Здравейте и от нас с Мия. Перденце, да ти е жив и здрав пакостникът, а ти да имаш здрави нерви, че като чета и косата ми настръхва.
Да ви се оплача и аз от моето своенравно човече. Някои от вас сигурно си спомнят какво кошмарно море изкарахме миналата година. Мислих си аз, че тя вече е по-голяма и решавам да отидем до Чифлик за събота и неделя -прекрасно място, минерален басейн и чист въздух. А, познайте дали успях да се топна в басейна, който беше на 20см. от мен?! Мия направо ни побърка. Баща й в пристъп на абсолютно отчаяние, каза, че в нея са се вселили едновременно Хитлер, Мао Де Дзун и Сталин -абсолютен диктатор. :lol:Нито успяхме да ядем, нито нищо. Тя не пожела да заспи изобщо до 11 вечерта. И тогава не искаше, седи в леглото, заспива, пада и се вдига -такова упорито човече, да не пропусне нещо. Беше едновременно жалка и сладка. Цял ден не ми даде да дишна за 1 минута дори. И на всичкото отгоре, се събуди през нощта в 4 часа, което тук не се случва. И така, решихме единодушно, че повече такива опити няма да правим, освен ако майка ми не пожелае да дойде с нас, за да се сменяме. Мия не е палава, но е абсолютно обсебваща във вниманието.