Дзак
Честито на всички бремелинки! Бъдете здрави и красиви!
Ние сме добре завърналии се от морето и вече официално здрави! Най-после! /в Турция лепна малкия някакви ешерихия коли и след 10 дни с антибиотик и 1 месец само на лечебна храна сме отново във форма/. Да споделя- бяхме 10 дни в Обзор, семейно малко хотелче почти на брега на морето. Възхитена съм - това е курорт основно за семейства с деца - спокойно е, плажа е хубав, заведенията са по-евтини отколкото в София и най-важното: Валери многократно опитва от нашите манджи и нищо му нямаше! Прекрасно устроени и поддържани паркчета и градинки, забавления за деца от всякакъв род. Абе просто перфектно "с деца на море" предвид и компанията ни от 4 семейства с 4 деца:)
Сега мъдрим къде още да заведем дребния, че на есен с песен ни предстои операция заради двойна пъпна херния...
Да ви кажа и за още едно разкошно място, където днес ни заведе една моя приятелка с детето си и виждам, че тъкмо него сте коментирали докато ни нямаше
Случайно наистина се озовахме там, но като видях табелката с данните и МОЛ-а нещо ми просветна, а прибирайки се проверих и се оказа, че наистина мога да смятам след като вързах правилно 2+2
Клубчето на
Цветелина!! Всичко е направено с много вкус и любов, играчките са безкрайно много и хубави. Освен че на детето ми няма да му е скучно и 10 дни да ходи по ред, мога да ви гарантирам, че и аз ще се позабавлявам идеално
Това е най- хубавия детски клуб в който сме ходили и идеята да се съберат там зачатските бебоци ми се струва превъзходна!
Цветелина, моите адмирации за труда и любовта, които си вложила там!
Е, след толкова много суперлативи в поста си отивам да покажа на Валери смотаната и претъпкана градинка зад блока