm »
Моят не се промени!
Направи си тест за бременност!
*
« Отговор #2 -: Юни 25, 2008, 21:28:58 pm »
Не може да съм бременна. Моите тръби са така запушени, че на сперматозоид ще му трябва "канго"  за да ги пробие. Вече имам два опита ин витро така, че ...не може да съм бременна. :balk_145:
« Последна редакция: Юни 25, 2008, 22:17:12 pm от roro »
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #3 -: Юни 26, 2008, 09:53:49 am »
roro и при мен нямаше промяна в цикъла след ЦС.
*
« Отговор #4 -: Юни 26, 2008, 10:10:28 am »
При мен също нямаше никаква разлика, може би си се попритеснила за нещо? Това случвало ли ти се е и преди? И все пак нищо не ти пречи да си направиш един тест и знай че понякога стават и чудеса и то най вече когато най малко очакваш!
*
« Отговор #5 -: Юни 26, 2008, 10:22:25 am »
На мен цикъла ми се промени, но леко - измести се няколко дни напред, т.е. следващата овулация след снимката настъпи малко по-рано от обичайното. Не знам дали беше точно от снимката всъщност, но за друго не мога да се сетя.
Да си сменяла климата наскоро? На мен такива работи ми оказват влияние.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #6 -: Юни 26, 2008, 17:41:51 pm »
И днес го няма. Ох, момичета незнам какво да мисля? Решила съм в събота да си направя един тест. Благодаря Ви за отговорите. Дано да нямам някакви усложнения.
« Отговор #7 -: Юни 26, 2008, 18:35:01 pm »
Спокойно мила, не мисли за лоши работи!
За твое успокоение отиди на лекар, но имай предвид, че от тези горещини също е възможна аномалия в цикъла!
Късмет при следващото ин витро :crossfingers:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #8 -: Юни 26, 2008, 18:48:22 pm »
Моята снимка беше миналата седмица,та още не мога да кажа нищо за цикъла,тъй като има още време,докато трябва да ми дойде.Засега всичко е наред.Не се притеснявай,нормално е да ти закъснее в тия жеги.Изчакай още малко и ако не се появи,отиди на лекар.Късмет!