0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
помагайте бързо,МОЛЯ
« -: Юни 26, 2008, 10:29:46 am »
Момичета...днес ми извадиха 18ет айцеклетки.Уви, имаме проблем със спедмата.Човека не може да отдели достатъчно.Току що го викнаха от клиниката да даде още.

Кажете,моля ,има ли нещо ,което да яде или пие та да направи бързичко количество
Re: помагайте бързо,МОЛЯ
« Отговор #1 -: Юни 26, 2008, 10:43:00 am »
Дидонче незмам дали има такива храни  :( но мисля че причината е по скоро психологическа.
*
« Отговор #2 -: Юни 26, 2008, 10:44:09 am »
даааа,той каза,че никак не го предразполага тази стая,Дали да не отида с него???
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #3 -: Юни 26, 2008, 10:45:03 am »
Уви, не съм чувала храни или нещо друго да помогне в тази ситуация. Не ви ли казаха предвaрително колко дни въздържание трябва?
И да, отиди с него, по-добре ще е.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #4 -: Юни 26, 2008, 10:47:21 am »
ми,ние се създътжахме,ама там казва,че не може да излезне всичко.Било много шумно и т.н.

Току що говорих с него,не иска да отида...Малееее,остава пък сега да не ни стигне материала...пфу
« Отговор #5 -: Юни 26, 2008, 10:50:57 am »
даааа,той каза,че никак не го предразполага тази стая,Дали да не отида с него???

Ако се чувстваш добре отиди с него. Опитай се да му помогнеш да се отпусне и да погледне на ситуацията от друг ъгъл, а не като нещо задължително и неприятно.
п.п Когато сме ходили на спермограми или преди пункция винаги пред милото съм се шегувала със цялата ситуация и при нас това помага.
*
« Отговор #6 -: Юни 26, 2008, 10:53:52 am »
Здравей, ние също имаме вашият проблем и колкото да ми е неприятно няма нищо, което да помогне било то храна или медикамент. Аз съм решила следващият път да отидем на хотел, където според мен няма да бъде толкова претеснен! Опитайте и вие и да но стане. Иначе стаята наистина е много подтискаща!!! Стискам палци да се справите, че и нас ни чака същото! :( Важното е да сте спокойни!
« Отговор #7 -: Юни 26, 2008, 10:55:10 am »
Доколкото знам витамин Е и цинк се пият за бързо възстановяване на спермата, поправете ме ако греша :)

*

Osiana

• 4888
« Отговор #8 -: Юни 26, 2008, 10:58:37 am »
Тук по-скоро всичко е на психическа основа. Той е притеснен и не става. Аз мисля, че ако се отпусне или идете двамата на друго място, ще има по-добър резултат.

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*
« Отговор #9 -: Юни 26, 2008, 11:00:25 am »
ми, ние също го приемаме на шега,ама той не знам...в предишната клиника май са били по-усамотени и е успявал да се поуспокои,ама тук ве4е два пъти става така...уфффф...след малко пак ще му звънна да видя дали е размислил за ходенето с него...
аз съм ОК.Само дето координациите ми не са много добре.Иначе нищо не ме боли...ама ще разправям подробно в темата за процедурите... ;)

Ама може ли за инвитро материала да се носи отвън
*
« Отговор #10 -: Юни 26, 2008, 11:06:22 am »
оффф,моя мъж май-много се е панирал.Отказва всякакви предложения.Щял да отиде сам и ако тогава не стане щели сме да го мислим...пфу...

Що така с тия мъже...май те трябва да водят"нежния пол"

Благодарско,момичета.Ще пиша непременно.
ако моретарите решат,нека да преместят темата където трябва
*

Osiana

• 4888
« Отговор #11 -: Юни 26, 2008, 11:09:02 am »
Цитат
Ама може ли за инвитро материала да се носи отвън

А защо не, аз не виждам пречка. Питайте все пак, обяснете ситуацията... и мисля че няма да има проблеми.

« Отговор #12 -: Юни 26, 2008, 11:13:57 am »
Да, проверете го този вариант..да ви дадат стерилни чашки и ако може да се направи в домашни условия, така той ще е по спокоен и ти също :D, но за нещо бързо, което да помогне....не се сещам....Успех :D
« Отговор #13 -: Юни 26, 2008, 11:14:57 am »
Ние досега винаги сме си носили материла от къщи. След около 20-30 минути сме в болницата. Така, че не мисля че ще е проблем . Успех
Забравих да кажа , че предварително си вземаме стерилна чашка от болницата.
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 11:17:00 am от Angelina »
« Отговор #14 -: Юни 26, 2008, 11:19:04 am »
Дидонче всичко ще се нареди във ваша полза. От тед се иска само силно да вярваш в това :crossfingers:
« Отговор #15 -: Юни 26, 2008, 11:32:12 am »
оффф,моя мъж май-много се е панирал.Отказва всякакви предложения.Щял да отиде сам и ако тогава не стане щели сме да го мислим...пфу...

Що така с тия мъже...май те трябва да водят"нежния пол"

Благодарско,момичета.Ще пиша непременно.
ако моретарите решат,нека да преместят темата където трябва

Didon, и аз да съм, няма да успея в тази стая с всички шумове наоколо.  Разбирам мъжа ти и не е единствения с този проблем.  Как да успееш като имаш чувството, че си пред публика и всеки момент някой може да влезе?  Вие няма ли да ИКСИ-рате?  За това поне би трябвало да стигне.  Стискам палци всички да се нареди и момчето да иде още веднъж.
*
« Отговор #16 -: Юни 26, 2008, 11:44:47 am »
Ми,решихме да правим класическо инвитро.Преди два пъти сме правили ИКСИ,обаче новия док каза,че според него сме за класическо.Та сега така решихме,а гледай ти какво стана...дано да се справи сега,че и на мен ми се иска да е класическо
« Отговор #17 -: Юни 26, 2008, 11:53:55 am »
Късмет!

Защо не помислите за половината яйцеклетки - класическо, половината - ИКСИ?  Така поне се застраховате...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #18 -: Юни 26, 2008, 13:28:42 pm »
Можете да занесете материал от къщи, ако още не сте го направили - направете го спешно!
Късмет!  yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #19 -: Юни 26, 2008, 13:33:00 pm »
И ние при втория опит бяхме в същата ситуация. Отиде втори път и всичко беше ОК. Не се шашкайте, ако се наложи, ще направят ИКСИ.
Стискаме палци за печелившите от 18-те. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери