"Людмила <filipoval@yahoo.com> -София
Попаднах случайно на тази страница и прочетох искрените мнения на няколко от читателите на първата ми книга. Само исках да благодаря на всички, които са писали тук и са дали толкова висока оценка на книгата ми. Няма нищо по-мотивиращо за един автор да продължи да пише.
Не зная каква е литературната стойност на книгата ми, никога не съм учила литература задълбочено. Икономист съм. Знам само, че исках да изкажа всички онези неща, които знам за България, които дълбоко са ме потресли. С каквото мога се опитвам да променя посоката на нашето време. Поздрави, Людмила Филипова"
Цитирам bgbook на dir.bg Не й се сърдете на жената, тя е бизнесМЕНКА, не е писателка, няма как да пише стойностни неща, затова експлоатира/ понякога доста недостийно/ актуални теми и проблеми.
Неможа да изкара някой лев от мемоарите на дядо си, понеже разбира се има и други желаещи да ги издадат, а все пак трябва да се живее.
Това с Бончеви ме разби... Дали ще е много грубо ако я заподозра, че като нищо ще хукне да организира бал за набиране на средства за подпомагане на близките на отвлечени и рехабилитация на преживелите отвлечане, с които ще се запознае, като й разкажат историите си...