0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
спукване на фоликулите от прегнил
« -: Август 16, 2008, 20:07:00 pm »
Момичета искам да ви попитам днес беше инсеминацията ни а утре реинсеминацията но овулация днес нямаше и все още нямам не усещам никакви придърпвания както при първата инсеминация.Можете ли да ми кажете има ли вероятност да не се пукнат тези фоликули които според д-ра ми са много и с добро качество естрадиол 1699? Какво става след това?
*
Re: спукване на фоликулите от прегнил
« Отговор #1 -: Август 16, 2008, 20:53:52 pm »
Моя приятелка като правиха инсеминация не и се бяха спукали фоликулите и док им препоръча в следващите 2 дни луд кекс :oops:за да ги спукат,но за съжеление не достигна до бременност.Дано при вас да  не се случи така а да има ++ :D

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #2 -: Август 17, 2008, 06:29:02 am »
Фоликулите не се ли пукат под въздействие на хормони,а не на секс , или бъркам.До колкото ми е известно зависи от овулацията, а инсеминация не се ли прави при настъпила овулация?Аз също съм много боса,но вероятно и аз ще правя инсе другия мес.ако този не се получи-на естествен цикъл пробваме,само с Прегнил,но тъй като никъде го няма намерих само 5000 ед.,а не 10000,пък да видим.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #3 -: Август 17, 2008, 10:55:30 am »
Да,пукат се от хормони ,но док им беше казал,че така ще им помогнат.И аз много много не разбирам,нали за това все на док се доверяваме(и май за това съм до никъде)

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #4 -: Август 17, 2008, 16:30:27 pm »
Пукнаха се няколко фоликула днес така че реинсеминацията ми беше на доста пукнати фоликули а пък ще видим.
*
« Отговор #5 -: Август 17, 2008, 16:54:30 pm »
Успех тогава! :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #6 -: Август 17, 2008, 18:46:25 pm »
Благодаря Хриси .
*

Марина75

• 3039
« Отговор #7 -: Август 17, 2008, 20:19:28 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:,пиши като има резултат

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Марина75

• 3039
« Отговор #8 -: Август 18, 2008, 07:26:18 am »
Момичета,да питам и аз за Прегнила.В Събота трябваше да бия 10000 единици,но предполагам знаете ,че има проблем с вноса на Прегнила и няма никъде,щели да внасят накрая на Август,та обиколих къде що имаше аптека във Варна и случайно намерих 5000 ед.и толкова,обадих се на докторката си и я питах какво да правя,каза ако все пак не открия още да сложа това,че все е нещо,въпроса ми е мислите ли ,че ще има резултат,на естествен цикъл сме,имам фоликул 18 мм.,лигавицата се развива добре,сложих инжекцията и както си му е реда - секс по схема.Кажете какво мислите дали има надежда,ако не стане сега другия мес.инсеминация на стимулиран цикъл.Благодаря ви предварително.

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #9 -: Август 18, 2008, 09:07:35 am »
marina75, дано фоликулът се е пукнал независимо, че не си сложила 10000 ед. прегнил, а само 5000. Дано е на късмет :) :crossfingers:

daninaa, стискам палци и чакаме  :bfp:  :)
*

Марина75

• 3039
« Отговор #10 -: Август 18, 2008, 09:09:22 am »
От твоята уста в Божиите уши ,както се казва.Благодаря ти.

« Отговор #11 -: Август 18, 2008, 09:29:14 am »
Марина аз съм слагала и 5000 ед. и 3000 ед. и са ми се пукали фоликулите. Успех ти желая това да е твоя месец и да видиш  :bfp:
« Отговор #12 -: Август 18, 2008, 11:22:50 am »
И при мен винаги на инсеминация ми слагат 5 000.При инвитрото когато имах доста яйцеклетки ми сложиха 10 000 за да могат да узреят ,както се изрази доц.Маркова.
Ако си само с една яйцеклетка би трябвало да стигнат.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #13 -: Август 18, 2008, 13:20:00 pm »
Това дали ще се спукат фоликулите има значение колко са "зрели". 5000 ед. не е малка доза.
Аз съм слагала и по 15000 при не добре озрели фоликули и не се пукаха. Когато обаче всичко си е наред и с 5000 ед. ги пуках.
При мен имаше стимулация с клостилбегит. Когато дозата на КБ е малка не се пукат и с 15000 ед и ставаха кисти, а когато е добре КБ и с 5000 се пукат при мен.

Според мен дозата не е толкова малка. Дано всичко е на 6 и да не станат кисти.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #14 -: Август 18, 2008, 13:34:36 pm »
Marina,успех,дано да се спукат фоликулите и да достигнете до желания резултат!

*

Марина75

• 3039
« Отговор #15 -: Август 18, 2008, 14:01:38 pm »
Благодаря ви ,момичета, фоликула ми стигна 18 мм.и според док.се развива добре ,дано пожеланията ви да се сбъднат.Успех и на всички вас.