Вторник пристигаме с малките при вас.
Жалко, че ти се разминаха плановете да си починеш, ама така пък аз ще понамажа с гушкане на бебоци
За температурата ето схемата на моята лекарка:
до 38 наблюдаваш, евентуално ползваш охлаждащи компреси
от 38 до 39.2 редуване на Панадол и Нурофен през 4 часа (при инфекции пика на температурата се покачвал на 4 часа)
над 39.2 почваш с течен аналгин 9 капки до 2 пъти за 24 часа
Дони, естествено, че ще се обадя
Ще наминем някой ден като е неподходящо за плаж
Симеон още е само на мляко. Вчера изяде едно кръгче краставица, днес половин коричка хляб. Яде АМ, кисело мляко (без плодове, плюе ги), детски плодови млека, ама само ако са от кутийката им, за да отваря и затваря капачето. Има претенции към цвета на млякото - само бяло и розово яде
Ако е жълто (с кайсии) или лилаво (с боровинки) не ще и да го погледне.
Вчера четох доста по въпроса и според педиатрите това е неядене на нержна почва, причинено от насилствено хранене. Т.е. грешката е изцяло моя, а диването, осъзнало се като личност, се наслаждава на реакциите, които провокира с ината си.
Ще караме на мляко - и моите нерви са ценни, а според кантара не е почнал да заслабва.
Вадиха ми мъдрец - гадно е, мина почти седмица, а още си боли. 20 години не бях ходила на зъболекар, слава богу няма какво друго да лекувам. Съчувствам на всички, на които им се налага да ходят често
За
Гърция - и аз гласувам за Алматур. Бяхме с тях в Геракини Бийч юни месец, за бебешори е идеално!