Здравейте мили момичета!
Отварям тази тема с надеждата да направим една статистика за тестовете за бременност и най-вече кога те са положителни или отрицателни...
Аз лично а можеби и много други момичета ще имат нужда от съвети...
Ще ви разкажа какво ми се случи на мен днес.Направих си тест за бременност,който изглеждаше така на 5-тата минута от изваждането му от легенчето с урина:1-на много тъмна черта-червена и 1-на изключително бледо-розова...Дали съм бременна или не още незнам,но знам,че съм изключително объркана.Веднага звъннах на моята приятелка и след като и казах резултата тя ми каза"Честито".Разказа ми че и нейният положителен тест изглеждал така,имала и два теста по време на бременноста и,които били отрицателни,но според нея аз съм бременна щом тестът ми изглеждал така...Съвсем се обърках когато след 1 час направих 2-ри тест,който беше с една чрко-червена черта само-ОТРИЦАТЕЛЕН,и направо се шашнах когато купих след още час втори и той излезна с 1-на ярко-червена и с 1-на още по бледо-розова черта от първият тест...И 3-те теста са на различни фирми и аз лично съм много объркана.Утре сутринта ще направя и 4-ти тест и ще видим какво ще стане,но се питам дали всички положителни тестове изглеждат като моите 1-ви и 3-ти тест???Моляви дайте своето мнение по тази тема и дано успеем да помогнем на още много момичета,които се сблъскват с този проблем и се чувстват объркани като мен...ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ:Мими