0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

СЛЕД 3 ГОДИНИ ПРОБВАНЕ С МОЯ ПРИЯТЕЛ ТВЪРДО РЕШИХМЕ,ЧЕ ТРЯБВА  ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ СПЕЦИАЛИСТИ.ПОНЕЖЕ В НАШИЯ ГОЛЯМ ОБЛАСТЕН ГРАД НЯМА(СТАРА ЗАГОРА) СЕ НАСОЧИХМЕ КЪМ СОФИЯ.КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАМ КАТО ОТИДЕМ И КОИ БИХТЕ МИ ПРЕПОРЪЧАЛИ.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ВАШИТЕ ОТГОВОРИ.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Първо и най-важно като за начало е да си изберете клиника.
Ако имаш някякви стари изследвания, календари с базална температура и т.н., носи ги. Добре е да имате готовност за спермограма /въздържание 3-5 дни/.
Добре е също да си след цикъл.

А за да си по-подготвена виж тук:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.msg298551#msg298551

Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Ами щом сте се насочили към София ок ,но там май много се чака ,но пък като станеш един път пациент няма да има такова чакане.Стаменов Владимиров и Персенска май най добре се справят във София.Може и да не съм права ама от това ,което съм прочела до сега те най успяват.Инъче за Пловдив д-р Даскалов е добър ,но не прави поне за сега инвитро .Но при вас нещата тепърва ще се уточняват така ,че успех .И дано скоро успеете.
В клиника Щереви също има добри лекари.
Ти сама взимаш решение в коя да отидеш.
Тук в София има добри лекари.
СЛЕД 3 ГОДИНИ ПРОБВАНЕ С МОЯ ПРИЯТЕЛ ТВЪРДО РЕШИХМЕ,ЧЕ ТРЯБВА  ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ СПЕЦИАЛИСТИ.ПОНЕЖЕ В НАШИЯ ГОЛЯМ ОБЛАСТЕН ГРАД НЯМА(СТАРА ЗАГОРА) СЕ НАСОЧИХМЕ КЪМ СОФИЯ.КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАМ КАТО ОТИДЕМ И КОИ БИХТЕ МИ ПРЕПОРЪЧАЛИ.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ВАШИТЕ ОТГОВОРИ.
  Не съм сигурна че в Ст.Загора няма,друг е въпроса ако не искаш да е там иначе пловдив ти е по близо и там са добри
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Моят съвет е да посетиш първо Д-р Даскалов-голям професионалист и човек /нали сте от Стара Загора, а Пловдив ще ви е най-близо/ с всички неща, които имате до момента, да му разкажете историята си, и той вече ще ви каже какво трябва да се направи. Желая ти да не губиш вяра, че ще успееш!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Цитат
Не съм сигурна че в Ст.Загора няма,друг е въпроса ако не искаш да е там

Не мисля че има специалисти по стерелитет в Ст. Загора.
an_manisto ти кой предлагаш от там?
Цитат
Не съм сигурна че в Ст.Загора няма,друг е въпроса ако не искаш да е там

Не мисля че има специалисти по стерелитет в Ст. Загора.
an_manisto ти кой предлагаш от там?
  Мога да ти предложа да провериш в "Селена" П-в ,лично аз съм много доволна от там,сега направих 3-а инсеминация ,ако не дай си боже има нещо продължавам до 6 и после инвитро
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
an_manisto, ти какво правиш в Пловдив, след като мислиш че има специалисти в Стара Загора  :wink:?
Танитката, правилно сте решили, че трябва да се обърнете към специалист. Почети във форума, има много мнения за лекари и клиники. Дали в София или Пловдив - решението е ваше.Приготви всички изследвания, които сте правили до момента и смело напред. Надявам се при вас нещата бързо да се подредят.

*
Tanitkata, добре дошла и дано да не се задържиш много в този подфорум!  :wink:
Подкрепям мнението на Кassi с двете си ръце! В доста от случаите на стерилитет е необходима само малка помощ или лечение и резултат се постига. За жалост в някои от случаите лечението е дълго, тежко и скъпо, а и резултати не винаги има или поне не веднага. Тъй като сте от Стара Загора и вероятно сега ще тръгвате за първи път по лекари и моят съвет е такъв - запиши си един час за консултация при д-р Даскалов, отидете и двамата, имайте готовност ти за преглед, а той за спермограма, разкажете му историята си и съм сигурна, че док ще ви назначи правилните изследвания и лечение. Д-р Даскалов е невероятен човек и прекрасен лекар - ще се убедите сами. Всички първоначални изследвания можете да направите при него, а така също и някои процедури, ако се наложи - н-р инсеменация... за жалост не прави ин витро, но има голяма вероятност да не сте за това. Каквото и да решите, най-искрено ви желая успех! 

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Мен, ако питаш, отивай направо към София, не си губи времето в Пловдив.
Късмет!!!
*
 Подкрепям мнението на du6ka. Наистина, проблемът може да се окаже не чак толкова сериозен, и аз ти пожелавам да е така!
 Няма нужда за сега да ходиш в София, където клиниките са претоварени. Д-р Даскалов ще прецени и ако трябва, ще те насочи натам.
 Пожелавам ви успех и скоро един малък, ревлив резултат!
*
аз също подкрепям мненията на du6ka, kassi и Жекова.
няма какво да допълня.

ето и координатите на д-р Даскалов:

Д-р Васил Даскалов, специалист акушер-гинеколог
Адрес: Пловдив, ул. "Велико Търново" 21, тел.: 032/ 63 44 63, 62 48 81
www.medicusalpha.com,  моб. тел. 0898 20 60 05

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА СЪВЕТИТЕ И ПОДКРЕПАТА.НАДЯВАМ СЕ В СКОРО ВРЕМЕ ДА ИМА КАКВО ДА ВИ РАЗКАЗВАМ И АЗ ДА ПОМАГАМ НА ДРУГИ КАТО МЕН
*
здравей и от мен,
аз също съм от стара загора и съм със 7 годишен стерилитет и естествено 7 годишно ходене по мъките.мога с чиста съвест да кажа-не си губи времето в стара загора,там няма кой да ти помогне.Аз сега се връщам от клиника в софия-на доктор щерев.Не искам да прозвучи като реклама,но там за половин час ми направиха всички изследвания и вече имам диагноза със сигурност.Така че успех