Най-накрая спиме кротко и аз мога да изчета какво става и да споделя как сме.
Честити християнчета! Честити първи зъбчета и всякакви други хубави събития на всички.
Перденце, напълно те разбирам какво става с теб и с Тони. Живея го всеки ден същия филм. Габи няма спиране и като никой не помага в гледането вече съм на етап мисли да се върна на работа, за да си почивам и да я дам възможно най-бързо на ясла.Сигурно на някой му звучи егоистично това, ама вече съм не за 4-ти км, а за не знам къде.
За комарите мнение не мога да дам. Ние си ги имаме, но не ползвам нищо за предпазване, щото сме толкова лоши, че не ни искат за хапване.
За говоренето на децата съм се видяла в чудо. Всеки ден я майка ми, я баща ми или някой друг почва да ме пита защо това дете не говори. Упреци има всякакви от сорта, че не се занимавам достатъчно, че не съм четяла приказки, да пея и т.н. ПРАВЯ всичко това когато и както мога, детето ми разбира всичко и активно ми помага докато домакинстваме, дори онзи ден чисти с прахосмукачката с голям ентусиазъм, сърди се като не и позволявам да ми помага дори. Уви обаче имаме си няколко думички не много на брой, които ползваме, останалото са супер красноречиви жестове и възклицания, които карат всички да се обърнат да видят какво става навън.
За индиговите деца и кристалните деца ми се струват смешни квалификациите. Всеки малко или много ако тръгне да търси ще оприличи детето си на някоя от категориите.
Момичета, благородно завиждам на тези, които успяват да отидат на почивка с мъниците.Аз няколко пъти правя опит за планина с бебе и се връщам толкова каталясала, че Еверест да ме накарат да кача ще съм по-малко уморена. И затова май скоро ентусиазъм за такъв род мазохизъм няма да събера.
И накрая искам да попитам някой от Вас ходил ли е в комплека до Панчерево с басейн и не знам какви си други красоти.Непрекъснато слушам тук да се говори за него, но никой от заобикалящите ме няма лични впечатления, а не вярвам много на препредадена информация.