Само искам да споделя-много ми стана неловко и тъпо когато споделих с някой от приятелките си,че имам открит проблем в Плевен(следва подробно обяснение),и че при следваща бременност ми е назначена терапия с фраксипарин,аспирин и имуновенин.Знаете ли каква беше реакцията на всички-ти луда ли си,какви са тея глупости,ниога не съм чувала такова нещо,защо не отидеш на друг лекар,я най добре върви в София,стига с тоя Плевен и тн.И това са жени,които не са имали проблеми с бремнноста си и се радват на живи и здрави деца.Толкова ми е обидно,че хората които нямат проблеми мислят по този начин.Никой не ми вярва че съм на прав път,и че доц Конова е помогнала на много момичета и в нея ми е НАДЕЖДАТА!
И това са жени,които не са имали проблеми с бременноста си и се радват на живи и здрави деца. - Ми то точно заради това, Рая. Въпреки че при мен случаят е малко по-различен, аз съм нито рак, нито щука (което е още по-зле), и мен като ме почнат по същия начин. Просто не знаят какво щастие имат, това е! А мисля, че ние постъпваме правилно. Вярно, малко е страшно, но си заслужава определено! И факт е, че нещата не мога да бъдат оставени на съдбата. В този вариант резултатът ще е лош за нас. Така че - не им обръщайте внимание.
Рая, кога ти изписаха Имуновенин, нали беше на Интралипид, скоро обменяхме инфо? Какво наложи промяната? Казвайте, че нали и аз съм в групата, моля...
Душе, и аз отидох при доц. Конова с всичко, което имах, включително и самоназначените изследвания.