0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
естрадиол и неговото ровишаване
« -: Август 10, 2008, 18:59:18 pm »
Здравейте момичета понеже на първата ми инсеминация която завърши с неуспех имах два фоликула а естрадиола ми беше 153 .Разбрах ,че такъв естрадиол е нисък.Стимулацията беше с клостил и после меногон.Но на клостила не реагирам добре и този път стимулацията ми е с мерионал.Въпросът ми дали мерионала влияе да се покачи нивото на естрадиол в кръвта и по принцип има ли лекарства ,чрез които да му се повлияе.Благодаря ви.
пп.Забравих да кажа ,че предходния месец имах задържани фоликули и пих марвелон противозачатъчни ,след лечението задържаните фоликули бяха изчезнали.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Re: естрадиол и неговото ровишаване
« Отговор #1 -: Август 10, 2008, 19:00:52 pm »
Здравейте момичета понеже на първата ми инсеминация която завърши с неуспех имах два фоликула а естрадиола ми беше 153 .Разбрах ,че такъв естрадиол е нисък.Стимулацията беше с клостил и после меногон.Но на клостила не реагирам добре и този път стимулацията ми е с мерионал.Въпросът ми дали мерионала влияе да се покачи нивото на естрадиол в кръвта и по принцип има ли лекарства ,чрез които да му се повлияе.Благодаря ви.
пп.Забравих да кажа ,че предходния месец имах задържани фоликули и пих марвелон противозачатъчни ,след лечението задържаните фоликули бяха изчезнали.
[
Есрадиол и неговото повишаване/quote]
*
« Отговор #2 -: Август 10, 2008, 19:06:55 pm »
За съжаление, никой не може да даде гаранция как ще ти повлияе даден препарат. Дано мерионала даде резултат. Понякога не може от един опит да се каже дали даден организъм се повлиява добре или не. Вярвай в лекаря си - той има опит и се надявам да избере вярната формула.
Стискам ти палци и УСПЕХ!
« Отговор #3 -: Август 11, 2008, 12:22:32 pm »
До колкото съм запозната 150 естрадиол е достатъчен за 1 яйцеклетка , но за две не е...трябва да е повече. А относно препаратите - те са хормонални и наистина не се знае кое как ще се отрази на съответния оргазизъм. Имам подозрения , че и при мен стана нещо подобно при 1 опит на ЕЦ преди месец, при който не стигнахме до трансфер. Опитай пак и успех!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание