0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте мили момичета!
Отварям тази тема с надеждата да направим една статистика за тестовете за бременност и най-вече кога те са положителни или отрицателни...
Аз лично а можеби и много други момичета ще имат нужда от съвети...
Ще ви разкажа какво ми се случи на мен днес.Направих си тест за бременност,който изглеждаше така на 5-тата минута от изваждането му от легенчето с урина:1-на много тъмна черта-червена и 1-на изключително бледо-розова...Дали съм бременна или не още незнам,но знам,че съм изключително объркана.Веднага звъннах на моята приятелка и след като и казах резултата тя ми каза"Честито".Разказа ми че и нейният положителен тест изглеждал така,имала и два теста по време на бременноста и,които били отрицателни,но според нея аз съм бременна щом тестът ми изглеждал така...Съвсем се обърках когато след 1 час направих 2-ри тест,който беше с една чрко-червена черта само-ОТРИЦАТЕЛЕН,и направо се шашнах когато купих след още час втори и той излезна с 1-на ярко-червена и с 1-на още по бледо-розова черта от първият тест...И 3-те теста са на различни фирми и аз лично съм много объркана.Утре сутринта ще направя и 4-ти тест и ще видим какво ще стане,но се питам дали всички положителни тестове изглеждат като моите 1-ви и 3-ти тест???Моляви дайте своето мнение по тази тема и дано успеем да помогнем на още много момичета,които се сблъскват с този проблем и се чувстват объркани като мен...ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ:Мими
*
Re: Тестовете за бременност-точни ли са???
« Отговор #1 -: Юли 24, 2008, 00:24:27 am »
Недей да правиш толкова уринни, че само ще си докараш притеснения. Най-добре пусни един кръвен! Ако е положителен (желая ти го най-искрено), пускаш още един след два дена, за да видиш дали се е удвоило ЧХГ-то.

Успех и пиши!

*
« Отговор #2 -: Юли 24, 2008, 05:27:58 am »
Недей да правиш толкова уринни, че само ще си докараш притеснения. Най-добре пусни един кръвен! Ако е положителен (желая ти го най-искрено), пускаш още един след два дена, за да видиш дали се е удвоило ЧХГ-то.

Успех и пиши!
Да възможно е да ти кажа,да си докарам главоболия :( А къде да пусна такъв кръвен тест.Аз съм от Ямбол и надали тук има такива лаборатории или можеби става във всяка една?Благодаря ти и целувки... :wink:
*
« Отговор #3 -: Юли 24, 2008, 07:30:52 am »
Колко дни ти е закъснението?
Уринните тестове най-добре ги прави с първа сутришна урина.
Чакаме да се похвалиш.

За кръвния най-вероятно ще трябва да го изпратят в някой по-голям град и резултата ще получиш след 1-2 дни.
Ако ти се чака може и такъв да си пуснеш.
*
« Отговор #4 -: Юли 24, 2008, 09:51:52 am »
Здравей mpia...То моята работа е една странна...Пих противозачатъчни за да лекувам киста,но без да искам пропуснах хапче и ги спрях,прокървя ми и после ми дойде не на датата на която трябваше.Общо взето целият ми цикъл от Май месец е някакъв ад...Датите ми вървят така:23.05,16.06,6.07
Аз съвсем се обърках,но в деня в който пропуснах хапче с приятелят ми спряхме да се пазим че и до днес.Вчера реших да си направя теста и се укокорих и съвсем луднах.Бях при АГ но тя нищо не видя,а аз от седмица имам някакви болки във кръста,всякаш ще ми идва,болки в яйчниците пък не ми идва,и ме обливат ужасни топли вълни постоянно,те направо са кошмар...Аз се мъча за бебче от 5 години,хиляди тестове направени имам но за парви път имам такива резултати.Сутринта направих с първата урина,и отново имах втора линия на 5-тата минута която беше много бледо-розова,но я имаше...Незнам да се радвам ли,да плача ли???В такъв ад не съм горяла...Незнам какво да направя,но знам че ако греша отново ще рухна и ще умра от мъка... :balk_145:
*
« Отговор #5 -: Юли 24, 2008, 09:55:42 am »
Май трябва да се зарадваш. :)
Ако имаш възможност наистина пусни един кръвен тест-та дори и резултата да дойде утре.
*
« Отговор #6 -: Юли 24, 2008, 10:09:47 am »
 :DНаистина ли мислиш така?А къде да го пусна във всяка лаборатория ли става това?
*
« Отговор #7 -: Юли 24, 2008, 10:13:33 am »
Не навсякъде го правят-трябва да попиташ.
*
« Отговор #8 -: Юли 24, 2008, 10:17:00 am »
Добре това ще направя сега и после пак ще пиша.... :D
« Отговор #10 -: Юли 24, 2008, 10:43:56 am »
Късмет Мария  :crossfingers: yahoo_17  Непременно пиши какво е станало, въпреки че аз отсега мога да ти кажа Честито /тихичко/
*
« Отговор #11 -: Юли 24, 2008, 11:50:23 am »
На мен това си ми прилича на положителен тест,но ще чакаме да ни кажеш официялно :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #12 -: Юли 24, 2008, 11:56:37 am »
За жалост в Ямбол няма къде да направиш такъв тест :x.Има възможност в "Медика 2001",но те ги пращат в Цибалаб-София и не знам след колко време ще излезе резултата.За по сигурно те съветвам да отидеш в Бургас - лаборатория "Лина".Резултата ще ти е готов за часове.Успех!

*
« Отговор #13 -: Юли 24, 2008, 12:06:06 pm »
Мария, дано това да е краят на твоето ходене по мъките! Късмет!

*
« Отговор #14 -: Юли 24, 2008, 15:19:07 pm »
Здравейте мили момичета!!!
Бях при АГ-то и тя ми каза да не бързам с кръвен тест.
Каза ми нещо много притеснително...Тестовете ми можели да бъдат фълшиво-положителни,поради неизчистване на организма ми от Диане 35,което прекъснах преди около 3 седмици.Възможно ли е това според вас?
:( Каза ми да изчакам до началото на Август,а дотогава аз как ще чакам просто не ми го побира акъла.Обясни ми че засега неможе по никакъв начин да докажем бременност,много е рано. :(Незнам какво ще правя,но мили момичета на никой не пожелавам такъв ад да изживее.От седмица и малко ме боли кръстът много имам болки в яйчниците и много слаби в гърдите.Симптоми за идване на менструален цикъл,а него го няма и няма... :balk_145:Простете ми че ви занимавам,но у вас всички виждам приятелки и сродни души,които малко или много са преминали през моята тревога.БЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата... :blowingdust: :bighug:
« Отговор #15 -: Юли 24, 2008, 15:29:42 pm »
Някой да ме поправи ако греша, ама аз не мисля, че от Диане35 може да се отчете + резултат. Тестовете реагират на бета ЧХГ - хормон, отделян в урината на бременни жени. Не мисля, че той е съставка на противозачатъчно хапче
*
« Отговор #16 -: Юли 24, 2008, 15:39:29 pm »
Ох snejka_7 дано да си права и АГ-то ми да греши. :bighug:
*
« Отговор #17 -: Юли 24, 2008, 15:40:13 pm »
кажи на тази докторка да си хвърли дипломата! неможе от Диане-то да е фалшиво положителен. от това което прочетох мисля, че си бременна, но за по-сигурно, както са те посъветвали момичетата пусни един кръвен за да спрат притесненията!
успех!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #18 -: Юли 24, 2008, 15:58:28 pm »
Тихичко- " Честито "! Смятам, че си бременна.

От Диане за първи път чувам подобно нещо, да даде фалшиво положителен резултат, което звучи абсурдно.

Пускай кръвен тест! 

Симптомите при бременност за същити като ПМС.

Успех! :bfp1:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #19 -: Юли 24, 2008, 16:18:18 pm »
 :bighug:Толкова-толкова съм ви благодарна склонна съм и аз да се съглася с вас момичета,защото и аз се позачудих дали това е възможно!Човек като е шашардисан хич не мисли правилно и за това реших отново да се обърна към вас.А за симптомите такива са ми от една седмица.Боли ме кръстът,яйчниците леко гърдите,точно както преди МЦ...Май ще направя кръвният тест и ще видим какво ще става...Стискайте ми палци и дано да имам хубави новини за себе си и всички вас,които ме подкрепихте и помогнахте толкова много...Благодаря ви още веднъж... :thankyousign: