И тук да се включа, аз имах 18% НК клетки - завишени, изследването ми беше от преди близо 2 години при док.Стаменов, после по собствена инициатива реших , че нищо не губя и ходих до Солун да си направя АИ, след около 6 месеца след нея, направих опит инвитро - 4ти по реда си с вливане на интралипид на 5-ти ден преди ЕТ съпроводен с симтоми като при грип-може би от вливането реакция....
, но док си знае....завършил с мисед в 6-та седмица. След това док. реши че е добре да пия 2-3 месеца Пентоксифилин, но ги смених с Агапурин ,заради страничните ефекти и накрая не издържах и ги спрях....много кофти се чувствах...и след 2 месеца пак си записах час за започване на процедура, която по неясни причини се отложи за следващия месец и докато чаках се оказа, че съм бременна естествено без да разбера и за голямо учудване бременността си вървеше много добре докато не стана ясно, че е извънматочна и натам се сещате-кофти работа....,та мисълта ми е че не можах да разбера има ли ефект от АИ или от назначените лекарства , защото ваксината почти ми изтичаше вече, а от пиенето на Агапурина баха минали вече 2-3 месеца....а точно преди да е станало всичко това всъщност биах спряла всякакви видове хапчета , дори и витамини , защото ми беше писнало да се тъпча с какво ли не и хем малко организма да се изчисти от тази всичката "химия", та сега дори не мога да си направя изводи - имало ли е смисъл от тези терапии и лечения или съм си забременяла ей така с високите Нк клетки, които съвсем скоро изследвах в Св.Иван Рилски и се оказаха още завишени 20% и също като относителен брой 521 от нормата до 450 май беше....вече голяма бъркотия настана в главата ми - чак не ми се мисли вече по въпоса, ама още се опитвам нещо да разбера ....