0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Възмутена съм от това което гледах току що по БТВ.
Сега искала да пише книга за трагедията на семейство Бончеви!
Нормално ли е или аз не съм добре?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
Re: Людмила Филипова продължава да се подиграва !!!
« Отговор #1 -: Август 03, 2008, 19:42:21 pm »
Жената не е добре, според мен.  И аз се възмутих много...
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #2 -: Август 03, 2008, 19:49:21 pm »
И що ми се струва ,че иска да наследи един друг писател ,който наскоро почина?
Искала снимки,искала истории на замесени  в такива среди,искала.............

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #3 -: Август 03, 2008, 19:53:30 pm »
Говореше така сякаш това не е било трагедия. Нещо много странно се е случило - дай да напишем книга. Ще помолим терористите да не продадат авторските права. Само една история не ни е достатъчна. Трябва ни друга за заден план.
Изглеждаше така, сякаш много държи и нея да отвлекат, за да й е интересно.
Аз за съжаление не чух въпросът, защото започнах да слушам откакто чух името й. Може и журналистът да я е провокирал за такъв отговор, но на мен ми се стори не много адекватно изказване, имайки предвид какво коментира.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #4 -: Август 03, 2008, 19:56:49 pm »
Тази жена наистина не е добре!!! А пък аз си мислех, че аз съм започнала вече да издишам след толкова процедури!!!

« Отговор #5 -: Август 03, 2008, 20:07:52 pm »
Тая женица е типичен пример на Болен Мозък.Хората още не са се съвзели от тая трагедия и шок, а тя...Даже едно такова ехидно се подсмихваше,сякаш 8O...не знам,радва се,че има трагедия и сензация,от която може да се възползва.
Нямам думи просто.Окончателно и завинаги я намразих! :x
*
« Отговор #6 -: Август 03, 2008, 22:22:00 pm »
 Тази жена, понеже е бездарен писател, разчита на скандал , за да продава книгите си. Хваща актуалната за деня идея и я експлоатира.
 Също като фолкпевиците, които не могат да пеят, но пък провокират със силиконов бюст /и прочее екстри към него/ и скандални прояви , отразени в медиите.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #7 -: Август 03, 2008, 22:31:46 pm »
Тази жена, понеже е бездарен писател, разчита на скандал , за да продава книгите си. Хваща актуалната за деня идея и я експлоатира.
 Също като фолкпевиците, които не могат да пеят, но пък провокират със силиконов бюст /и прочее екстри към него/ и скандални прояви , отразени в медиите.

:good_post: :good_post: :good_post:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #8 -: Август 03, 2008, 23:06:37 pm »
Аз понеже не съм в течение... далече съм от родината и даже не знам кои са сем. Бончеви, ще може ли някой да даде подробности, за да разбера за какво става дума?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #9 -: Август 03, 2008, 23:12:06 pm »
Аз понеже не съм в течение... далече съм от родината и даже не знам кои са сем. Бончеви, ще може ли някой да даде подробности, за да разбера за какво става дума?
Ето , Оси  http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1216562

П.П.Добре дошла
  :balk_21:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #10 -: Август 03, 2008, 23:22:45 pm »
Ето , Оси  http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1216562

П.П.Добре дошла
  :balk_21:

Благодаря. :bighug:
Сега се сещам, че преди няколко дни гледах за тях по новините, но не съм запомнила името им.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #11 -: Август 04, 2008, 06:24:19 am »
Абе аз май нещо съм изтървала - нали Людмила Филипова беше адмирирана тук заради ангажираността й с проблема на семействата, които не могат да имат дете? Спомням си, че си даряваше хонорари - ко стана?
*
« Отговор #12 -: Август 04, 2008, 08:40:15 am »
Абе аз май нещо съм изтървала - нали Людмила Филипова беше адмирирана тук заради ангажираността й с проблема на семействата, които не могат да имат дете? Спомням си, че си даряваше хонорари - ко стана?
Да, така е. И аз бях от първите, които я адмирираха. Но...това, докато след нейните изявления тук и в медиите, не се почувствах като урод, който се е вкопчил в идеята да има свое дете, въпреки че природата му го отказва.

виж тук
« Последна редакция: Август 04, 2008, 08:44:24 am от Жекова »
« Отговор #13 -: Август 04, 2008, 09:03:00 am »
Изказването на Л.Ф. по БТВ беше скандално и тъпо, като самата нея, обаче какво да кажем за телевизия, която дава ефир на подобни неща. Май и БТВ залита по евтините, вредни и лесно продаваеми неща.
*
« Отговор #14 -: Август 04, 2008, 10:51:48 am »
Тази жена започна да ми прилича на героинята от един крими филм...и тя писателка и понеже била в творческа криза взе че уби два, трима души за да може после да си напише романа....
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #15 -: Август 04, 2008, 12:36:56 pm »
На кратко това беше поредното й цинично и арогантно даже бих казала неадекватно изказване по актуален проблем. Как не си самоомръзна тая женица не знам. :?

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #16 -: Август 04, 2008, 16:15:23 pm »
"Людмила <filipoval@yahoo.com> -София
Попаднах случайно на тази страница и прочетох искрените мнения на няколко от читателите на първата ми книга. Само исках да благодаря на всички, които са писали тук и са дали толкова висока оценка на книгата ми. Няма нищо по-мотивиращо за един автор да продължи да пише. Не зная каква е литературната стойност на книгата ми, никога не съм учила литература задълбочено. Икономист съм. Знам само, че исках да изкажа всички онези неща, които знам за България, които дълбоко са ме потресли. С каквото мога се опитвам да променя посоката на нашето време. Поздрави, Людмила Филипова"
Цитирам bgbook на dir.bg
 :lol: :lol: :lol:

Не й се сърдете на жената, тя е бизнесМЕНКА, не е писателка, няма как да пише стойностни неща, затова експлоатира/ понякога доста недостийно/ актуални теми и проблеми. :) Неможа да изкара някой лев от мемоарите на дядо си, понеже разбира се има и други желаещи да ги издадат, а все пак трябва да се живее.

Това с Бончеви ме разби... Дали ще е много грубо ако я заподозра, че като нищо ще хукне да организира бал за набиране на средства за подпомагане на близките на отвлечени и рехабилитация на преживелите отвлечане, с които ще се запознае, като й разкажат историите си...
 :mrgreen:

« Последна редакция: Август 04, 2008, 16:24:24 pm от Nina »
*
« Отговор #17 -: Август 04, 2008, 17:23:45 pm »
 Аз пък очаквам следващата  й книга "Кой окраде еврофондовете"
 Поне информация ще получи от първа ръка, нали са си от едно тесто с управляващите.  :mrgreen:
*
« Отговор #18 -: Август 04, 2008, 18:08:46 pm »
Аз пък очаквам следващата  й книга "Кой окраде еврофондовете"
 Поне информация ще получи от първа ръка, нали са си от едно тесто с управляващите.  :mrgreen:

Жекова, почти  отгатна подозрението ми!  :D Аз пък с нетърпение ще очаквам книгата за Бончеви! Чудесна идея да прочетем истории от кухнята за мафията, която създадоха другарите от партията на дядо и! Може и да имат пръст в отвличането...Щото ако няма за мафията, то жълти новини всеки може да развива и разтегля в различни посоки.

И пак на въпроса: "Сервилна ли е БГ журналистиката, или не?" Вижте им гостите и ще ги познаете! Как само им се радват на "оригиналността", щото са от "висшето общество" (= богати и известни) и им създават комфорт, като им слушат "компетентните" изказвания, които просто им напират отвътре и настояват да бъдат споделени с целия свят!

Това вече се превръща в пародия и някой трябва да и каже на тази жена, че трябва да си затваря устата през повечето време. Само усмивките и са предостатъчни, тъкмо ще е тайнствена и загадъчна!
« Последна редакция: Август 04, 2008, 18:36:02 pm от DivaRoza »
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит