0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
На вашето внимание момичета!
« -: Юли 30, 2008, 16:42:06 pm »
Хайде откри ни светът и нас! :lol:
http://www.iskambebe.bg/
По този повод ще има няколко събития,които ще бъдат отразени и от медиите!Ще бъдат в период 3-5 август!
Малко по- късно и още подробности!
« Последна редакция: Юли 30, 2008, 16:47:11 pm от Valikir »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Re: На вашето внимание момичета!
« Отговор #1 -: Юли 30, 2008, 18:37:02 pm »
Поздравления чудесна статия ,която действа доста обнадеждаващо .Откритието на тези двама лекари е дало радост на много семейства ,чиито единствен начин да имат собствено дете е инвитро метода.Добре ,че са се намерили хора ,които да измислят това ,че какво щяхме да правим.Браво Вали.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #2 -: Август 01, 2008, 23:38:14 pm »
В неделя /3 август/ от 11:00ч. в зала "Триадица" на Гранд хотел София ще има специална пресконференция, на която ще участва Луиз Браун (Мълиндър), нейното семейство,  хората от фондацията, както и медицински специалисти.
Луиз и Лесли Браун ще бъдат почетни гости на Обществения симпозиум на тема "Успешните модели за справяне с демографската ситуация у нас". Форумът ще се проведе на 4 август /понеделник/ в Гранд хотел София. Началото е от 14:00ч.
На следващия ден от 19:00ч. ще има специално парти, с което ще отпразнуваме 30-ят рожден ден на Луиз. На събитието са поканени български семейства, чиито деца са родени чрез метода "инвитро". Специални гости на празника са Драго Драганов, Б.Т.Р., Миро, Илия Луков и др.

Това събитие нямаше да бъде възможно без финансовата помощ на "АКВАХИМ" и останалите ни любезни спонсори!
http://www.iskambebe.bg/article_details.php?id=123&c=3&sc=2&show=false

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Август 03, 2008, 11:01:44 am »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #4 -: Август 03, 2008, 23:24:10 pm »
Утре сутрин, Луиз Браун ще бъде гост в сутрешния блок на Канал 1 след 8.30.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!