0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

зацапване
« -: Август 14, 2008, 11:51:52 am »
Ову-то според календара ми трябваше да бъде преди около 2 дни , сега днес имам зацапване - за първи път ми се случва и усещания все едно ми идва ...
Предният месец пих за последен 3-ти месец Клостилбегит и си ми дойде нормално .Сега възможно ли е от Клостила да ми дойде толкова по - рано ... или какво може да е ...

Пропуснах да кажа , че около датата на предполягаемото Ову имах бодежи в яйчниците ...не знам ... знам че е рано за онова чакано зацапване , свързано с имплантирането на яйцеклетката ...
Случвало ли се е на някого ... моля ви за коментари , защото съм ужасно притеснена !
Re: зацапване
« Отговор #1 -: Август 14, 2008, 12:58:18 pm »
Никой ли няма предположение ... :(
« Отговор #2 -: Август 16, 2008, 15:30:32 pm »
Жалко, че никой не ти отговаря, защото аз имам същия проблем - зацапване, което започна точно по време на фертилните дни и продължи почти до началото на менструацията. Следващия месец съм на специалист във Варна и смятам, че ще получа някакъв смислен отговор на въпроса си какво беше това, опасно ли е и свързано ли е с факта, че не мога да прихвана вече почти година.
*
« Отговор #3 -: Август 16, 2008, 22:18:42 pm »
Ами знам,че ако имаш киста и тя се спука също се получава нещо като кравоизлив :(

*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #4 -: Август 17, 2008, 21:36:49 pm »
За съжаление и аз няма да ви отговоря защо е така...
Но и при мен миналия месец след прием на клостил започна едно зацапване към 20-ти ден от цикъла, което продължи до 27-ми ден, когато вече ми дойде с пълна сила! :( Прокървих за 2,3 дни и пак зацапване дни наред....По този повод този месец пък се "уредих" да пия оргаметрил....Незнам вече и аз какво става...И това зацапване да го броя ли за цикъл или не- докторът каза твърдо ДА, а аз продължавам да се съмнявам...Абе ужас!
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*
« Отговор #5 -: Септември 09, 2008, 07:32:03 am »
Момичета за първи път пиша тук въпреки че отдавна следя какво пишете вие. Имам същия проблем като вас. От 2.09.2008 правим опити.От два дни съм със зацапване и не мога да разбера какво става. По принцип трябва да ми дойде на 19.09. Моля ви за помощ, ако някоя от вас вече знае на какво се дължи това да пише. Ще умра от притиснение. От 10 месеца активно работим и се не се получава. Пишете моля ви.
« Отговор #6 -: Септември 10, 2008, 05:43:12 am »
Привет! Присъединявам се към групата! Аз имах подобно зацапване след овулацията преди време. Мнението на доктора беше, че е вследствие на слаби капиляри. Пих витамин С и Рутаскорбин за около месец, доста време не беше се появявало пак, до сега. Успешно преборване с "проблема" ви пожелавам! Ще следя темата!