0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
здравейте момичета .въпроса ми е следния-нормално ли е в много ранна бременност 6-та гестационна седмица ,след положителен кръвен тест на 16-тия ден от ЕТ 936 единици,        и 30 дни след ЕТ телесната температура да е под 37 градуса-36.7-36.8?
утре съм на преглед при доктора ми.други признаци освен леко напрегнати гърди и изострено обоняние нямам.предварително благодаря
Re: телесна температура при ранна бременност
« Отговор #1 -: Юни 27, 2008, 12:58:27 pm »
Температурата след овулация, и при евентуална бременност, не е задължително да е над 37 градуса. Просто трябва да има разлика от 4-5 десети между температурата ти преди овулация, и след това. Ако си я мерила и преди, и има двуфазност, всичко е наред, независимо че не е над 37.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Юни 27, 2008, 13:06:05 pm »
телесна или базална температура? за кое точно питаш? за температурата ти, измерена под мишницата по което и да е време на деня или за ректалната температура, измерена сутрин веднага след събуждане и преди ставане?

признаци толкова рано е нормално да нямаш.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #3 -: Юни 27, 2008, 13:24:11 pm »
мерси за бързите отговори :)за телесна говоря. моята телесна почти винаги е висока,както и СУЕ-то ми защото съм с автоимунно заболяване т.е.около 37 я държа,но сега съвсем скоро преди 2-3 дни правих вливания с IVIG пък съм и на метилпреднизолон та се чудех дали пък не се е повлияла и от имуновенина и е паднала малко а базална още утре ще измеря. ох,нали знаете докато не мине прегледа трудно си намирам място и все дебна за някакво развитие на симптоми.
преди седмица и нещо ме болеше и корема като преди цикъл за няколко дни но пих но-шпа и това постепенно отшумя.много много време чакаме това щастие и искам да си повярвам и да престана да се притеснявам ,ама е доста трудничко.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Юни 27, 2008, 13:43:13 pm »
възможно е да е спаднала леко от имуномодулиращото и имуносупресорно лечение - попитай лекаря-имунолог, който ти е назначил лечението. така или иначе, спадът е твърде малък и няма отношение към бременността.

не се притеснявай, всичко ще е наред.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!