0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
А ако забременея този месец...
« -: Декември 10, 2004, 03:10:23 am »

Размисъл...
И отговор на Вени защо няма да дойда на срещата В Кривото.
Живея наблизо и съм свободна.
Моля, модераторите да не ми местят темата. Иска ми се да остане тук...

Защо избрах този форум? Защото ми се иска по малко хора да я прочетат и още по малко да ми отговорят.
Аз само имам нужда да кажа.

Имам приятелки - по скоро много, отколкото малко.
Обаче никой не знае, че правя опити за забременяване. С всяка си говоря за различни неща. Приятно ми е.

Тук говорим за много интимни неща, показваме си най-съкровенните мисли, споделяме, разголваме душите си...
Обаче не се нараняваме...
Защо ли?
Защото сме еднакви и не се познаваме...
Защото ако нараниш някой - нараняваш себе си, всъщност...

И така, ако забременея този месец /или следващия, или следващия.../
Много мисля как бих ви казала...
И дали изобщо ще кажа или трябва да се оттегля...тихомълком...
Защото мястото ми няма да е тук...
Защото ще зейне пропаст...
Защото бих изпитвала вина, че аз съм успяла, а ти не... и ще ме боли много от това...
Обратното е същото - ако ти забременееш и си ми приятелка  ще си тръгнеш от нас...
И пак ще ме боли, много...за изгубеното приятелство...
Защото ако си честен човек ще трябва да си тръгнеш, нали?
Парадокс - такива неща си споделяме и никога не можем да бъдем приятели...
Не искам да се сприятелявам, не искам и от това да ме боли...
Затова понякога съм рязка в изказванията си, не искам никой оттук да ме обича...
В реалния живот не съм такава...
« Отговор #1 -: Декември 10, 2004, 09:24:23 am »
Аз пък не мисля, че трябва да се оттегляш - много момичета , които забременяват, пак пишат, две от тях ще дойдат на срещата, нищо че са бременни вече и ще се радвам да ги видя.
Дори и да забременея едва ли ще спра да пиша тука и да се интересувам от проблемите на клуба и членуващите, защото вече съм била част от тях и ще ми е трудно да го забравя. Да не говорим, че/ недай боже / мога пак да се върна много-много бързо тук. Но това е друга тема.
Та мисълта ми е - не се страхувай, че ще се привържеш и после трябва да се разделим - ако приятелството е истинско, не може да има граници. Имам приятелка, която беше бременна заедно с мен при първото бебе, което загубих и която вече роди и не съм престанала да и бъда приятелка, заради това, че тя успя, а аз не. Както и едно момиче от клуба, която също беше с мисед, но втория път всичко беше наред и наскоро роди.
Така че, ако забременееш, много ще се радвам за теб - наистина, както и ако дойдеш довечера!
Наистина!
Матей - 1.04.2006 г
*
Re: А ако забременея този месец...
« Отговор #2 -: Декември 10, 2004, 09:36:01 am »
Цитат на: Lali

.............ако забременея този месец /или следващия, или следващия.../
Много мисля как бих ви казала...
И дали изобщо ще кажа или трябва да се оттегля...тихомълком...

Това и аз съм си го мислела

Но .... имам няколко много близки виртуални приятелки, които не съм вижадал "на живо" и въпреки всичко ги чувствам много близки (може заради факта, че мога всичко да им споделя, което пък пак се дължи на анонимността). Някои от тях забременяха и честно мога да кажа, че искренно се радвах за тях. Лали - щеш не щеш започваш да навлизаш в този мой кръг от приятелки (ейййй само да не се отдръпнеш сега) и безкрайно много ще се радвам когато забременееш  :!: Знаеш, че искренно ти го пожелавам и се надявам това да е съвсем скоро  :!:
В реалният живот и аз не мога да споделям (смятам го за свой недостатък) - за опитити ми за бебе знае само една приятелка (споделих с нея защото и тя има такива терзания и исках да и кажа че не е сама) и разбира се половинката ми. Безкрайно много се радвам че ви има момичета и безкрайно много благодаря на всички за нещата които научих (особенно от този сайт).

И накрая - наистина не знам дали ще споделя, ако забременея ....

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

divna

« Отговор #3 -: Декември 10, 2004, 09:53:10 am »
... когато някоя от нас забременее, ни минава мисалта: защо тя, а не аз
... но когато някоя от нас забременее, ние всички си казваме: щом може тя, мога и аз
... и когато някоя от нас забременее ...  ни дава надежда... и вяра... и сили да продължим да се борим!
... и затова всички ние се радваме
... защото тя е ЕДНА ОТ НАС , КОЯТО Е УСПЯЛА!
*
Lali
« Отговор #4 -: Декември 10, 2004, 10:00:45 am »
Лали, не се пази от приятелството, защото това е най-ценното нещо в живота!
Тук се запознах (казвам тук, защото общо взето хората и от трите форума сме едни и същи) с много момичета, с които станахме изключително близки, а с други направо приятелки. Някои от тях забременяха и много се радвам за тях, дори съм подскачала от радост! Дори една от най-добрите ми приятелки от тук си има две момченца, много преди да се познаваме. Приятелките, с които съм израснала имат вече ученици, но не спират да се вълнуват как са при мен нещата. А за приятелките ми, които се борят за бебче се вълнувам и се моля с нетърпение да забременеят, защото сме изживяли заедно всички свои тревоги и разочарования и радостта ни също ще е обща!  Само заради тези приятелства си заслужава да не съжалявам, че се е налагало да преминавам през тези проблеми. Сигурна съм, че и те чувстват към мен същото и както аз няма да ги изоставя като забременея, така и те ще бъдат с мен,  ако при тях се получи преди мен  :D

Според мен двете неща нямат нищо общо - просто общия ни проблем е бил мотива да попаднем в по едно и също време на едно и също място. И съм сигурна, че ако бяхме в един клас или работехме заедно със същите тези момичета пак щяхме да станем приятелки.

Мислела съм си и аз дали да споделя ако се получи, но като се замислих при мен просто няма как да се скрие това   :D  Защото каквото и да се случи с мен винаги ще бъда част от форума, клуба и сдружението  8)  Този проблем се превърна във много важна част от живота ми и няма да му обърна гръб, както и на момичетата, които се борят с него.

Така че моя съвет е - иди на срещата, няма да съжаляваш, хората тук са прекрасни и малко ви завиждам за днес и ме е яд, че съм далече и няма как да бъда с вас довечера. Пийте една бирка и за мен! Много ви обичкам, прегръщам ви и ви целувам! И много ще бъда щастлива да чуя прекрасната новина от теб!
:beerdr:  :kiss:
*
« Отговор #5 -: Декември 10, 2004, 10:03:26 am »
офф топик: За Дивна
Вчера ме попита в чата дали съм аз дето сме правили опит при Табакова, но когато видях, че си ми писала вече те нямаше .... Извинявай! Да, аз съм! Обади ми се в другия форум (за ин витрото), ако още си тук !!!!!!!!!
« Отговор #6 -: Декември 10, 2004, 10:55:24 am »
Някой има проблем като твоя и го е разрешил.
Всичко това ти дава надежда. Ставаш по-уверен щом тя може, защо не и аз. Най-вече когато има някой с по-дългогодишни проблеми от твоите, ти разбираш че имаш още много шансове. И със съветите на и подкрепата на другите ти вървиш напред. Няма по-хубаво нещо от това да ти се случи това, за което бленуваш от месеци, години. Сигурно във всички нас ще се появи малко завист, но мисля, че много повече ще се радваме.
Аз ще споделя, точно за това да вдъхна надежда на всички останали.

Много бих се радвала, ако можех и аз да присъствам на тази среща. Все пак вие сте единствените, с които мога спокойно да споделям и да не се страхувам, че ще остана неразбрана.
Онзи ден едната ми приятелка ходила на гинеколог и споделила, всичко което съм споделила с нея - и за цветната снимака, и за хормоналните изследвания и т.н. и после дойде да ми разправя /по-скоро ми се караше/, какво трябва да направя. Тя ми е приятелка, но не желая помощ от човек, който не е минал по моя път. Та тя има две деца, два аборта и всичко е било толкова лесно, как може тя да ме разбере?!

А вие...
Вие сте нещо друго. Вие имате същите дерзания като моите и ми давате съвети по най-деликатния начин. Както и аз се опитвам да давам на момичета, които тепърва минават по моя път.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #7 -: Декември 10, 2004, 13:57:41 pm »
Лалииии, Лали...
Хора сме, нормално е, всеки има своя характер и своите емоции...
Ох, ето и в момента не мога да си формулирам мисълта...

Ето ти случка: Една приятелка, която сега роди третото си дете /има 2 момиченца, а сега и момче/, когато беше бременна с него, и ми съобщи новината, няколко часа след това дойде да ми се извини, че ми се е похвалила! :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: Защото ми каза, че сигурно ми е станало кофти като ми е споделила, а пък знае, че при нас не става и няма и да стане скоро...

Оф, не мога да си събера мислите и затова преустановявам с писането.
Извинявай...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #8 -: Декември 10, 2004, 15:43:53 pm »
А бе, какво ми стана тая нощ :lol:  :oops:  :lol:
Не ми вярвайте. :lol:  :lol:  :lol:
« Отговор #9 -: Декември 10, 2004, 16:10:02 pm »