0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА! АЗ НЕ СМЕЯ ДА СЕ ПОХВАЛЯ, НО МОЕТО ШЕСТ ГОДИШНО ЧАКАНЕ ПРИКЛЮЧИ ДНЕС!!!! БРЕМЕННА СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :balk_46: :balk_46: :balk_46:
*
Страхотно!
Честито и безпроблемна бременност!
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА! АЗ НЕ СМЕЯ ДА СЕ ПОХВАЛЯ, НО МОЕТО ШЕСТ ГОДИШНО ЧАКАНЕ ПРИКЛЮЧИ ДНЕС!!!! БРЕМЕННА СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :balk_46: :balk_46: :balk_46:
Честито bo  Много късмет, лека и безпроблемна бременност!
Честито! Много се радвам за тебе! Ей , да ни заплюеш!
 Момечета , темичката започва да става много интересна! :party:
 Бо, желая ти лека и безпроблемна бременност!
 Кое инсе ти е това , късметлийското?
Честито, Бо! Лека и спокойна бременност с щастлив финал ти желая!  :D

Бюти, я цъкни едно тестче преди да звъннеш в клиниката.  :wink:
  09.11.2007
Бюти, я цъкни едно тестче преди да звъннеш в клиниката.  :wink:
Бюти , ти си следващата , да знаеш! Няма от какво да е това зацапване!
 Чакаме резултата!
*
Ами сигурно няма да ми повярвате, но това ми беше първото инсе! Хайде пу пу пу да ви се връща на всички!!! Сега се опитвам да се свържа с док, за да се разберем дали да спирам дуфастона. Незнам дали да се радвам или да плача, три пъти ходих да проверя дали не ми се е сторило, но има много ясни две чертички! Толкова съм щастлива, че ми е много трудно да запазя в тайна тази хубава новина, но ще се справя!
Честито, Бо!!! Най-после отплата за 6-те години чакане. Много се радвам за теб!  :ballons: :cheerleader: :dance2: Лека и безпроблемна бременност!

*

GERSHUIN

• *
  • 23
  • Щом сме стартирали, ще завършим успешно!!!
Ами сигурно няма да ми повярвате, но това ми беше първото инсе! Хайде пу пу пу да ви се връща на всички!!! Сега се опитвам да се свържа с док, за да се разберем дали да спирам дуфастона. Незнам дали да се радвам или да плача, три пъти ходих да проверя дали не ми се е сторило, но има много ясни две чертички! Толкова съм щастлива, че ми е много трудно да запазя в тайна тази хубава новина, но ще се справя!
ЧЕСТИТООО!!!! :cheerleader: :ballons: :party:Бо и от мен лека, безпроблемна и щастлива бременност!!! Страшно много се радвам когато някои от Вас имат успех - това ми дава сили, че не всичко е напразно. Вчера се бях депресирала, защото мойто първо инсе завърши с М. Наревах се едно хубаво...И тази сутрин гледам хубави новини. Отивам да се обадя на докторката да ми каже за дуфастона дали да го спирами кога да правим второ инсе. Не знам дали трябва да прескоча.
*
Честито,Бо!радвам се ,че предадох късмета си в тази тема и се надявам тези дни още положителни резултати да завалят :DА на теб ,Бо,пожелавам всичо да е наред и накрая  да гушнеш твоето така дълго чакано бебче!А кръвен тест направи ли,за всеки случай?

Бо, не спирай Дуфастона.

GERSHUIN, ако не ти е било стимулирано инсето може да не прескачате цикъл.  :D Кураж! Ще се получи и при теб!
  09.11.2007
 Жабче, а това означава ли , че стимулираните инсета се правят през цикъл?
*
Не е задължително да е през цикъл,но е хубаво да се изчака един цикъл,за да се възстанови организма-все пак всяка стимулация е натоварване за него.

Както вече Тини е казала, не е задължително да е през цикъл, но все пак стимулацията натоварва организма. Хубаво е да има паузи между стимулациите.
  09.11.2007
И аз това се чудих - при неуспех този месец, дали можем следващия да направим нова. Ако нямам задържани фоликули разбира се, което за мен ще е голямо постижение.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА! АЗ НЕ СМЕЯ ДА СЕ ПОХВАЛЯ, НО МОЕТО ШЕСТ ГОДИШНО ЧАКАНЕ ПРИКЛЮЧИ ДНЕС!!!!
Божеее, страхотно е да чуваш такива неща - 6 години, а? Страхотна новина. Честито Бо. Всичко най-най- и леко бременеене.
Ти в крайна сметка пак се отписа ( както обяви наскоро) от чакащите този месец):-) :-)

:ballons: :

Боби
« Последна редакция: Юли 18, 2008, 10:07:47 am от Bobbie »

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Bo, ЧЕСТИТО! Това е голяма радост! :) Безпроблемна бременност и здраво бебче ти желая!
*
Момичета, благодаря ви за топлите думи и дано ви се връща! сега говорих с д-р Персенска и се уговорихме за преглед след около 10 дена, а дотогава трябва да си пия лекарствата както до сега. Ох, милият ми съпруг чак сега започва да аимилира какво му казах сутринта по телефона  :hug2: сигурно му дойде като гръм от ясно небе, защото вече си мислих че не се е получило, а ето сега изведнъж - и изненада!
*
Бо честито миличка,желая ти много лека и безпроблемна бременост и здраво бебче на финала !