0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Каланетика
« -: Декември 09, 2004, 16:09:59 pm »
Много ми се ходи, ама ме притеснява факта, че съм в периода след овулация.
Мислите ли че мога да си навредя по един или друг начин с малко гимнастика  :oops:

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
Каланетика
« Отговор #1 -: Декември 09, 2004, 16:54:50 pm »
Аз викам по-кротко с гимнастиката след ову, когато бебеправите  mf_bounce8
И в никакъв случай коремни преси или напрягане на коремните мускули.
Каланетика
« Отговор #2 -: Декември 09, 2004, 20:32:09 pm »
http://ftlbg.com/theadmin/videoz/
това е линк за всякакви аеробики и тае-бо и т.н
*
Каланетика
« Отговор #3 -: Декември 10, 2004, 09:23:49 am »
Не отидох  :oops:

Страх - к'во да се прави. Ама вече съвсем съм луднала май  :oops: Сутрин обичам да се протягам след като се събудя - а сега и това ме е страх да направя  :oops:

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
Е споко де
« Отговор #4 -: Декември 10, 2004, 09:30:19 am »
Е споко де, чак пък от протягане.
Не, че и аз след трансфера не се стягах и се пазех от протягане и ставах от леглото странично да не напрягам коремните мускули. К'во да правиш параноя  :lol:
*
Re: Е споко де
« Отговор #5 -: Декември 10, 2004, 09:38:13 am »
Цитат на: cygnus
Е споко де, чак пък от протягане.
Не, че и аз след трансфера не се стягах и се пазех от протягане и ставах от леглото странично да не напрягам коремните мускули. К'во да правиш параноя  :lol:

съвсем сме се сдухали  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ама вече не мога да живея като преди и да не мисля какво може да стане ако ......

Имаше един разказ май на Азимов "Ами ако", ще опитам пак да го намеря.