0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
нещо не мога да разбера ?
« -: Август 11, 2008, 21:01:14 pm »
Днес бях на преглед за предстояща инсеминация осми ден от цикъла ми.Според д-ра ми съм реагирала като за инвитро.Но имам един фоликул 26см.и ендуметрума е супер.Думите на лекаря ми бяха има голяма вероятност да изтървем овулацията.Какво означава  според това няма ли да слагам прегнил съпруга ми няма ли да дава материал за инсе и какво ще стане с другите фоликули ?
Re: нещо не мога да разбера ?
« Отговор #1 -: Август 11, 2008, 22:09:11 pm »
А колко фоликула имаш общо, вместо да ги изпускате, вземете да правите секс.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Август 11, 2008, 23:42:59 pm »
в какъв смисъл "си реагирала като за инвитро"?
и изобщо - тия въпроси ти зададе ли му ги на доктора?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #3 -: Август 12, 2008, 05:19:49 am »
Сигурно си образувала много яйцеклетки и затова си реагирала като "за инвитро". С какво те стимулираха? Когато посещавах клиниката по стерилитет често се засичах с една мацка която образуваше по 10-15 яйцеклетки от ниски дози Кломид. А без Кломид нямаше овулация. Случаи всякакви.
Дано не изтървете моментът. Успех!!!