0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Диагноза:''нещо като кухо яйце''
« Отговор #20 -: Август 09, 2008, 21:50:18 pm »
beni13, изчакай поне още няколко дни и отиди и на друг лекар, за да си сигурна. Аз бях в подобно положение преди време. В 8г.с. се виждаше само плоден сак без ембрион. Имах всички симптоми на бременност и нямах кървене. След една седмица отидох пак на преглед и ембрион отново не се виждаше, а само сак. Исках да съм сигурна, защото все още нямах кървене. Бях спряла утрогестана, а симтпомите си бяха още налице. Изчаках още една седмица и вече се виждаше как плодния сак се е разстегнал и издължил, но беше празен и чак тогава ме изчистиха. Дано при  теб да не се стигне дотам и да е някаква грешка. Късмет мила!
« Отговор #21 -: Август 13, 2008, 22:18:43 pm »
След 1 седмица стрес, вчера бях на преглед при друг доктор и се установи сърдечна дейност :D, за което съм толкова щастлива(плаках 2 часа след това от щастие).
Доктора установи, че съм в 8 г.с. и бебчо е дълъг 16,7мм.
Сега само се моля всичко да е наред :crossfingers:

П.С.Не ви ли се струва много страно едната седмица 5г.с.-6мм,а другата седмица 8г.с-16,7 мм???? :?

Благодаря ви за подкрепата :bighug:

*
« Отговор #22 -: Август 13, 2008, 22:21:10 pm »
 beni13 радвам се ,че всичко е Ок.
Безпроблемна бременност от тук до финала.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #23 -: Август 13, 2008, 22:23:46 pm »
Бени, сърдечно се радвам.

Нищо странно няма, ако първия път прегледа е бил неточен. Радвам се, че не взе прибързано решение и се надявам да си позитивно настроена вече  :D

Стискам ти палци! Успех до края и пиши!
« Отговор #24 -: Август 13, 2008, 22:39:08 pm »
beni13  Много се радвам, стискам ти палци.  :bighug:
Такива доктори като първата незнам какво заслужават. Да те подлагат на такъв стрес вместо да ти кажат изчакай щте видиме другата седмица.Те първо трябва да са тактични. Повечето имат видео зони от първата световна.

Ох много се радвам за теб.Вече всичко щте е наред.
*
« Отговор #25 -: Август 13, 2008, 23:00:53 pm »
Бени :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:Дано всичко от тук нататък е леко и успешно

« Отговор #26 -: Август 14, 2008, 11:02:28 am »
Благодаря още веднъж mpia ,Nina , asturiana ,  hriska :bighug:

Пропуснах да спомена, че миналата седмица ходих на преглед в София при доста добър доктор и той каза,че ембриона е 6 мм, но ми каза да не се притеснявам и , че често се случват такива неща и после всичко е наред и изобщо не спомена за кюретаж.

При следващо посещение на такъв доктор като 'въпросната много добра',ще имам нужда от един много добър психолог.Сега вече ме е страх да ходя на преглед, да не би да ми кажат нещо лошо пак.

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #27 -: Август 16, 2008, 16:57:55 pm »
Ох,много се радвам за теб!аз така си и мислех,че и при теб просто е рано да се види и си знаех че след седмица ще видите бебока.
За съжаление,стреса не може да ни го компенсира никой!Но знаеш ли какво,кажи на всички
които познаваш за тая лоша лекарка!!!И ако я видиш и кажи какво ти е причинила.Само така ще се научат всички да си гледат работата така,както трябва!Защото ТЯ те е забравила отдавна,но ти нея ще има да я помниш,нали?
Успех от тук нататък!