Мари, при нас се получи същото, Дара откакто се е родила, умира да се къпи. Преди няколко седмици, още си бяхме в БГ както я къпех, аз лично, гарантирам, че на водата и нямаше нищо
, нашата се разпищя и стана, имаше някакви присчици от обувките тогава, аз на това го отдадох, че я е смъднало може би, но на следващите няколко къпания се получи същото. РЕВ
Да ама след няколко такива изпълнения сама си влезе в нормата
, т. е. пак се кафи на водата, пляска и прави наводнение.
Така, че най-вероятно е временно явление, забавлявайте я с играчки, приказки, пляскане и ще се оправи положението.
Момичета, дайте моля ви съвет. Относно вечерното хранене. На нашата възраст каква беше вечерята. Слушах и четох, че се започва да се дава и вечеря, ок. 20ч, ок. 1 ч преди млякото за заспиване. Така правим от 2 мес. Моята щерка хич не е ящна, давах и да хапне символично нещо, след това обаче си изпиваше безотказно млякото, ок 200гр.
Да ама беше болна преди 10на дена, сега ми отказва вечерното мляко, особено ако съм и дала преди това нещо да хапне. А аз и се чудя още каква точно трябва да е тази вечеря, Едни казват супи, други каши????
Ако не и дам нищо друго, горе-долу изпива АМ, но не голямо количеатво.
Направо се побърках да се чудя
, кое е по-доброто. Само АМ ли, нещо друго ли за вечеря???
Дайте акъл, ще съм благодарна
Поздрави.