0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тестовете за бременност-точни ли са???
« Отговор #20 -: Юли 24, 2008, 18:36:38 pm »
Стискам ти палци ,Мария! Искрено се надявам скоро да се похвалиш !Защо наистина не си пуснеш кръвен тест там няма грешка,че това чакане е ужасно.Успех ,мила!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #21 -: Юли 24, 2008, 18:41:29 pm »
Мария в частната лаборатория след магазини гигант бившите можеш да направиш кръвен тест за бременост казваш искам да проверя нивото на бета ЧХГ в кръвта и готово.Пожелавам ти успех дано да се похвалиш с положителен резултат.А сега се сетих и на тази лаборатория до първа поликлиника не може да не правят.
*
« Отговор #22 -: Юли 24, 2008, 18:53:21 pm »
В Рамус -не правят:)Там дори не знаят какво е кръвен тест.

*
« Отговор #23 -: Юли 24, 2008, 20:36:09 pm »
Мария в частната лаборатория след магазини гигант бившите можеш да направиш кръвен тест за бременост казваш искам да проверя нивото на бета ЧХГ в кръвта и готово.Пожелавам ти успех дано да се похвалиш с положителен резултат.А сега се сетих и на тази лаборатория до първа поликлиника не може да не правят.
Ще отида утре и готово да се спре тоя ужас вече,че полудявам...Взех нош па да пия защото адски ме болят яйчниците,всякаш ми е дошло.Струва ми се обаче че ще ми дойде всеки момент момичета :balk_145:
*
« Отговор #24 -: Юли 24, 2008, 20:49:42 pm »
При мен положителните тестове винаги са отчитали правилно. Но съм имала и един по-рано направен тест - седмица след закъснението, който отчете отрицателен резултат, но беше рано май, защото на деветия ден от закъснението вече беше положителен. Изчакай малко и пак го повтори.

Сериозно обмислям да се кандидатирам за антирекламно лице на Диане-35!  :D Защо го изписват това чудо постоянно и за всеки случай?! Историята на нашите взаимоотношения е дълга и няма да се впускам в подробности, но търсете и алтернатива на това чудодейно лекарство!!!
*
« Отговор #25 -: Юли 24, 2008, 20:54:27 pm »
Не си доволна от него така ли???
*
« Отговор #26 -: Юли 24, 2008, 23:54:23 pm »
DivaRoza а какви бяха цветовете на чертичките на положителните ти тестове??? :bfp1:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #27 -: Юли 25, 2008, 01:45:19 am »
и при трите ми бременности,положителните тестове бяха с мнооого бледа втора черта.
А за Диането - и хич не съм му фех.Докара ми мноого килца и липса на цикъл 7 месеца след спирането му(после ми направиха лапароскопия,иначе не знам кога щеше да ми дойде) и не помогна на кистите ми.
<br />
*
« Отговор #28 -: Юли 25, 2008, 09:24:57 am »
Нищо чудно и на мене да не ми идва от това Диане...Знам ли вече :( Снощи се наблъсках с Нош-па защото много ме боляха яйчниците,а тази сутрин кръста ще ме пръсне... 8O Вече незнам...
« Отговор #29 -: Юли 25, 2008, 10:08:33 am »

Мария, пожелавам ти да си бременна наистина .Аз също не вярвам на уринните тестове.На "Престо " тестовете ми показваха отрицателен.Обикновения лентов тест показа една много   бледа втора черта , а след това "Шуър Чек" също беше положителен .АКо имаш търпение -изчакай, ако ли не направи кръвен за да си сигурна .Желая ти късмет!
*
« Отговор #30 -: Юли 25, 2008, 10:21:27 am »
Сега натам тръгвам да си взема кръв и това е...Шуър чек на мен пък вчера ми беше отрицателен и аз незнам на какво да вярвам вече :(Ще ви пиша като си взема кръвта,но сигурно бая време ще чакам за резултатите :(
*
« Отговор #31 -: Юли 25, 2008, 10:44:56 am »
Мимичета колко горе долу струва този кръвен тестнякой знае ли???
*
« Отговор #32 -: Юли 25, 2008, 10:52:27 am »
Моя беше 22лв.
*
« Отговор #33 -: Юли 25, 2008, 14:14:45 pm »
Направих теста 20лж. ми взеха сега ще чакам лаборантката ми обеща че до 20ч. вечерта ще се опта да направи всичко възможно да вземе резултатите от Пловдив...ОСТАВА МИ ДА ЧАКАМ момичета :(
*
« Отговор #34 -: Юли 25, 2008, 14:17:00 pm »
Стискаме палци.
Не се претиснявай!
« Отговор #35 -: Юли 25, 2008, 16:39:36 pm »
Мария,стискам палци за  :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #36 -: Юли 25, 2008, 17:16:53 pm »
Мария, ето в тази тема писах за Диането и защо не съм му фен.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=29168.0

Иначе, при положителните тестове ясно си личеше, че са положителни, не се е налагало да гадая, доколкото си спомням. Но нали знаеш, че за по-сигурно в такава ситуация си правиш поне два, три теста.  :D

Успех и търпение!!!
*
« Отговор #37 -: Юли 25, 2008, 19:38:39 pm »
10.15 HCG + бета    

<0.100
   mlU/ml
 :( Мили момичета това са ми резултатите,бебе НЯМА остава да чакам да ми дойде и така.Благодаря ви че изчакахте с мене и ми помогнахте да премина тези дни по леко...Много ви благодаря... :bfn1: :balk_145: :balk_145: :balk_145:
*
« Отговор #38 -: Юли 25, 2008, 20:54:11 pm »
Аз не разбирам много, но това не е ли положителен тест??? Моят преди време беше 0,... и беше отрицателен, а това 10?

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #39 -: Юли 25, 2008, 23:40:39 pm »
10.15 HCG + бета    

<0.100
   mlU/ml
 :( Мили момичета това са ми резултатите,бебе НЯМА остава да чакам да ми дойде и така.Благодаря ви че изчакахте с мене и ми помогнахте да премина тези дни по леко...Много ви благодаря... :bfn1: :balk_145: :balk_145: :balk_145:

Напиши референтните стойности по-точно! Въпреки, че дори и да е положителен е малко ниско  bHCG.  :(

Колко дни ти е закъснението?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън