0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!

Къде и по-доброто място да се направи този скрининг. След това ако се налага и амниоцентеза.
До сега са ми известни две места МД при доц. Кременски и МБАЛ "Света София" (те използвали нов метод и доколкото разбрах изследванията ги работят в Пловдив.) В МБАЛ "Света София" амниоцентеза може би я прави д-р Велев (преди е работил в Шейново).

Знаете ли нещо по въпроса ? Правилили сте тези изследвания ?

Аз съм убедене, че трябва да ги направя, но още не мога да реша къде ?
Благодаря Ви!
*
Кръв може да се вземе в много клиники, но доколкото знам всички я изпращат за изследване при Доц. Кременски.
*
Миналата година МБАЛ Св. София имаха договор с проф. Кременски и пращаха кръв при него в МД. Предполагам и сега е така.
Една моя приятелка преди 3 месеца си прави тези изследвания при доц.Кременски в Майчин дом.Успех
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
БХС - в Майчин дом, при Кременски.
ако се наложи амниоцентеза - пак в Майчин дом, при д-р Виолета Димитрова.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!