0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

зацапване-за6то
« -: Юли 03, 2008, 19:31:15 pm »
здравеите моми4ета.и аз като вси4ки искам да споделиа проблема си и ако някои може да ми помогне 6те бьда много благодарна.аз съм в 9г.с и от в4ера имам кафяво зацапване бременна съм инвитро с близнаци и вземам от самото на4ало утрогестан 2*3 но6па,папаверин,аспирин.явно те не помагат и днес ми биха 2 ампули прегнил.искам да попитам при остановена бременост какви имонологи4ни или други изследвания мога да си направя за да предотвратя не6то ло6о.благодаря
*
Re: зацапване-за6то
« Отговор #1 -: Юли 03, 2008, 19:48:44 pm »
За имунологичните най-добре лекар да ти ги назначи.
Аз също ги пуснах когато бях вече бременна-казаха ми да изследвам-НК клетки, АФА, Анти-нуклеарни антитела и IgA.

Виждам ,че вземаш Аспирин-аз също го пия от началото на бременноста , но лекарят ми е казал ако се появи кървене да го спра докато премине кървенето.Попитай твоят лекар за това.

ТСХ в норма ли ти е?
« Отговор #2 -: Юли 03, 2008, 19:57:47 pm »
извиняваи но от толкова изследваниа не мога да се сетя какво бе6е тсх
*
« Отговор #3 -: Юли 03, 2008, 20:09:27 pm »
Изследване на щитовидната жлеза!
« Отговор #4 -: Юли 03, 2008, 20:32:03 pm »
да имам вси4ки стоиности са в норма но имам възел на 6титовидната жлеза които не е променил стоиностите на хормоните
*
« Отговор #5 -: Юли 03, 2008, 21:24:10 pm »
а л-тироксин вземаш ли?
« Отговор #6 -: Юли 04, 2008, 14:44:57 pm »
не затова искам да си направя вси4ки вазможни изследвания
*
« Отговор #7 -: Юли 19, 2008, 16:48:09 pm »
Момичета аз писах и в темата за инвитро но реших да пусна и тук. Току що ми зацапа едно кафяво премесено с малко кръв.Звънях в клиниката и на док но никой не вдига а чак в понеделник имам час в клиниката и сега незнам какво да правя и какво да пия ако може ме посъветвайте какви мерки мога да взема експресно та да задържа това положение до понеделник.Благодаря предварително!
*
« Отговор #8 -: Юли 19, 2008, 17:49:48 pm »
tanj74, погледнах в темата за инвитрото, Жабчето е била много точна.
На мен някъде около 5-6 седмица ми прокърви, увеличиха ми утрогестана на 3х3, дотогава беше 3х2, увеличиха ми естрофема и казаха да лежа. Отшумя за 2 дена.
Дано успееш да се чуеш с доктора. Късмет от мен :)
*
« Отговор #9 -: Юли 19, 2008, 17:58:39 pm »
Симба  :thankyousign:!
« Отговор #10 -: Юли 20, 2008, 23:02:06 pm »
Утрогестана как е по ефикасен да го приемаш през устата или вагинално :ask:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #11 -: Юли 21, 2008, 02:29:28 am »
Утрогестана как е по ефикасен да го приемаш през устата или вагинално :ask:

Вагинално по-добре се усвоява.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #12 -: Юли 21, 2008, 02:36:00 am »
Момичета аз писах и в темата за инвитро но реших да пусна и тук. Току що ми зацапа едно кафяво премесено с малко кръв.Звънях в клиниката и на док но никой не вдига а чак в понеделник имам час в клиниката и сега незнам какво да правя и какво да пия ако може ме посъветвайте какви мерки мога да взема експресно та да задържа това положение до понеделник.Благодаря предварително!

Таня,  но шпа можеш да вземеш и да почиваш. До колкото зная аспирина ако пиеш профилактично се спира. Това го споделям до някъде от личен опит и от опита на някои момичета  от Зачатие.

Най-добре се консултирай с лекуващя лекар!

Успех! Дано утре има хубави новини! 

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #13 -: Юли 21, 2008, 19:26:15 pm »
Deep здравей, това съм аз tanj74, пиша от ника на сестра ми. Аз не пия аспирин.Но все пак ти благодаря за съвета! Днес бях на преглед, за съжеление новините не са хубави но както и да е . Няма да се откажа и ще пробвам пак независимо от нищо!