Здравейте момичета!
Бисерче,не съм спорала да мисля за теб от последната ти инсеминация.. По принцип съм забелязала,че когато някоя от нас се покрие,след това идва с бомбата.. Много се радвам за теб и ти пожелавам от тук нататък,проблемите да са ти свързани с образованието и гаджетата на децата ти
Лека бременност и много щастие
Аз се прибрах преди малко от цветната снимка и съм страшно разстроена..Знам че ще се оправя,защото и други проблеми съм имала и съм минавала през тях ,като хала,но за сега съм съсипана.. Тръбите ми са хванали на майка си в гъза и никакви ги няма... Лявата не пропусна ,ама грам течност,все едно я няма.. Дясната е много крива и дълга и още незнам си какво.. Тя пропусна ,ма е с "дълъг път" Като цяло и двете въобще не са си на местата,където трябва а са,но д-р Персенска ме помоли да не се отказвам от дясната,защото аз и казах направо да ги махат и да знам че нямам тръби и да не ме ядосват.. Обеща да ме стимулира и много да гледа ,какво можем да вземем от нея,до инвитрото.. Каза ми че има чувството че с инсе имам голям шанс.. От днес официално сме със смесен фактор и нещата са мнооого зле(за сега) Иначе какво да ви кажа за самата процедура.. ПО-ГОЛЯМА БОЛКА В ЖИВОТА МИ НЕ Е ИМАЛО!!! Щях да повърна и припадна на масата,пищах като заклана и исках да умра..Още тогава ми светна ,че нещата не са добре..Болката беше все едно ме оперират без упойка.Сега кървя и изкарвам гадости.. Чувствам се зле и психически и физически,но не ме съжалявайте,защото ще се изправя много бързо и ще разкатая фамилиите на всички ядове.. Аз не съм минала през всички помиив живота ми за нищо и смятам скоро да оправдая мъките си с по- щастлив живот..
Програмата от тук нататък е следната.. От цикъла през Октомври месец ще ме стимулират и ако Бойко докара някакъв читав материал,ще правим инсеминация.Ако няма материал или е неуспешна процедурата,цикълът през Ноември или най-късно Декември ще стартираме първия си опит ин витро или икси(в зависимост от материала)
Това е от мен. Ако ви звуча шашаво,не ми се чудете. Ако някога съм наранила някой или съм била груба,моля за извинение. Благодарна съм на вас и на живота ,че все пак имам сила и вяра!