0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА МЕНОГОН
« -: Юли 01, 2008, 13:17:42 pm »
Здравейте момичета. ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ , СПЕШНО!
Одобрена съм от здравната каса за лекарствата които се отпускат за ин витро. Изписаха ми рецептата с лекарствата. Меногон и гонал . Сега имам малък проблем. Понеже съм от малък град- тези лекарства явно не се изписват често. Ето защо в аптеката , която работи със здравна каса - не знаят коя фирма ги доставя. Моля ви ако някой знае информация коя фирма доставя тези лекарства  нека пише. Спешно е!
*
Re: ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА МЕНОГОН
« Отговор #1 -: Юли 01, 2008, 15:26:58 pm »
Единственото, за което се сещам е да се обадиш в някоя аптека, която ги продава и да попиташ за вносителя. Или от самата аптека, в която ти ходиш, да се обадят на колегите си.
Ето малко телефони на варненски аптеки:
Лисичкова 052-604620
Брегалница 052-634863
Марешки 052-616028

Успех!
*
« Отговор #2 -: Юли 01, 2008, 15:40:56 pm »
Здравей фани, аз също се присъединявам към ази, но има и друг вариант. Не знам от кой град си точно, но аз получих моите направо от клиниката, където се лекувам като в моя случай е клиника Надежда. Нищо не ти пречи да им се обадиш по телефона и да ги попиташ, а попринцип със същото трябва да може ти помогне и твоят лекуващ лекар. Просто звънни в някоя клиника, обясни им проблема си и мисля че никой няма да ти откаже съдействие! Хайде и успех!
« Отговор #3 -: Юли 07, 2008, 10:46:35 am »
благодаря момичета ! Просто в аптеката май са малско неориентирани. Успяли са да доставят едните инджекции! Поразпитах и аз доктор Стаменов, и той ми написа имената на фирми доставчици! Благодаря за съдействието - бях се изплашила че навреме няма да са тук лекарствата!
*
« Отговор #4 -: Юли 07, 2008, 14:29:30 pm »
Предполагам,че ако започнете процедура и лекарствата още не са при теб,доктора ти ще я започне с такива от клиниката,а ти после ще ги върнеш...При мен беше така...

Да спомена и тук,макар че бях писала и в друга тема...за момичетата от София.Клиниката на Щерев имат аптека и намирането на медикаменти оттам става много лесно.При мен имаше проблем с Фостимона...после се сетих,че всъщност те са ми подготвяли документите за касата и сигурно ги поддътжат и се оказа точно така...