0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

GERSHUIN

• *
  • 23
  • Щом сме стартирали, ще завършим успешно!!!
Моля ви се момичета имам нужда от съвет. Утре трябваше по график да чакам менструация, за да се види дали инсето е станало. Обаче цяла седмица имам ПМС и вчера получих леко зацапване- казах си край "уйде коня у дерето" :sinking: . После спря, а днес ме почна вече май по-сериозно, все още не е обилно но вече със сигурност "уйде коня у дерето" и да се напъвам не мога да го задържа:constipated: :D.Сега може ли да направя второ инсе веднага в следващия цикъл или ще трябва да прескоча. И дуфастона не знам дали още да го пия то смисъл вече няма. Ще се ходи пак по лекари.
 Бо , ама ти си си направила уринен тест вечерта! :balk_77: Направи още един утре , но сутринта ! Може би , ти ще ни изненадаш! Кафеникавото зацапване около датата на МЦ е често срещано явление.Чувстваш се некомфортно и ти е лошо.... ама това ще е! :goodluck:
 Аз никога не бях имала ПМС повече от 2 -3 часа преди  да ми дойде, а когато съм забременяла го имах с дни и само бягах до тоалетната да проверявам , но така и не цъфнах...
 Кураж! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Юли 17, 2008, 09:50:22 am от fatalwoman »
*
Да, точно така е, тези болки направо ме побъркват! Аз имам и много ниско кръвно и съвсем ми премалява, а що се отнася до теста, ами да направих го вечерта?! Мислях, че това не е от особено значение. Явно съм бъркала...значи и днес съм пропуснала и ще чакам до утре! Ох, вече се бях настроила, че не е станало, а сега пак това чакане....направо ме убива. Иначе си пия хапчетата, поне това правя както трябва и дано да сте прави и утре да бъде голям ден за мен! А между другото нормално ли е да ме болят и яйчниците, това до сега не ми се беше случвало преди да ми дойде. Аз имам подобни болки само на първи ден от МЦ. :(
*

GERSHUIN

• *
  • 23
Да, точно така е, тези болки направо ме побъркват! Аз имам и много ниско кръвно и съвсем ми премалява, а що се отнася до теста, ами да направих го вечерта?! Мислях, че това не е от особено значение. Явно съм бъркала...значи и днес съм пропуснала и ще чакам до утре! Ох, вече се бях настроила, че не е станало, а сега пак това чакане....направо ме убива. Иначе си пия хапчетата, поне това правя както трябва и дано да сте прави и утре да бъде голям ден за мен! А между другото нормално ли е да ме болят и яйчниците, това до сега не ми се беше случвало преди да ми дойде. Аз имам подобни болки само на първи ден от МЦ. :(
Да не искате да кажете че може да те боли като при ПМС да имаш даже леко кървене и да е станала бременност. За първи път ми е и незнам какво да очаквам след инсето, но ми се струва че при мен си започва менструално кървене. Още след инсето имах доста кървене, уж било нормално - незнам, доста си ме и боля. Днес до края на деня ще си каже. Обаче вече се изнервих.
GERSHUIN, аз при инсето също имах зацапване .На мен също ми казаха , че е нормално. Ако трябва да бъда точна се получава при захващането с някакъв инструмент " тризъбец".
 Разбира се ,че е възможно да имаш ПМС и зацапване и в същото време да има бременност.
 Бо, нормално е да те наболяват яйчниците , както преди цикъл , така и при ранна бременност! Ние стискаме палци за второто! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 Още малко остава , момичета!
 Аз искам да питам също за болките в яйчниците , имам такива , а ми е 3 ден след инсето( 2 ден от реинсето). Вие имахте ли такива?
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Стискам палци на всички чакащи за две чертички.
Бо не спирай лекарствата без да си говорила в доки.Късмет мила.
*
Ако трябва да съм честна, имам такива болки през цялото време, само където сега са по осезаеми. Още по време на стимулациите ужасно ме болеше коремът, но миказаха че е нормално, после след прегнила за първи път в живота си си усетих овулацията. Сутринта преди инсето дори ми беше трудно да вървя, защото така ме срязваше коремът, но чак след това разбрах на какво се е дължало това. А това зацапване сега нправо ме побърка напълно, дано да сте прави и най накрая да видя тези прословути две чертички, защото тъкмо бях решила да починем за няколко месеца и после пак наново.
 По време на стимулацията е нормално да имаш болки, все пак растат повече фоликули от нормалното. И аз след Прегнила усетих овуто за първи път , но имах и леко петънце върху бельото си от пукането, което също ми се случва за първи път.
*

GERSHUIN

• *
  • 23
Това с болките по време на овулация при мен си е нещо нормално. Още преди години преди да съм мислила за бебе имах този проблем, доста се бях поизплашила и се консултирах с лекар. Той ми каза, че се дължи на течността от спукания фоликул и не било нищо страшно.В някои цикли не можех да стана от леглото с часове. Даже ми се е налагало да пия обезболяващи по време на ову. Овуто преди инсе ми беше по същия начин но с малко по слаби болки може би от аспирина. След инесто имах леки болки в яйчниците, но усещането беше по-скоро като някакво "придърпване" или спазъм не мога да го определя - след всичките тези железарии...
GERSHUIN , а защо си пила аспирин преди инсето?
*

GERSHUIN

• *
  • 23
Успех момичета!!! Желая днес да има много, ама много :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:  И не трябва да му мислим толкоз. Природата е шарена и всеки човек е строго специфичен, така че търпение и кураж!(казвам го и на себе си)
*
Ами като болезненост на самата процедура, мога да кажа, че не съм усетила нищо, абсолютно нищо, по скоро обулацията ми бе болезнена, но пък дано да си е струвало! Незнам само как ще издържа до утре!!! Сега съм на работа и може би това не е толкова лошо понеже ме поразсейва, но все пак си мисля как денят ми да мине по-бързо! Хайде момичета стискам палци на всяка една от нас да успее да постигна най-голямата си мечта!
*

GERSHUIN

• *
  • 23
GERSHUIN , а защо си пила аспирин преди инсето?
Аспирина ми го изписаха с фолиева киселина профилактично още при контролираните коитуси за подобряване на процеса на имплантиране - нещо свързано с тромбозите ако правилно съм разбрала. Обаче след инсето не ми казаха дали да го пия и аз го спрях. Пия сега само дуфастон и фолацида.
*
Аспирин протект намалява риска от запушване на кръвоносните съдове,помага,ако има евентуална бременност  да не се получават тромбове в кръвоносните съдове и ембриона да няма от къде да се храни.Хубаво е да се взима през времето в очакване на теста,а при положителен резултат,до като каже док.Аз го вземам от датата на инсето и смятам още дълго да го пия.

Да и аз го пия аспирина , но след инсето. Любопитно ми беше защо се пие преди овулация?
*
Ами по същата причина,нали след ову се очаква оплождане :wink:

*
На мен никой не ми е давал аспирин , но като се замисля май е и по добре, че какъвто ми е раздразнителен стомахът и с тези болежки напоследък съвсем щях да я втасам! :) Дано не е от толкова важно значение.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Игълче благодаря ти ! Дано скоро и ти се похвалиш с добри новини !  :balk_21:
Дано!! Може би и аз като теб ще се местя в темичката за ин витро
Ами по същата причина,нали след ову се очаква оплождане :wink:
Именно , но преди ову не е хубаво да се пие аспирин.Това имах предвид.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Аз пия аспирин от 6 месеца и не съм го спирала.  :ask: Така ми беше казано