0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Nova tuk
« -: Март 02, 2004, 12:12:14 pm »
Zdraveite momi4eta,

naskoro namerih tozi sait i sum mnogo shtasliva, 4e mojem da obmeniame opit i nastroenia zaedno.  :D
Mojta istoria=omujena sum ot po4ti 2 godini, ot 1godina i 3 meseca se opitvam da zabremeneja i zasega-nishto. bila sum po vsi4ki vuzmojni izsledvania-kruv, hormoni, bakterii, mato4nite trybi sa propusklivi, imam ovulacia. mujut mi sushto e ok. ne znam na kakvo se dulji. prosto traibva turpenie.
jalaja na vsi4ki kusmet i skoroshno zabremeniavane. nadivam se da pishete i da poddrurjame kontakt.  :D

celuvki

От МОД: Пиши на КИРИЛИЦА или ползвай КРЕДОР!
« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 11:05:02 am от rally_pat »
*
Здравей!!!
« Отговор #1 -: Март 02, 2004, 13:44:05 pm »
Здравей,
добре дошла и гледай да не се задържаш много тук!!! :lol:
Щом и двамата сте ок физически, значи нещото което не достига е спокойствието. Поне това е мое мнение.
Опитай се да не мислиш за това колко силно желаеш бебче и првете любов, когато ви скимне :wink:
И при  нас историята беше подобна с продължителността на опититите, но се получи, приеми че ви трябва повече време и че бебо сам ще прецени кога да дойде!!!
Ще стане - повече търпение, любов и никакъв стрес!!!
При нас се получи в дома ни, след като се преместихме да живеем сами.
Ако не сте сами, отидете някъде на почивка - повечето бебчета така стават! :roll:
Успехи и всичко най!!!
Мия
*
Nova tuk
« Отговор #2 -: Март 02, 2004, 15:34:00 pm »
Zdravei Miq,
blagodaria ti za toplite dumi.znam, 4e v pove4eto slu4aj prihiskata e problem, no mi e dosta trudno da izklui4a ot temata. Vse pak ne gubia kuraj i sum sigurna, 4e shte stane. Daje imam niakakvo predu4uvstvie za tazi prolet, dano se okaje pravilno . Loshtoto ptri men e,4e sum bezrabotna i niamam s kakvo tolkova da si otvli4am vnimanieto.

4estito na teb za bebeto  :D
Kak se razviva bremenostta, dobre li si? 
Do skoro

« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 11:05:15 am от rally_pat »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Nova tuk
« Отговор #3 -: Март 02, 2004, 19:21:39 pm »
Здравей и от мене!

Пожелавам ти да не се задържаш много тук.

Би ли могла да уточниш какво значи "mujut mi sushto e ok". Важно е какви изследвания са му правени.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Nova tuk
« Отговор #4 -: Март 03, 2004, 10:30:45 am »
Zdrati Meli,
blagodaria ti i na teb za otgovora.
Ami na muja mi beshe napravena spermograma. Ve4e ne si spomniam to4no pokazatelite (ako ne se luja biaha 70%), no ginelolojkata mi kaza, 4e e v ramkite na normalnoto. ne e super, no vse pak dobra. Preporu4a mu da pie po edna tabletka cink dnevno i toj go spazva striktno.  :D . 4esto sum si mislela dali ne traibva da se napravi i 2ra spermograma, no ne mislia, 4e shte ubedia muja mi da go napravi otnovo.
Ne znam zashto taka ne se polu4ava. Iavno niakoi neshta iziskvat pove4e vreme.

Lek i slun4ev den ot men  :D

« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 11:05:28 am от rally_pat »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Точно това имах предвид, Боби
« Отговор #5 -: Март 03, 2004, 12:46:22 pm »
Сама разбираш, че от една спермограма трудно могат да се направят сериозни изводи - препоръката е да се направят поне две. Да не говорим, че вероятно е направена една бегла спермограма с малко показатели. Само предполагам, разбира се, но понеже не казваш повече за данните от спермограмата на мъжа ти, затова.
Вероятно вече четеш по сайта, има много полезна и сериозна информация за сперматозоидите. Отделно се превят тестове и на двамата - посткоитален, пенетрационен.
Относно овулацията - дали ти е правена фоликулометрия или определяш наличието й по базална температура или с тест за овулация?
В разделите на сайта има изброени необходимите изследвания.
Иначе това е някакъв манталитет, не знам как да го кажа, мъжът по принцип приема, че щом е потентен, значи е фертилен. И всеки намек дори за неговата фертилност като че ли пренася върху своята потентност. А не трябва да е така.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Nova tuk
« Отговор #6 -: Март 03, 2004, 15:59:23 pm »
Blagodaria za otgovora i informaciata.
Za opredeliane na ovulaciata si izpolzvam edin ured, kojto na baza na 8 urinni testa v meseca pokazva dnite, podhodiashti za zabremaniavane.
Mislia da si dam malko po4ivka, da se otpusna i mislia, 4e taka shte stanat neshtata. Mujut mi sushto se natovarva mnogo s tova, i smiatam, 4e ne e spravedlivo spriamo dvamata ni. Za godina i 4 meseca minah dosta izsledvania i mislia da po4ina malko. Nadivam se skoro da stane.
*

Clar4e

за билките
« Отговор #7 -: Март 09, 2004, 11:53:59 am »
Здравейте,
искам да изразя своето мнение за рецептите с билки.
незнам може би е било време, но аз си мися, че в тях има доза истина.
Вече съм в 4-ти месец след 1 година опити, и то след като пих прочистващия чай с живовляк теснолист и широколист живовляк се запарват за 1 час в 500 мл. вода незнам къде да сложа това писмо надявам се да съм полезна на някой.
Успех
*

Anonymous

Nova tuk
« Отговор #8 -: Март 09, 2004, 11:59:49 am »
Zdravei,
tova e super polezna informacia za bilkite. mojesh li da mi kajesh to4no suotnoshenieto i koli4etsvoto na tesnolist i shirokolistia kakvo e?
mnogo ti blagodaria.
izvinjavajte za latinicata  :cry:
pozdravi
6o6i

« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 11:05:39 am от rally_pat »
*
Още за билките
« Отговор #9 -: Март 09, 2004, 15:37:42 pm »
Здравей пак,
Аз забравих да ти пиша, че пих 15 дена Цистофемин, и забременях веднага...
Дали беше от него или просто си беше дошло времето - незнам, но може би беше успокоение от факта, че правя нещо по въпроса за бебе.
Ако искаш опитай!
И скоро да се похвалиш, чуваш ли? :wink:
*
Nova tuk
« Отговор #10 -: Март 09, 2004, 16:31:14 pm »
Zdrasti Miq,

merci za suveta. ne mi e poznat tozi medikament. stimulira ovulacia ili za kakvo si go pila?
imam hubavo useshtane za mart i april i sum sigurna, 4e shte se pohvalia!
obeshtavam  :D
pozdravi
6o6i

« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 11:05:55 am от rally_pat »
*
Билкови таблетки са
« Отговор #11 -: Март 10, 2004, 11:45:43 am »
Здравей,
Билкови таблетки на др Тошков, струват 3-4 лв, с мнооооооооооого широко описано действие са. В Зачатие има статия за тях, ама къде точно беше - дай търсене и ше излезе.
Иначе са за липсваща овулация, болезнен мензис, възпаления на яйчниците и тръбите...
И да не помогне няма да навреди!
И успех март и април! :P
*

Clar4e

bilki
« Отговор #12 -: Март 10, 2004, 11:51:06 am »
Здравей

широколист и теснорист живовлек се продават във всяка аптека в едни картонени кутийкил всяка сутрин аз си правих запарка от 500 мл.вода и равно количество и от двете по 1.5 с.л чаках един час и я пиех 3-пъти на ден преди ядене в продължение на 2 седмици. не съм чела но вай действа прочистващо на организма. страх ме беше да пия каквито и да е медикаменти а още по-страшно беше да си помисля за доктори и изследвания. и след година опити и нерви мога да се похваля с едно бебе вече в 4-ти месец и днес ще го гледат какво е аз искам момиченце, н мъжът ми е за момче ще видим.
Nova tuk
« Отговор #13 -: Март 10, 2004, 15:40:52 pm »
Здравейте!
Има и едни билкови хапчета на д-р Сашка Николова - "Аднексал" - те са за възпаления - на тръби и яйчници, при кистозни образования, при патологични течения, препоръчват се и за стерилитет. Струват 2.40 лв.
Успех!
PS - Успокоих се, защото видях, че да потърсиш помощ за нещо, което така силно желаеш, не е нещо необичайно, и най-вече срамно. Живея в малък град, където всички се познават и жените ходят при един лекар. Затова се радвам, че преди време открих този сайт и се престраших да ви пиша. :)
*
Privet na Miq, Gost i Novalexa:-)
« Отговор #14 -: Март 10, 2004, 15:52:45 pm »
Zdraveite v sriada  :D

Merci mnogo za vsik4i otgovori. Smiatam suvsem skoro da zapo4na kato na4alo s 4aja  :) Puk posle shte vidim. 4etoh iz neta, 4e i cviat na bial buz pomaga i sega se nalivam s takuv 4aj ot v4era.

Dosta 4esto dobroto 4usvtvo, koeto imam me e lugalo... No shte stiskame palci naj-posle da ne e taka  :wink:

Celuvki za vsi4ki vas
6o6ii

« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 11:06:13 am от rally_pat »
*

Clar4

bilki
« Отговор #15 -: Март 11, 2004, 10:58:22 am »
Здравей 6o6i
трябва да ти кажа,че дори и билковите чайове като всички лекарства изискват прием по строго определен начин например за живовляка както ти писах само преди ядене не знам за чай от бъз но сигурно и него трябва да го пиеш по някаква схеме а не да се наливаш просто. затова и се спазват всичките му там трикове едно е отвара друго е запарка и т.н аз малко се поинтересувах от тези неща.
пожелавам ти успех каквото и да решиш да направиш
Nova tuk
« Отговор #16 -: Март 16, 2004, 11:53:50 am »
Здравейте момичета!
След като и този месец не ме "огря", реших да започна и аз да пия тези билки. Имам само един въпрос - може ли да се слага по малко захар или захарин, защото наистина много горчи!
И не знам дали не си внушавам, но като че ли чувствам как нещо от мен все едно се отмива...
И друго да ви попитам - две седмици преди да ми дойде и една след това гърдите ми направо ще се пръснат от болки - сякаш някой ми забива игли в зърната, т.е. спокойствието ми е само 1 седмица и половина. Разбирам, че това е предменструален синдром, но чак пък толкова???
*
Здравей!
« Отговор #17 -: Март 16, 2004, 14:32:23 pm »
Не съм много вътре в нещата, но от каквото съм чела по форумите, някои момичета си изследват хормона пролактин. Той е свързан също със зачеването и също трябва да е норма.
Доколкото разбирам около овулация гърдите ти са напрегнати - говори с лекаря си точно за това, той / тя ще те насочи най - добре!
Поздрави!
Мия
*
стискайте палци :-)
« Отговор #18 -: Март 17, 2004, 10:12:34 am »
добро утро от мен,
уредът, който използвам за определяне на овулацията ми показва, че ще настъпи след 1-2 дни. стискайте ми палциииииииииииииии  :D  :D  :D !!!!
отивам да нападам мъжа ми, добре, че е отпуска  :lol:  :wink:
целувки !!!!
*
Дерзай!
« Отговор #19 -: Март 17, 2004, 11:34:27 am »
Изтощи батериите на половинката!!! :lol:
Ние сме с теб и стискаме палци! :lol:
Успех и да се похвалиш!